Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2021 17:07 - КОНТРАУДАРЪТ НА ТРЪМП http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 155 Коментари: 0 Гласове:
1



КОНТРАУДАРЪТ НА ТРЪМП   Споделяне     image

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КОНТРАУДАРЪТ НА ТРЪМП. Президентът Тръмп призова американците да се противопоставят на предизборния преврат на демократите и да се съберат на 6-ти януари във Вашингтон на голям протест.

В деня, когато Конгресът се свиква, за да приеме резултатите от президентските избори. Дори само статистически е невъзможно изборите да се загубят. "На Шести януари искам да ви видя във Вашингтон DC !" "Да бъдем всички там!

Ще бъде страхотно!", написа той в туити.

Патриотите добавиха към туитите му тази символична решителна снимка, която символизира, че е дошъл решителният час и започнаха да я разпространяват дигитално с призива: "На Шести януари всички във Вашингтон DC!

Моля разпространявайте!" Очаква се в този ден милиони американци да се съберат около Капитолийския хълм, където ще заседава Конгресът. Възможно ли е Конгресът, обкръжен от милиони хора да се противопостави на народната воля!? Генерал Майкъл Флин: "Казахме: или ще паднем всички заедно, или ще ги избутаме надолу!"

Междувременно тръгна слух, че Майк Пенс е подал оставка, а планираното му пътуване в чужбина непосредствено след заседанието е отменено.

Очакваме да видим кой ще ръководи заседанието на Конгреса в ролята на вицепрезидент: Майк Пенс, Джон Кденеди Младши или Генерал Майкъл Флин.

Капитанът изключително внимателно води кораба на Америка. Той фанатично се придържа към Конституцията. Не се поддаде на взривяващите импулси на бойците от юридическия си екип за
използване на частично военно положение в ситуацията. Той не иска да се повтори и историята на "Титаник" и британска мина да взриви утробата на американския кораб.

Затова е изключително акуратен и иска без сътресение да преведе кораба през Бурята. Междувременно днес 11 сенатори обявиха публично, че няма да признаят решението на Избирателната комисия. А беше достатъчен само един. И това е водеща тема във всички средства за масова информация днес.

Освен това, 11-те сенатори искат да се създаде специална комисия към Конгреса, която да разследва изборите в седем спорни щата. И тази комисия е длъжна да проведе това разследване в десетдневен срок. CNN вчера: "Най-малко 140 републиканци от Камарата ще възразят срещу електоралните гласове на 6-ти януари." Тръмп е боец и ще се бие до край! Човекът, който обедини всички хора по света!

Iskra Loukanova





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696208
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031