Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2021 17:47 - Неолибералното Гестапо започна лов на вещици: Вече уволняват, ако кажеш истината за циганския произвол https://narod.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 133 Коментари: 1 Гласове:
2



image Снимка: Флагман.Бг СкандалиДнесМнения Неолибералното Гестапо започна лов на вещици: Вече уволняват, ако кажеш истината за циганския произвол imageот admin на 04.01.2021 0 1,631 Споделете

Отстраняването на професор Михаил Мирчев от университета подсказва какво ни чака под ударите на политкоректни я фашизъм

Финалът на сатанинската 2020 година донесе едно събитие, което не трябва да отмине по реда си като част от преливащата медийна хроника. Нямам предвид компрометираните президентски избори в САЩ, истерията покрай вируса иколонизаторската кампания за натрапването на американските ваксини. За момент оставям настрана и натиска на началниците от Вашингтон и Брюксел за отстъпление от Националната българска позиция спрямо нахалниците от Скопие. Забравям за малко даже Бойко Борисов и неговата шайка.

Думата ми е за уволнението на професор Михаил Мирчев от Софийския университет. Според донос на будни студенти, бдящи върху евроатлантическите ценности.

Ведомост за еничарите

Накратко, ако някой случайно е пропуснал скандала, професорът бе от страна от Алма-матер, след като някакви онлайн активни борци се оплакаха публично от расизъм и ксенофобия в лекциите на социолога. А конкретният повод е била реплика на преподавателя за циганския произвол у нас, посипана с пиперливата подправка на публицистична метафора за необходимата диктатура здрава държава.

Боже мой, добре че не съм катедрала, защото Сатана Сорос и Ко от различни фондации общества и комитети като нищо щяха да ме качат на кладата за еретици. Защото думите на Мишо Мирчев звучат като нежна закачка в сравнение с написаното и изреченото от моя милост по казуса за циганската диктатура в България. Както и да е. Какво е важното в тази абсурдна на първо четене ситуация? Най-напред трябва да си дадем сметка до каква степен някои от съвременните български младежи са се отдалечили от собствения си народ или поне най-настъпателните ариеристи, драпащи със зъби, нокти и лакти да се докопат до ведомостта на външни НПО-та чрез стипендии за чуждестранни университети или чрез всевъзможни проекти у нас у нас.

Най-атрактивните и най-безскрупулните пък се целят в политиката и сладките държавни служби. Трябва да се заслужат и точно по тази причина еничарите са готови да продадат баща и майка, род и Родина, като цитират като китайски хунвейбини по време на културната революция преди половин век директивите на глобалната неолиберална догма. В случая с професор Мирчев в употреба бе пуснато клишето за идентичностите равноправието и включването, покрай което през последните години бяха разпределени и присвоени близо 10 милиарда долара от Сорос и други подобни филантропи.

Хубаво, ама какво да сторим след като една от основните черти на циганската идентичност е криминалната престъпност, често достигаща до чудовищни посегателства срещу личността, убийства, изнасилвания, блудства с деца и стари хора, осакатявания, грабежи. Вярно престъпността няма етнос и раса, но има съдебна статистика, която все пак извежда закономерностите за подчинение.

Програмирани за подчинение

Наясно съм с ограничени интелектуален капацитет на повечето от дигиталните аборигени, които по всяка вероятност са стигнали до университета чрез плащане. А може и безплатно, ако си дадем сметка, че в умираща България местата във вузовете са повече от чалгаджиите, излизащи от средните училища. Тези ходещи смартфони с изтръгната втора мисловна и морална система, като в същото време са програмирани за подчинение и маршируване.

Тук е моментът да признаем, че американският консенсус отлично си върши работата от три десетилетия насам, налагайки Матрицата на невежеството и стадния манталитет, характерни за най-голямата Демокрация. Да отставим другите на спокойствие.

