Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2021 17:51 - НАШЕТО НЕВЕРОЯТНО ПЪТЕШЕСТВИЕ ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА! КАКВО СЛЕДВА? http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 181 Коментари: 0 Гласове:
1



НАШЕТО НЕВЕРОЯТНО ПЪТЕШЕСТВИЕ ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА! КАКВО СЛЕДВА?   Споделяне8     image

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАКВО СЛЕДВА? До 20 януари ще има изпълнителна заповед, ще има военно положение, ще има арести и президентът Тръмп ще бъде номиниран за още четири години. Макар че в случай на фалшифициране на изборите според Конституцията, той автоматично получава не един, а два мандата. Той все още не е изиграл нито една от картите си, защото не е имал нужда от това. Пренебрегван е фактът, че войната е започнала, която е биологическа. Това е престъпление срещу човечството. Той вероятно има в ръкава си четири или пет, или шест опции с асо карти и днес седи с екипа си, за да обсъдят кой е най-добрият вариант. Акаунтите му, както и тези на цялото му семейство в Туитер и Фейсбук за всеки случай ще останат блокирани до 20 януари. Но и това няма да ги спаси. Единственото нещо, което все още не е станало публично достояние, е обемът на изнудване с педофилия и престъпления срещу човечеството, които засягат политиците и целия елит.

С риск за живота Лин Ууд разкри ИСТИНАТА ЗА ПРЕСТЪПНИЯ ЕЛИТ КОЙТО УПРАВЛЯВА СВЕТА

Това ще излезе в рамките на следващите 20 дни. И това е един от асовете на президента. Може да очакваме в тези дни да има прекъсване на Интернета и е възможно това да е моментът, когато ще бъде включен новият квантов интернет. Така че нашето фантастично пътуване с президента Тръмп в Новата епоха едва сега започва. Той в момента е президент на цялата планета. След четири години светът, който познавахме, ще бъде неузнаваем.

ПОДЗЕМНАТА ВОЙНА. Води се жестока война... война за освобождението на човечеството!

---

Първата дама. Най-силната опора на президента Тръмп. Тя е посветена от самото начало в Големия план за освобождението на човечеството и играеше достойно своята незаменима роля.

image

---

При почистването на Капитолия от Националната гвардия след проникването на провокаторите от Антифа в сградата, войниците са получили нареждане да приберат и изоставените във внезапната суматоха компютри на конгресмените и сенаторите. Оказва се, че освен множеството компрометиращи данни, които съдържат, технитепритежатели са пращали по време на съдбоносносното заседание съобщения до Китайската комунистическа партия и Фалшивите медии. Така че в момента Тръмп има около дузина лаптопи на бюрото си, пълни с компрометиращи доказателства за корупционната и предателска дейност на техните притежатели. В това число и лаптопа на Нанси Пелоси, председателката на Камарата на представителите. Това е толкова невероятен капан. Лаптопите, които имат демоните, са им дадени и всички са еднакви със собствен номер на код в тях.

image

---

ИСКАМ ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ НАШЕТО НЕВЕРОЯТНО ПЪТЕШЕСТВИЕ ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА! Изявление на президента Доналд Тръмп преди няколко часа. "Бих искал да започна с позоваването на много неприятната атака в столицата на Съединените щати. Kато всички американци съм възмутен от насилието, беззаконието и хаоса. Незабавно разположих Националната гвардия и федерални правоприлагащи органи за обезопасяване на сградата и за експулсиране на натрапниците. Америка Е и винаги трябва да бъде държава на закона и реда. Демонстрантите, които са проникнали в капитолия, са осквернили седалището на американската демокрация. На онези, които участват в актовете на насилие и унощожение, казвам, че не представляват страната ни. И на онези, които са нарушили закона: ще платите. Току що преминахме през напрегната изборна процедура и емоциите ни са високи. Но сега чувствата трябва да се охладят и спокойствието да се възстанови. Трябва да продължим вътрешните си дела в Америка. Моята кампания енергично преследваше всяка законна възможност за оспорване на резултатите от изборите. Единствената ми цел беше да гарантирам справедливостта на вота. По този начин се борих за защита на американската демокрация. Продължавам да вярвам силно, че трябва да реформираме нашите избирателни закони за проверка на самоличността и правовата допустимост на всички избиратели и да гарантираме вяра и доверие на всички бъдещи избори. Сега Конгресът потвърди резултатите. Новата администрация ще бъде открита на 20 януари. Сега фокусът ми се насочва към осигуряване на плавен, подреден и безпроблемен преход на властта. Този момент призовава за изцеление и помирение. 2020г. беше предизвикателно време за нашите граждани. Заплашителна пандемия преобърна живота на нашите граждани. Изолира милиони в домовете им. Ощети икономиката ни и отне безброй животи. Победата над тази пандемия и възстановяването на най-голямата икономика на Земята ще изисква от всички нас да работим заедно. Това ще изисква нов акцент върху гражданските ценности - патриотизъм, вяра, благотворителна общност и семейство. Трябва да съживим свещените връзки на любов и лоялност, които ни свързват като едно национално семейство. Да служа като ваш президент беше най-високата чест за целия ми живот. И на всички мои прекрасни поддръжници ще кажа: знам, че сте разочаровани, но аз също. ИСКАМ ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ НАШЕТО НЕВЕРОЯТНО ПЪТЕШЕСТВИЕ ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА! Благодаря ви! Бог да ви благослови! Бог да благослови Америка!"

Iskra Loukanova | Facebook


 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19836225
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930