Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2021 16:14 - Променящи играта новини ще бъдат представени пред Конгреса на 6 януари http://www.budnaera.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 150 Коментари: 0 Гласове:
1



Променящи играта новини ще бъдат представени пред Конгреса на 6 януари   Споделяне1     image

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА
  • Машините на Dominion са ХАКВАНИ НА ЖИВО по време на изслушванията на Сената в Джорджия относно нередности в изборите, доказвайки, че всички управлявани от Dominion избори са били измамни и необосновани. (Това също доказва, че главният изпълнителен директор на Dominion е излъгал по време на собствените си неотдавнашни показания.)
  • Всички онези длъжностни лица (губернатори, държавни секретари и др.), които са удостоверили избори, базирани на машини на Dominion, сега са съучастници в мащабна операция за криминални измами и могат да бъдат арестувани и обвинени в крамоли и измами.

  • Подкомитетът на съдебната власт на държавния сенат на Джорджия единодушно прие предложение за одит на отсъстващите бюлетини на окръг Фултън, въз основа на проведената демонстрация на измами с Dominion.

  • Сенаторът Джош Хоули обяви, че ще възрази на електори от измамни суинг щати. Двама други сенатори (Тубервил и Дънкан) се присъединяват към това, ставайки трима. (Сега знаем, че се очаква около 100 депутати от Републиканската партия да възразят от Камарата + Сената.)

  • Вицепрезидентът Пенс отменя пътуването си до Израел. Дали Пенс не планира да предприеме решителни действия, за да помогне за спасяването на републиката? Съмняваме се, но възможността си остава.

https://www.hangthecensors.com/486097.html

  • Боби Питън призовава за ареста на Стейси Ейбрамс за ролята й в масираната, координирана измама с избори в Джорджия.
  • Съветникът на Тръмп Джейсън Милър разкрива, че Тръмп планира да разкрие „конкретни доказателства“ пред Конгреса на 6 януари и обяснява, че тези доказателства никога не са били представяни на нито един съд и не са публично известни. (Вижте по-долу за повече мисли за това какво би могло да бъде.)
  • Тръмп пише в туитове, че изборната измама „не може да устои“. Той чертае своята разграничителна линия в пясъка.
  • Адвокатът на Тръмп Джена Елис излага правна рамка, която би позволила на Тръмп да оправдае Закона за въстанието или военната власт, като обясни, че съдилищата са демонстрирали „отказ от дълг и вярност към конституцията на САЩ, като отказва да разглежда дела“ и че на президента Тръмп систематично му е отказана защита по „надлежен процес“ съгласно Конституцията на САЩ.
  • Сега е очевидно, че правната стратегия на Тръмп винаги е била да ГУБИ в съдилищата, за да събере оправдание за обявяването, че цялата съдебна система се е провалила и е безнадеждно корумпирана, което дава възможност за стартиране на военни трибунали и в крайна сметка арестуване на корумпираните съдии , включително Робъртс от Върховния съд.

В допълнение към всичко това, Тръмп безшумно удължи изпълнителната заповед 13818 за една година. Тази изпълнителна заповед позволява на правителството да повдигнесериозни обвинения и наказания срещу лица, които са ангажирани с нарушения на човешките права, включително педофилия.

Днес от туит на адвоката Лин Ууд вече знаем, че Джефри Епщайн е жив. Епщайн притежава всички познания за педофилите в Сената на САЩ и на губернаторски позиции (както и Върховния съд, с участието на Робъртс). Ако Епщайн е жив, това означава, че Тръмп го е предпазил от убийство, а също така означава, че Тръмп има съдействието на Епщайн, за да свидетелства срещу дълбоко-държавни педофили.

Какво ще стане, ако на 6 януари Тръмп се обърне към Конгреса и разкрие, че Епщайн е жив и ще свидетелства срещу всички сенатори и членове на Камарата, които са педофили, и че Тръмп ще внесе пълната сила на Изпълнителна заповед 13818 срещу тези, които бяха съучастници в педофилията или трафика на деца? Това ще промени играта. Теоретично бихме могли да видим, че над 100 членове на Конгреса ще подадат оставки, ако тази информация бъде разкрита.

Тръмп може също да разкрие доказателства, които показват, че Джо Байдън е корумпиран престъпник, който е взел множество подкупи от Китай и Украйна. Той може да покаже финансовите записи пред Конгреса, да обяви, че Байдън ще бъде арестуван на следващия ден, и да напомни на членовете на Конгреса, че ако са съучастници в престъпната измама и въстанието срещу Америка, те също ще бъдат изправени пред арест.

(the Gateway Pundit) СиЕнЕн докладва че се очаква поне 140 републикански конгресмени да оспорват избирателите на Байдън. /(bgprevedi.com)


 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19826925
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930