Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2021 16:38 - НА АМБРАЗУРАТА: ДОЦЕНТЧО И ДПС https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 88 Коментари: 0 Гласове:
1



НА АМБРАЗУРАТА: ДОЦЕНТЧО И ДПС

05.01.2021 admin

  image   28 SHARES ShareTweet


Кафяво-сивкавата мъгла на гербоидните днес изпрати на амбразурата доцент Стойчо, иначе казано – Доцентчо. Който има навика да заплашва по нощите уважавани лекарки с вериги и въже и се гордее със стил на изразяване, който би предизвикал засрамване при професионални хамали. Всеки път, когато си мисля, че няма как някой да падне повече в морално отношение, гербоидните ме изненадват.

Доцентчо заяви, че: „ДПС ще победи в битката срещу Президента Радев.“. Значи, разбирам следните неща: Първо – води се някаква битка. Второ – от двете страни на битката са ДПС и генерал Радев. Трето – гербоидните подкрепят ДПС в битката им срещу генерал Радев. Дотук – добре. Позициите са ясни.

 

Затова и да попитам Доцентчо – означава ли подкрепата в „битката“ на ДПС, че гербоидните подкрепят протурската политика на партията, желанията на султан Ердоган и неоосманиската му политика, която води спрямо България?!? И в случай, че ГЕРБ ПОДКРЕПЯ ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ДПС В БИТКАТА Й СРЕЩУ БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ, каква партия е ГЕРБ и на чии интереси служат гербоидните? Защото в едни други времена щяха да бъдат наречени национални предатали и да бъдат произнесени присъди за държавна измяна!

 

 

 

 

Виждам, че мутрите са готови дори на национално предателство и подкрепа на турските интереси в България, само и само да отстранят неудобният български генерал от Президентството. Защото не могат да се споразумеят с него и не могат да го накарат да отстъпи от защитата на българските интереси. Защото той дава кураж и надежда на хората от армията, полицията и службите, че по върховете на държавата все още има българи, за които България е над всичко.

Доцентчо, този път премина границата. Подкрепяй ДПС в битката. Но от другата страна не е само генерал Радев, а всички истински родолюбиви българи, които няма да ви позволим на мутрите да се съюзите с Ердоган и да унищожите Родината ни! Предател! Винаги предател! Срам за българското образование и срам за медиите, които го канят. А мен ме е срам, че допуснахме подобни помияри да формират общественото мнение.

Елена Гунчева




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19809038
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930