Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2021 17:53 - ЗАВЕРА : Болница на шайката финансира кампанията на ГЕРБ в Русе (Пламен Нунев се откупва със 100 бона пред Бойко Борисов) https://narod.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 712 Коментари: 0 Гласове:
1



ЗАВЕРА : Болница на шайката финансира кампанията на ГЕРБ в Русе (Пламен Нунев се откупва със 100 бона пред Бойко Борисов) imageот admin на 03.02.2021 0 646 Споделете

image

Изпадналият в немилост гербераст Пламен Нунев, който неофициално стои зад болница „Медика”, поема финансирането на предизборната кампания на ГЕРБ в Русе в опит да се реабилитира в очите на биг боса Баце. Новината лъсна след последните договорки на четири очи в офиса на управляващата шайка.

Поне 100 хил. лева „болнични пари” пипва областният лидер Пламен Нунев, за да се случи по правилния начин обгрижването на подходящите двама кандидати, одобрени от Бойко Борисов. Това е и залогът, при който на избираемо място в листата на партията няма да са русенци, а беленски кадри.

Сред тях се откроява спътницата в живота на официалния шеф на „Медика” Кирил Панайотов. Любимата на всички работещи и служители Алисе Муртезова е декларирала готовността си да работи в парламента дори без заплащане.
image

Аларма до Narod.bg: ГЕРБ готви изборна измама в Русе – пробутва пионки на Пламен Нунев и ДПС, лапнали милиони от приватизация на болници (ВИЖТЕ СХЕМАТА)

ГЕРБ готви поредната изборна машинация, с която ще пробута за депутати протежета на русенския аферист Пламен Нунев – Алисе Муртезова и гаджето й д-р Кирил Панаьотов. Тандемът обаче е в изключително интимни отношения с ДПС. Това пише в сигнал до Narod.bg, който публикуваме без редакторска намеса: Алисе Муртезова ще атакува парламента от беленската квота на … Продължете с четенето на Аларма до Narod.bg: ГЕРБ готви изборна измама в Русе – пробутва пионки на Пламен Нунев и ДПС, лапнали милиони от приватизация на болници (ВИЖТЕ СХЕМАТА)

imageNarod.bg

Но държи да е там като депутатка, а не като обикновен гражданин на балкона или като лобист на частни интереси сред членовете на парламентарните комисии. Причината е, че спътникът и в живота е официално сред най-богатите директори в България. Неофициално напомпаната като голяма красенска гъба с пари от всички нас чрез здравната каса структура е като черна касичка за мероприятията на ГЕРБ през годините.

image

Само в Narod.bg: Вижте лукса, в който тъне гербаджията Пламен Нунев, депутатът, който коли и беси в Русе (ГАЛЕРИЯ)

Герберастът, който коли и беси в Русе – депутатът на хунтата Пламен Нунев, тъне в нечуван разкош. Източник на Narod.bg предостави снимки от семейното жилище на русенеца, от които ясно се вижда луксът, в който тъне милионерът със заплата от 6500 лева. Въпреки че народните избраници тихомълком си вдигнаха парите насред кризата, „за да можем … Продължете с четенето на Само в Narod.bg: Вижте лукса, в който тъне гербаджията Пламен Нунев, депутатът, който коли и беси в Русе (ГАЛЕРИЯ)

imageNarod.bg

 

Така ще бъде и сега, въпреки сложната ситуация. Едно обръщане на палачинката през април и идването на власт на друга коалиция ще обърка сметките на „Медика” и нейните собственици, които от дълго време залагат на тандема ГЕРБ и ДПС в оцеляването си. Пък и някоя друга проверка без чадъра на Нунев би разкрила недотам приятни факти, както това стана при съдебните саги преди няколко години с Голямата държавна болница в Русе.

image

Пламен Нунев си купил къща в Иваново за 159 000 лева с пари от заплати? Колко получава депутатът от ГЕРБ? (ВИДЕО)

Народният представител Пламен Нунев и съпругата му са придобили къща в Красен Комисия за противодействие на корупцията иза отнемане на незаконно придобитото имущество оповести декларациите за имущественото състояние на народните представители от 19-и МИР – Русе. Къща в село Красен /Община Иваново/ е придобил през миналата година със съпругата си народният представител Пламен Нунев. Посочената … Продължете с четенето на Пламен Нунев си купил къща в Иваново за 159 000 лева с пари от заплати? Колко получава депутатът от ГЕРБ? (ВИДЕО)

imageNarod.bg

 

Дано инвестицията на „Медика” бъде оправдана, защото в политиката невинаги тънките сметки се оказват точни. Особено, когато кръчмарят е в София, а народът изненада с вота си новите лица на компрометираните с недалновидната политика управляващи.

На местните избори през 2019 година „Медика” бе твърдо, включително и финансово, зад гърба на провалила се кандидат – кметица на ГЕРБ. Едва ли тя е върнала вече парите на спонсорите на управляващата партия в Русе…




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19845382
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930