Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2021 18:33 - В Британия изпробват «социално-дистанциращи» нашийници, а опитни маймунки, са служителите на BBC Автор: grigorsimov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 113 Коментари: 0 Гласове:
1



В Британия изпробват «социално-дистанциращи» нашийници, а опитни маймунки, са служителите на BBC Автор: grigorsimov

Коронабесието принуди целия свят да забрави за свободите и правата на човека, и да се предаде в ръцете на глобалните (юдейски и юдомасонски) структури на сатанистите банкери и техните корпорации. 
Вече стигнаха до нашийници с пищялки, за да нямат хората право да общуват лично. За нововъведението съобщи британския весник The Daily Mail. Опитни маймунки са служителите на държавната теле-радио-компания ВВС. Остана само да добавят синджирчета към нашийниците. Но днес вместо синджирчета има електроника, която е много, много по-страшна.
И колкото повече напредва историята с коронабесието и «великото преустройство», толкова по ясно се очертава новият рабовладелски строй на 21 век. Ето че Google, Twitter и Facebook изтриха публикациите на Тръмп и на неговите привърженици. И ни една американска медия не предава посланията и обръщенията на президента на "най-великата демокрация". Ето това е истинската демонокрация! И започна лов на участниците на митинга от 6 януари, и работата стигна до там, че под припеви за демокрация, лишават неудобните, не само от самолетни пътувания, от интернет, застраховки, банкови сметки и т.н. Но стигнаха и до призиви за отнемане децата на привържениците на сегашния президент Тръмп, и затварянето им в превъзпитателни лагери (където най-демонократично, ще ги учат, т.е. принуждават, на хомосексуализъм и всекидневни смени на половата им идентичност. Именно това днес е върхът на демонокрацията и "толерантността" им. А утре?? Ако изобщо ще има "утре". Защото това много дълго няма как да продължи.
Но това беше вчера. А днес Британия предллага на света нов начин за борба уж срещу «пандемията», а всъщност срещу народа... За нововъведението съобщи британското издание The Daily Mail.
На служителите на Би-Би-Си било наредено да носят "социално дистанциращи устройства" - нашийници, които издават звуков сигнал, ако се доближат на по-малко от 2 метра до друг човек... Служителите били събрани на съвещание, да ги запознаят с измененията на начина им на работа, и на живот… 
Представител на Би-би-си казал: "... ние изпълнявахме нарежданията за COVID-secure workplace по време на цялата пандемия. Ние се придържаме към правилата за двуметрова дистанция и внедряваме устройства за контрол на безопасната социалната дистанция. (В публикацията има и снимки на нововъведението).
Сега стопанинът — работодател — може да следи, не само какво пише в компютъра си, но и ще знае къде се движи новият му роб, с кого пие кафе (а и какво си говорят). Работникът (и човекът, изобщо) се превръща в напълно подконтролно същество, което няма даже право да разговаря със себеподобните си. И всичко това се маскира със залъгалки за «победа над коронавируса». За сега нашийниците само се изпробват, но утре...!? 
Daily Mail пише, че ВВС далче не е единствената. Работници в Белгия са задължени да носят нов браслет (стоманена електронна гривна), който вибрира, когато нарушават социалната дистанция и се доближават до друг работник. Социалното дистанциращото приложение Mind The Gap, разработено от Hack Partners для Network Rail, използва аудио и Bluetooth-сигнали за сигнализиране на нарушения на дистанцията. 
А компанията Estimote създаде малко безжично устройств, което напомня на носителя си, да спазва безопасна дистанция, и регистрира прекия контакт. Устройствата ще вибрират, ако колеги работници се доближат близко, и всичко «запомнят». 
Такива приложения за контрол на общуването между хората има вече десетки марки, и всички те бясно се търсят, под гробното мълчание на населението, наплашеното от "свободните и независими" медии. Ето каква дяволска "играчка" натрапват на хората, уж "за борба с пандемията". (И, де да беше само тя, - а то...) 
И хората вярват, а които не вярват, ще мълчат, защото ще бъдат обявени за «вътрешни терористи» или "врагове на народа". А с такива, слугите на антихриста изобщо няма да се церемонят.
Добре дошли в дългоочакваното "светло бъдеще"!!  Което още по времето на комунизма ни обещаваха. Ние не им вярвахме много... но сме се лъгали!! Ето че дойде.    https://3rm.info/main/83416-to-li-esche-budet-priehali-v-britanii-vnedrjajut-socialnodistancirujuschie-oshejniki.html   Превод, Григор Симов 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19821019
Постинги: 45028
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930