Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2021 17:56 - ВСЕКИ ДА СЕ ПАЗИ ДА НЕ ПРИЕМЕ ТОЗИ ЗНАК, ПОНЕЖЕ ВСИЧКИ ТАКИВА ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ СЪС ЗВЯРА В ЕЗЕРОТО ОГНЕНО. Автор: grigorsimov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 441 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ВСЕКИ ДА СЕ ПАЗИ ДА НЕ ПРИЕМЕ ТОЗИ ЗНАК, ПОНЕЖЕ ВСИЧКИ ТАКИВА ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ СЪС ЗВЯРА В ЕЗЕРОТО ОГНЕНО.
Автор:
grigorsimov

За печата на антихриста, писано, 17ти - 19ти век, за предупреждение на маловерните, днес! (извадки)  От Книгата «ЦВЕТНИК ДУХОВНЫЙ» изд. 1863 г. За това се свидетелства и в "Цветник старописмен", писан по време на царуването на (руския цар) Алексей Михаилович,1666 година. Където в глава 14, стр. 94 е поместено сказание на Зиновий Мних за прелестта (измамата) антихристова, където в края се казва:


Въпрос: Какъв печат ще измисли (антихрист)?


Отговор: Първо ще започне голямо гонение срещу православните християни, та никой да не може глава да подслони, и когато не успее да преодолее силните (духом), тогава ще заповяда на слугите си, да прекратят мъченията; и нова заповед ще им даде, всички задължително да приемат: първо, да създадат някакви картички с тайно име (лични електронни карти, с електронната памет), та без тях да не могат да пътуват. И при проверка на тези карти, (пътуващите) ще бъдат разпознавани, и ще могат безпрепятствено да преминат. Второ, - (антихрист) ще записва името си (в личните карти, и в знака си), което никой земен човек няма да може да узнае, с цифрите 666.  Трето: При купуване и продаване, неговият (на антихрист) печат ще се разпространява (ще се изисква): и те доброволно ще приемат печата му, без мъчения и без принуда, а отказващите да го приемат, поради невъзможност да купуват (храна и др.), ще приемат смъртта. 

...Същото свидетелстват и новите учители... че по време на последния антихрист, православните християни няма да могат нищо да купуват или продават, заради скверния му печат.

За същото виж и следните доказателства, от книгата наречена "Победна повест", съчинение Бенгелево, като допълнение към Откровението на Йоана Богослова, стр. 383.


За знака на звяра, на челото и на ръката.

За да изтреби напълно Християнството, за да няма и тайни християни, всеки отричащ се от Христа ще трябва, за свидетелство на отричането си, да носи на себе си определен знак; та който не приеме този знак, да бъде лишен от всички граждански права и свободи, и да бъде подложен на най-жестоко гонение. Тогава всеки да се пази, да не приеме този знак (белег, печат, емблема), понеже всички такива (които приемат) ще бъдат осъдени (заедно) със звяра в огненото езеро. Тогава (по време на гоненията) ще бъде страшна скърб, каквато не е била от началото на света: но претърпелият до края, ще получи за верността си, награда, каквато не е и сънувал.


Третият признак, накрая, ще е числото на звяра, което ще значи същото, каквото и знака на ръката и на челото... А за сега е достатъчно да знаем, че ако това число по някакъв начин ще служи като знак за отричане от Христа и от Християнската вяра, тогава християнинът трябва, по-скоро, да пожертва живота си, отколкото да го приеме.  И докато не видим тези три признака, изпълнени, дотогава човекът на беззаконието още няма да се е открил, и ще е голям грях, който и да е държавен управник, да считаме за този ужасен човек, ако не е сигурно, че е той. (Ето, днес виждаме числото на звяра, във вид на бар-код или Кю-ар код, на абсолютно всеки продукт, на всяко писмо, на всеки документ и билет за обществен транспорт! Имаме отдавна и: лични, банкови и всякакви други електронни карти, с бар-кодове и с недостъпна за нас електронна памет (в която са записани всичките знаци и символи на антихриста). А всеки баркод съдържа трите шестици, във вид на три двойки тънки линии, малко по-дълги от останалите, разположени в двата края и в средата на бар-кода! Тези три двойни линии, не служат за нищо друго, освен да показват на баркод-четеца, че продукта е "легитимен", т.е. антихристов, понеже всеки продукт или документ, с бар-код, е антихристов.


