Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2021 18:43 - YouTube: Жена с бременно коремче е забранена, но гей извращения – с удоволствие https://www.flagman.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 238 Коментари: 0 Гласове:
1



YouTube: Жена с бременно коремче е забранена, но гей извращения – с удоволствие  
image
Реакцията на мъж към бременната му жена е опасно сексуално съдържание, според „Ютюб“
04 Януари 2021, Понеделник, 10:44 ч. Автор: Божидар БОЖКОВ

Порталът цензурира видео на известния влогър Кристиан Чарли Танев, в което невинно целува покритото с тениска коремче на бременната си жена, но не пипа друго с гол хомо задник

 Първото за новата година видео на известния пловдивски влогър Кристиан Чарли Танев се оказа под прицела на цензурата в YouTube. В него той показва и разказва, че ще става баща, представя бременната си жена и целува през тениската нейното наедряло коремче. Именно снимката с тази целувка, която бе поставил за обложка на клипа, се е видяла толкова опасна за портала, че е била изтрита. Обяснението им е, че в нея има сексуално съдържание, разказа пред „Флагман“ Танев.

Неговите клипове обикновено са иронични и хапливи, но точно този бе един от най-сериозните в цялата му над десетгодишна история на присъствие в YouTube. В автоматично генерирано съобщение му обясняват, че екипът, който е прегледал съдържанието на видеото, смята, че „то нарушава политиката ни за секс и голота“, защото „нашата работа е да се уверим, че YouTube е безопасно място за всички“.

image

Освен въпросния екип, за чистотата в портала често следят и блюстители на либералните ценности. Танев разказа, че под негово по-старо видео, в което реагира на извратените гей клипове на представящия се за рапърка Гибо Бейби, бил обвинен в хомофобия. „Там не казах абсолютно нищо за това, че Гибо е хомосексуалист или поне се преструва на такъв. Но отдолу в коментарите бяха написали, че насаждам омраза към ЛГБТ общността. Но как? Аз дори не бях казал, че той е гей. Как точно насаждам омраза? Неговите клипове са пълни с омраза и са ужасни“, каза Танев.

 

Въпросният Гибо Бейби има зад гърба си седем клипа, пълни с всякакви вулгарности, които той е публикувал също в YouTube. Те си стоят недокоснати, а екипът на портала не е намерил в тях нищо, което да нарушава политиката им за секс и голота, нито пък ги е преценил като заплаха за поддържането на YouTube в безопасно място за всички. Последното „изпълнение“ на Гибо се нарича „Парцал“.

image Кадър от видеото „Парцал“ в канала на Гибо Бейби в YouTube

В него той/тя представя на зрителите предимно задника си в съчетание със злобен монолог към своя въображаем любовник, понеже „видимо съм жена, но ти не виждаш това“. В заповедническа тоналност Гибо му обяснява какво точно очаква от него: „Искам бавно, после бързо да ми го вкарваш. Да се хлъзга, да се точи където трябва“.

По-нататък лирическият герой признава на любимия си, че „вчера ме чука баща ти, аз съм парцала му“. И му се заканва: „Искаш п*те да ти дам, няма да ти дам. Аз съм рапърка, а пък ти си тъпак. Да ти с*ра в устата, долен простак.“

image Този кадър е в синхрон с всички стандарти на американския видеопортал. Който се възмущава от него, насажда омраза към ЛГБТ общността

Видеото, което очевидно отговаря на всички стандарти на YouTube, бе събрало към момента на редакционно приключване на този текст 61 320 гледания. 4400 човека са натиснали палец надолу. Но пък 3600 са го харесали. Сред тях изглежда е и екипът на YouTube, който преглежда съдържанието.


В категории: Животът
image Автор
Божидар БОЖКОВ, журналист
   



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705259
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031