Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2021 16:54 - ПОГЛЕД ОТВЪД РАМКАТА https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 84 Коментари: 0 Гласове:
1



ПОГЛЕД ОТВЪД РАМКАТА

06.02.2021 admin

  image   17 SHARES ShareTweet


Пиарите всъщност са манипулатори. Наети от политиците, те ни карат да вярваме, че отровнозеленото например е розово на точки. Че политикът, който виждаме до ушите в л…на, всъщност е в бял костюм и сред рози. Психологията е много интересна наука. И около 70-80 % от хората се поддават на манипулации, особено когато не знаят или не осъзават, че са техен обект.

Тези дни виждаме как гербоидите с перверзна наслада плюят по медиите Президента Радев, заради съветника му Пламен Узунов. Естествено, презумпцията за невиновност не означава нищо в страната на мутрите. И Президентът е обвиняван, защо не е хвърлил човекът на вълците.

 

Защото всъщност това прави Главната Мутра на Републиката. Единствен и неповторим в собствените си представи, той не дава и не дължи лоялност и уважение никому. Верни хора ги хвърля да ги разкъсат, само и само да се спаси самият той. Та той заби нож дори в гърба на човека, който му направи партията и му печелеше изборите. И вместо грозно предателство, страхливост и малодушие, това негово поведение се изкарва от пиарите му като принципност и честност.

 

 

 

 

Да напомням ли колко осъдени, арестувани и обвинявани служат на ГЕРБ? Да напомням ли как прокуратура и съд оневиняват всеки гербоид, а невинните неудобни са влачени с пранги по улиците за назидание? Да напомням ли за какво беше обвинен и арестуван Харизанов, който сега е първа герберска китка и се прави на политолог по медиите? Да напомням ли колко много от защитниците и аверите на ГМР са всъщност агенти на Държавна сигурност?!?

И на фона на това безумие се обвинява без доказателства и без влязла в сила присъда. А обезщетенията за нарушени човешки права ги плащаме ние, а не гербавите и прокуратурата. Лоялността към служителите се представя като гузност, спазването на презумпцията за невиновност – като съпричастие, а защитата на приятелите – като грозно и нечестиво дело.
Как стигнахме дотам, едни мутри, част от които осъждани и с обвинения, а други агенти на Държавна сигурност, да ни убедят в нечестивите си принципи и вярвания? Как допуснахме да ни натрапят престъпният си „морал“? Как допуснахме престъпници, кур…и и бандити да бъдат елитът на България!?!

Аз вярвам в първични ценности като морал, приятелство, лоялност, почтеност, честност, като юрист вярвам в презумпцията за невиовност, вярвам , че политическите поръчки в България на прокуратурата унищожават правовата държава. И най-вече вярвам, че ако продължим още малко да търпим престъпници да ни управляват, скоро няма да различаваме добро и лошо и правилно от неправилно!

Не допускайте да ви манипулират израелските пиари на ГМР, на които плаща с пари от черната каса на ГЕРБ. Не допускайте троловете на Паун Цонев и Вълнев да ви убедят, че нищо не зависи от вас. Не допускайте да ви превърнат в обект на манипулации.

Пиарите могат да влияят само върху тези, които отказват да мислят. Върху тези, които вече нямат ценности и морал и затова не могат да различат истината от лъжата.
Мислете!

Елена Гунчева




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19803239
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930