Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2021 18:17 - Мангъров: Децата ни ходят на училище по извратен начин http://onovini.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 168 Коментари: 0 Гласове:
1



Мангъров: Децата ни ходят на училище по извратен начин февруари 4, 2021

 

image

Светът се е побъркал и реагира по неадекватен начин на случващото се. Децата цяла година не ходят на училище или като ходят е по извратен начин – половината ходят, половината не ходят. Ако сме убедени, че този начин е правилен да го правим открито, а не да ни е страх, какво ще кажат началниците. Това заяви доцент Атанас Мангъров.

В най-затворените и маскирани страни броят на заразените расте. Появяват се нови щамове. В Швеция сериозен проблем няма. Не знам защо  се действа по такъв начин. Това е феномен и ще свърши, когато се получи т.н. колективен имунитет, посочи доцентът пред bTV.

 Средната възраст на хората, които са починали от Ковид са на 75 години, а българите средно живеят до 74 години, припомни Мангъров.

 Трява да не се събират много хора в закрити пространства, трябва да се спазва елементарна хигиена. Толкова,нищо друго, препоръча той.

 

 

 Този, които веднъж е прекарал Ковид, няма как да се зарази от новите щамове. Ако този щам се разпространява по-бърдо,то ще стигнем до сакралното число на заразени, докато се натуткаме с ваксините.

 Питат ме, дали да се ваксинират. И аз им казвам – все едно ме питате, дали да се ожените. Ваксините не са изпитани по добрата практика. Получаваме ваксини, за които се спори дали са за над 55 години, дали под 55 години. За други ваксини се правят компромиси. Още много трябва да се проучват ваксините. Но  не бива да се плашат хората с неща, ако не се ваксинират. Погрешна е ваксинацията с ваксини, които не са изпитани по всички правила на изкуството, категоричен е той. 

Всички лекари, които се появяват сутрин по телевизиите, са лабораторни лекари. Това, което  казвам, не го казвам само аз. Заглушава се гласа на някои хора в света.  Считам, че моят избор е правилен, каза още доцентът. 

Той коментира и избора му на депутат от АБВ: Ако исках да оглавя политическата листа щях да съм в друга партия И всяка партия би се съгласила. Решението ми е човешко. Тази партия споделя моето виждане върху нещата. Дават ми свобода, не съм ангажиран там. Имаме общи виждания по въпроса. Това е изборът на малкия човек, от който нищо не зависи. Всеки има право на свое виждане. Мисля, че АБВ иска да организират малките хора срещу всички глупости.

В момента не става дума за леви и десни. Ситуацията е същата като по времето на Ваймарската република в Германия. Малките хора трябва да се обединят против тази наднационална сила, на това бедствие, категоричен е доцент Мангъров.  

 Би ти ви, фрог нюз




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19827941
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930