Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2021 17:14 - Държавният секретар Майк Помпео потвърждава, че Института по вирусология в Ухан е мястото на произхода на COVID-19 http://www.budnaera.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 145 Коментари: 0 Гласове:
1



Държавният секретар Майк Помпео потвърждава, че Института по вирусология в Ухан е мястото на произхода на COVID-19   Споделяне  

image

Държавният секретар Помпео разкри в петък намесата на Института по вирусология в Ухан като епицентър на COVID-19. Това се съгласува с отчитането на американското разузнаване още от април миналата година. Бих искал да напомня на БТВ и НоваТВ, че Майк Помпео не е теоретик на конспирацията. Защтото според техните репортажи и новини по темата, излиза, че държавнията секретар на САЩ е лъжец и измамник. Което звучи смешно нали?

image

Daily Mail съобщи вчера:

Държавният секретар  Майк Помпео  призова Световната здравна организация  да разследва изцяло възможността вирусът COVID-19 случайно да е избягал от лаборатория във Ухан, разкривайки нови американски разузнавателни данни, които според него пораждат тревожни въпроси.

Помпео напправи публичната покана в петък вечерта, един ден след като изследователски екип на СЗО кацна в Ухан, където според строг китайски надзор ще разследват лабораторията.

„Пекин продължава да крие днес жизненоважна информация, от която учените се нуждаят, за да защитят света от този смъртоносен вирус и от следващия“, каза Помпео, разкривайки по-рано информация от  разузнаването, което предполага намесата на Института по вирусология в

      Ухан за произхода на пандемията.

Това е в съответствие с отчети от миналия април. Съобщението беше предадено в многобройни статии, свързващи COVID-19 с Института по вирусология в Ухан, но масовите медии през май, смениха разказа и започнаха да пропагандират измислени и абсурдни истории:

Китайският доктор Ши Дженли е била част от екип, който е работил по проект за нов щамп на коронавирус съвместно с американски лекари през 2014 г., проект, който е бил затворен от DHS за доказателства, че е твърде рискован. След това д-р Ши Дженли се премества в Ухан, Китай.   Днес имаме доказателство, че Институтът по вирусология в Ухан, където е работила д-р Ши, е правил експерименти върху живи животни!

image

Представена е и снимка на д-р Ши в Института по вирусология в Ухан, работеща в лабораторията:
Via Yaacov Apelbaum

image

Китайският коронавирус стартира в лаборатория в Института по вирусология в Ухан. Може да е бил освободен нарочно. ККП трябва да носи отговорност на световна сцена за щети от трилиони долари и хиляди смъртни случаи по целия свят. Ето и статия, която потвърждава тази информация и която написах още в началото на месец май, през изминалата 2020 година: (Виж тук)

Публикация: П.Симеонов

 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19703512
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031