Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2021 18:24 - Експерт от СОС пред Narod.bg: Фандъкова нагло излъга България – тя и главният архитект убиха 16-годишното дете с безкрайната си корупция https://narod.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 236 Коментари: 0 Гласове:
2



Експерт от СОС пред Narod.bg: Фандъкова нагло излъга България – тя и главният архитект убиха 16-годишното дете с безкрайната си корупция imageот admin на 17.02.2021 0 1,484 Споделете

image

Експерт от Столичния общински съвет се свърза с редакцията на Narod.bg, за да отвърне на лъжите, които Йорданка Фандъкова изрече пред цяла България за нелепата смърт на 16-годишния Людмил, убит от ток на тротоара.

 

„Това дете падна жертва на корупцията на самата Йорданка Фандъкова и на нейния главен архитект Здравко Здравков. Вижте лъжите на учителката по руски, ще ги изброявам:

  1. Фандъкова излъга, че павилионите, които са захранвани с оголения кабел, били незаконни? Как ще са незаконни, след като има отдел, който се грижи да няма незаконни постройки? Фандъкова ни мисли за малоумни – всички обекти в София – преместваеми или не, се поставят според план, одобрен лично с главния архитект. Ако павилионите са незаконни, но не се пипат от властите, означава, че собствениците им си плащат директен подкуп, при това не в района, в който са поставени, а на хора в Столична голяма община, откъдето може да дойдат проблемите”, категоричен е източникът на Narod.bg.
 
  1. Зам.-шефката на ГЕРБ от Самоков брутално прехвърли топката към ЧЕЗ с думите, че кабелът-убиец бил прокаран напълно незаконно, но имало договор с ЧЕЗ за присъединяване? Истината е, че за да се стигне до договор с ЧЕЗ, от компанията изискват план на обекта – в случая павилион, който се одобрява от….Здравко Здравков! Без такъв план ЧЕЗ няма да дадат на тая каравана батерии за фенерче, не високоволтово захранване. Фандъкова обаче, за да прикрие собствената си некадърност и продажност, насочи фокуса към елкомпанията, вместо към гнездото на корупцията – Столична община.

Реклама

Съвсем неслучайно със сходна позиция излязоха и от „Спаси София”.  Според НПО-то Фандъкова и ГЕРБ пазят незаконните бараки с голите кабели, убили 16-годишното дете.

 

„И трите павилиона, разположени на бул. „Иван Гешов”, са поставени незаконно! Вижте защо се допусна тази трагедия и как можеше да бъде избегната, ако трите институции, начело с Йорданка Фандъкова, си вършеха работата!“. Това стана ясно от видеоклип на Борис Бонев в социалните мрежи.

 

„Йорданка Фандъкова и ГЕРБ пазят нарушителите. Няма друго обяснение защо толкова много години пред очите им се случват всички тези нарушения“, категоричен бе той.

„Десетки очевидни нарушения, за които Общината остава сляпа години наред. Но трагедията трябва да бъде причина веднъж завинаги да се прекрати хаоса и всеки, който е нарушил правилата, да почувства пълната строгост на законите!“, категоричен е той.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19797882
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930