Имаме вече и ваксини (за сега, не задължителни) с наночипове (което официално се признава, и от производителите им, и от най-висши медицински ръководители), съдържащи, освен всичко друго, и дяволски "генетични" програми. И ако приемем да се ваксинираме, тези наночипове се разнасят из целия ни организъм, почти във всяка наша клетка. И веднага започват да променят генетичния ни код, даден ни от Бога, с дяволски (сатанински) код, който променя всички особености на личността ни, и от хора, постепенно ни превръща в бесове!! 


Да им забрани Господ. А нас християните, да ни пази, ако и ние се пазаим, за да не се превърнем "изненадващо", от Божии хора, в дяволски изчадия! Пази Боже!)

Така, от пророчествата, и главно, от "Откровението на Йоана" (Апокалипсиса), и от тълкуванията на Откровението, остава неизпълнено, само, официално да започнат да слагат на дясната ръка и на челата, печата или знака на антихриста. Това, всъщност, се прави отдавна, но не официално, без знанието и съгласието на хората. Но според всички Православни пророчества, почти всеки, който приеме биометрични документи (или се "ваксинира"), след това ще приеме и антихристовия чип, и самия му знак, начелото или дясната тъка!


Следват копирани две страници от оригинала на книгата «ЦВЕТНИК ДУХОВНЫЙ» във формат jpg На фотокопието - вдясно долу (подчертано) сред другите думи, ясно се чете: "Первое повелет творити некая писмена на карточках, с тайним именем, да без тех не могут пут шествовати", което ще рече: "Първо (антихрист) ще заповяда да напишат некои писмена на картички, та без тях да не могат да пътуват". Това е недвусмислено указание от 19-ти век, за нас маловерните и топлохладни, да не вървим по пътя на погибелта, за да не ни се наложи на Страшния Съд да казваме: "Не знаех!"

  Истинските християни с вдигнати глави, бодро ще застанат пред човека на беззаконието, и ще му се опълчат с търпение, мъжество и постоянство, и с бдения и молитви ще чакат помощ от Спасителя свой. А отстъпниците от вярата, няма да се усъмнят (няма да забележат измамата) и ще се поклонят на човека на беззаконието.


Но ще има и такива, които ще искат, вътрешно, да останат християни, но от страх, ще започнат, външно, да се покланят на звяра, и ще приемат на ръката и на челото си, знака (печата или емблемата) му, и така ще запазят гражданските си свободи, правото да купуват и продават, да търгуват с изделията и с излишъците си, и ще се избавят от гоненията. Но участта на горките, ще е ужасна: защото в това последно очистително изпитание, (християните) не трябва да са вътрешно раздвоени. Но, или да са Христови, или Велиарови; или ще станат граждани на Новия Йерусалим, или ще се окажат в огненото езеро. А всички, които не се поклонят на образа на звяра и не приемат на ръката и на челото си, знака му, ще се лишат от почит, от граждански свободи и право да купуват и продават. На тези изкушения много учители и наставници (християнски), няма да устоят, и участта им ще е в езерото огнено.


Всички поклонили се на звяра, знатни и простолюдини, богати и бедни, благородни и роби, ще получат знак за собственост, на звяра, и право на зверско гражданство, и ще имат лично този знак, който ще е лично техен. Но подробностите са още скрити за нас.

  https://3rm.info/publications/50620-vsyak-beregis-prinyat-sie-znamenie-ibo-vse-takovye-osuzhdeny-budut-so-zverem-v-ezero-ognennoe-otvet-malovernym-o-pechati-antihrista-iz-19-veka.html

  Превод, Григор Симов 



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19807052
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930