Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2021 17:41 - ПРОСПЕРИТЕТЪТ НА БЕДНЯЦИТЕ https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 102 Коментари: 0 Гласове:
1



ПРОСПЕРИТЕТЪТ НА БЕДНЯЦИТЕ

13.01.2021 admin

  image   17 SHARES ShareTweet

Факт е, че в „проспериращата“ държава на Онуй /да, защото тя вече е негова, а не наша, на народа/, бедността е слонът в средата на стаята, за който никой политик не смее да говори. Медиите ни втълпяват представата за едни богати и доволни от управлението хора, а очите ни виждат хора да ровят в кофите за боклук за храна, да спят по пейките, защото нямат дом и да умират в мизерия по домовете си. Последното изследване сочи, че 61 % от всички емигранти от България са по икономически причини. Преведено на човешки – бягат от бедността! От бедността, до която ни докараха всички предатели и престъпници на прехода.

И тук не включвам само Онуй, а всички мутри, като се започне от тези, които пуснаха Сорос и компания в прекрасната ни държава, тези, които се кланяха на Ран и на Ът и убийственият им план за съсипването на България, тези, които разграбиха чрез приватизация за жълти стотинки изграденото от целия народ, тези, които разбиха и ликвидираха селското стопанство и последно – тези, които не ставаха за нищо, затова започнаха да ни управляват.

 

Това са престъпниците, които прогониха българите от родината им. Още от Луканов, от Филип Димитров, от Иван Костов и прочие грабители на България. Които влязоха във властта бедни и излязоха милионери. Които говорят с теменужки, но гнусливо отказват да говорят с обикновените българи и да видят до какво ги докараха.

 

 

 

 

Три десетилетия геноцид, ограбване, престъпност във висшите етажи на властта. Три десетилетия престъпници и предатели на власт. И еманацията на престъпността и простотията – в момента на трона! Ментално, образователно, възпитателно и човешки ощетено същество ни втълпява, че сме живи и живеем само благодарение на него. Без да вижда, че българите продължават да се евакуират от местопрестъплението, в каквото се превърна България.

Българите зад граница са най-големите инвеститори, над три милиарда евро на година са пращаните от тях пари. С които успяват да оцелеят почти 1/3 от народа. Ами ако ги нямаше?!?! От една страна, хората оцеляват заради близките си, които са в чужбина и им пращат пари. От друга – точно тези пари потушават напрежението и хората не се изправят да се борят за живота и хляба си.

Но е факт, че просперират само мутрите и лакеите им на хранилка. Останалите се борят: с мизерията, с безумните закони, сътворени от и за престъпници, с абсурдите в икономиката и администрацията, и най-накрая – с цялата държава. Просперитет няма. За народа остава единствено послушанието и мълчанието. А просперитетът остава за мутрите. И двете неща са неразривно свързани. Защото нашето мълчание им осигурява техният просперитет. С нашите пари!

Така, че, малко да слезем на земята и да се огледаме. Кой просперира. Кой рови по кофите. Кой се самоубива от мизерия и стрес? Кой умира от липса на здравеопазване? Кой гладува? Кой е затънал в дългове, въпреки, че работи? Кой мълчи? Кой протестира? Кой иска отново ние да мълчим, а той да трупа пачки?

Докато не видим реалността в цялата й уродлива същност, не можем да я променим!

Гледайте! Не с ушите и очите, а с разума и сърцето! И ще видите нашата Родина на колене в калта, замеряна с камъни от родоотстъпниците, под страхливото ни мълчание и наблюдение!

Елена Гунчева




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706524
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031