Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2021 17:48 - Аларма : ГЕРБ готви изборна измама в Русе – пробутва пионки на Пламен Нунев и ДПС, лапнали милиони от приватизация на болници (ВИЖТЕ СХЕМАТА) https://narod.
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 94 Коментари: 0 Гласове:
1



Аларма : ГЕРБ готви изборна измама в Русе – пробутва пионки на Пламен Нунев и ДПС, лапнали милиони от приватизация на болници (ВИЖТЕ СХЕМАТА) imageот admin на 26.01.2021 0 162 Споделете

ГЕРБ готви поредната изборна машинация, с която ще пробута за депутати протежета на русенския аферист Пламен Нунев – Алисе Муртезова и гаджето й д-р Кирил Панаьотов. Тандемът обаче е в изключително интимни отношения с ДПС. Това пише в сигнал до Narod.bg, който публикуваме без редакторска намеса:

Алисе Муртезова ще атакува парламента от беленската квота на Пламен Нунев. Една от новите любимки на залязващия политик и спътница в живота на д-р Кирил Панайотов е именно Муртезова. Родената на 19 май 1977 година в град Бяла, Алисе е от т. нар. беленска квота в хунтата.

Заедно с ценните кадри” от тази община, от която е и самият Нунев, тя се готви да представя русенци след изборите в новото Народното събрание. Лично областният лидер на партията, който ще бъде изритан след края на този парламент, постоянно лансирал свои съграждани, като за местните кандидати се падали другипрестижниместа в управлението.

По този начин Нунев прави мечешка услуга на собствената си община, като целият интелектуален и творчески потенциал на практика е пренесен в Русе, а така я обрича на постоянно обезлюдяване и западане. Областният шеф на ГЕРБ в региона цели да услужи отново и на своя съпартиец Кирил Панайотов, който отдавна кадрува неуспешно в областната структура на ГЕРБ.

Примерите тук са много. Неведнъж Нунев е дърпал ушите на Панайотов, който му предложи лично бившите директори на държавната болница Канеф” Иван Стоянов и Александър Парашкевов. Единият влезе в открит конфликт с двамата от ГЕРБ, а другият предпочете да избяга като посланик в Пакистан.

Недотам успешна е и дейността на тандема Панайотов – Муртезова. След като дълго време ползваха собствеността на държавната болница, за да развиват дейността на своите лечебни заведения – справка „Медикакор”, хосписа и пр., те бяха прокудени оттам и последваха серия съдебни дела.

За да ги спаси, Нунев натисна бившия кмет на Русе Пламен Стоилов и общинските съветници от ГЕРБ да им подарят под форма на приватизация и на символична цена огромната сграда на бившата трета поликлиника в квартал Здравец”. Сега съседите на Нунев в село Красен Панайотов и Муртезова развиват успешна дейност благодарение на държавата, която щедро ги захранва по редица пътеки с милиони чрез директора на Здравната каса в РусеКалоян Копчев.

За справка – Панайотов е с най-голямата заплата като директор на болница в България през 2019 година – над 1.1 млн. лева!!! https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/201809-nad-1-mln-lv-godishna-zaplata-na-bolnichen-shef-u-nas

Сега двамата, които са във фактическо съжителство, си поставят за цел да пробият в София, където Муртезова ще лобира за интересите на частните болници със законодателната си дейност. Всъщност, тя си остава скрито предпочитание и на ДПС, откъдето е получила неофициална оферта за кандидат за общински съветник преди повече от 2 години, но „разумно“ е преценила, че шансовете и с управляващата ГЕРБ да израсне в кариерата са доста по–сериозни.

Така за редовите членове на ГЕРБ в Русе само след месец и половина ще остане приятната залъгалка от загубилия позиции пред партийното ръководство в София застаряващ областен лидер, че структурата излъчва само най–качествените и подбрани нови лица. Вместо да се каже открито истината, че всъщност подменя със свои беленски доверени протежета вота на всички русенци. Дали това не става и срещу известна сума пари под масата или нещо друго, е интересен въпрос….




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19809362
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930