Бедата е, че будното някога в Българско студентство, вървящо в авангарда на обществото преди и след девети септември 1944-та, в момента е превърнато в аморфна маса от полуграмотни лумпени, на които новите учебни програми, нерядко финансирани от Сорос и Ко, стълпяват изкривена и извратена представа за историята и за Турското робство, наречено съжителство, и за Кобургите, обрисувани като патриотична династия, въпреки двете национални катастрофи по техниягерб, и за антифашистката съпротива, окачествена като тероризъм, и за Втората световна война, спечелена от …САЩ и за 45 години комунизъм у нас, анатемосани като първобитно мракобесие, без значение от Социални постижения, здравеопазване, образование, култура, наука и спорт.

Без това плитките мозъци на евроатлантическите хунвейбини са трансплантирани по такъв начин, че всеки инакомислещ априори е етикетиран като комунист, популист, путинист, а напоследък и като тръмпист. Аналфебетите едва ли са наясно, че Мишо Мирчев е син на някогашния идеолог на БКП Стоян Михайлов, редом до Александър Лилов, но за будните съвести е достатъчно това, че социологът е казал нещо нередно според Библията с ценностите , спуснати от „Министерството на истината“ по Оруел.

Доускам, че не един и двама от евроконсулт и те споделят тезата на преподавателя на циганските безчинства, но няма как удрят крак ,за да вървят в такт с директивата.

Това е само началото

Оттук нататък ще се сблъскваме с нови и нови рецидивисти на политкоректния фашизъм. Постмодерното, неолиберално Гестапо ще преследва всеки неудобен с публичен глас.

Нищо чудно да стигнат и до анонимните участници в социалните мрежи след като дигиталните чудовища от типа на Microsoft Google Фейсбук и други вече разполагат със софтуер за разкриване на „източниците на омразата“. Тоест всеки различен, несъгласен, налтернативен, автоматично влиза в графата за опасните за обществот. А представяте ли си какво ни чака, когато фашизоиди с милиарди от породата на Бил Гейтс наложат чрез подопечните си правителства ваксиниране, чипиране, класифициране и контролиране под знака на covid-19.

Не пропуснем идеологията на джендъра, вървяща ръка за ръка с агресията на тероризма и вируса. В една посока, а именно стресиране, индоктриниране и зомбиране на човечеството, докато бъде изтръгнат и последния корен на критичното социално мислене. И така двуногите „бели мишки“ с маски и номера в картотеката окончателно загубят своята лична и колективна идентичност, за да не пречат на богоизбраните от двете страни на Атлантика окончателно да въведат мечтания от нацистите нов световен ред.

Осем десетилетия след Хитлер концлагерите отново са налице – този път, скрити зад мъглата на изолацията, дистанцията и превенцията. Простосмъртните постепенно биват лишавани от правото на труд, събиране и движение, а след това по логическата верига следва конфискация на имущество и изолиране на неудобните – едни заради език на омразата като Мишо Мирчев, други за агитация срещу ковид и неговите изобретатели от „дълбоката държава“.

Трети за ирония срещу всесилната партия на обратните. Четвърти за критика срещу тунеядците от Брюксел, борещи пандемията с голи хора на гейове и проститутки. Ако нормалните хора не хванат тоягата, лошо ни се пише.

Автор: Георги Атанасов

Източник: в. „Минаха години“




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. liubitel - разумен и коректен коментар
05.01.2021 01:10
Студентите нямат мнение. Те не са уважавали преподавателя си, вероятно защото е искал да знаят по предмета. Появил се някой с предложение как да го уволнят. И вместо да присъстват на лекции им се сторило къде къде по интересно да се включат в "протеста". Организаторите се издигат и не само в своите очи. Двоикаджиите се радват истински че няма да им пише двойки омразния им преподавател. Управлението на института гледа да си запази местата, вместо да защити колегата си, защото знае ли се колко са силни НПО тата(без тях не е станало). Какво следва? Безличие!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19824331
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930