Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2021 16:24 - СЮЛЕЙМАН ПАША ОТНОВО ЗАХЛЕБИ https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 153 Коментари: 0 Гласове:
1



СЮЛЕЙМАН ПАША ОТНОВО ЗАХЛЕБИ

31.01.2021 admin Мрежата, Политика 0

  image   22 SHARES ShareTweet


Тъкмо се съвзех от атлантическите изцепки тези дни и днес ме сполетява Сюлейман Паси с прозрения, достойни за истински Юда. Уведоми ни, че с посолството на хамериканците на колониалната територия разисквали „висш пилотаж в демокрацията“. Явно лично с него са разисквали. Сюлейман и Мустафата разискват демокрацията в България! Жива да не бях!

Сюлейман е убеден, че това, че охраната на Конгреса и армията им застреля няколко човека, дори една жена – ветеран от войната, майка на две деца, за висш пилотаж на демокрацията. Не ми се мисли, ако решат по-грубо да я налагат какво ще се случи. Висш пилотаж са явно и окултните измерения на изборите – в САЩ, а скоро и у нас, ей как вече ги стигнахме хамериканците.

 

Путинофилите били озверели. Вероятно тези, които не са фенове на Путин, трябва да ръкопляскат на убийството на Ашли Бабит – бледолика ветеранка от ВВС и майка на две деца. Браво, много хубаво направихте, като убихте жената и то без да сте провокирани. За назидание. Много е демократично! Който смята убийството на невинни жени за агресия, терор и липса на демокрация, е путинофил, русофил, мрази САЩ, България, Бойко и в частност Сюлейман Паси. Трябва да ръкопляскаме на такива изпълнения – висш пилотаж в демокрацията!

 

 

 

 

Сюлейман също така бил потресен, че руското посолство се загрижило за законността, правосъдието и върховенството на закона в България. Разбирам от думите му, че освен Мустафата и Бай Педро Фил, други нямат право да са загрижени, да споменават, критикуват и дори да забелязват липсата им. Не е демократично и е признак на путинофилство да забележиш, че България е най-бедна и корумпирана в цяла Европа, а управляващите ни са най-крадливите на континента. Само фенове на Путин не биха отчели построеното /и съответно свлечено, развалено, унищожено/ от Онуй и гранде-успехите му в борбата с корупцията /е, неговата е лесна, трябва само един ден да не краде и вече има успех в борбата/.

Много мразя хора, които не са българи, да ни се бъркат в българските работи. И тук включвам и Мустафата и Сюлейман. Че и акъл да ни дават какво било демокрация, при положение, че за чеп за зеле не стават. Внушенията, че хамериканците са демократи, а руснаците – някакви диви варвари, минават само пред дебилите, които с лоботомия ги приемат в ГЕРБ и психодесните партии. Останалите можем и да мислим.

И проблемът ни не е руското посолство и мнението му, а Онуй, Туй, Оня Ал Йо, Оная ПКП, Оня със Суджука, Пацо Терасата, Човекът с каскета и прочие рожби на демокрацията, че от толкоз много демокрация чак взе да ни притъмнява пред очите.

Елена Гунчева




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19833030
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930