Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2021 10:42 - Масоните искат с ваксинациите да вкарат ДНК на бесове, в ДНК-то на хората. - Признание на бивш масон!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1232 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.02.2021 10:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Много преди началото на "пандемията" коронавирус, още 2011 г. бившият масон от високо ниво, Бил Снебелен разказал за дяволската цел на ваксинациите. Масоните искат, с определени ваксини, да вкарат в кръвообръщението на хората ДНК (гени) на бесове (т.е. дяволи). В генетичната верига на човека, има много т.н. "излишни" части на ДНК (според учените, които още не са разбрали тяхното предназначение!?), чиято роля още не е известна на науката, а тези гени са по-голямата част от генома на човека. Масоните искат, чрез ваксинациите, да смесят ДНК на падналите ангели (бесове), с ДНК-то на хората. По този начин, сатаната се надява да увреди човечеството толкова, та хората да не могат вече да приемат Христа и да не могат да направят свободен избор, в полза на Христа, понеже волята на тези хора ще е подтисната. Така душата на човека ще попадне напълно под властта на дявола, и сътвореният от Бога човек, ще се превърне в дяволо-човек.

Тази информация напълно съвпада с изнесеното от Молекулярния биолог Е.Г.Калле, на 11.02.2021 г. на научно-обществената Кръгла маса «Всеруска ваксинация или заплаха за националната сигурност», че след 2000-ната година се разработва нов подход към ваксинациите, а именно, -че вместо вваксини, в организма на човека, вече ще се вкарва, не мъртъв вирус, а градивни части за ДНК, които ще са частички от патогенен вирус, заедно с пренасящ ги, до клетките в организма на човека, "троянски кон" - аденовирус. Така в клетките започва да се "пише" и нова инструкция, по която нашите клетки ще започнат сами да изработват тези чужди «градивни части». 

В живите организми, "инструкцията" или програмата, по която се градят и ремонтират генетичните вериги, се нарича ген. (Така, според идеята за подмяна гените на човека), инструкцията, във вид на ДНК, се доставя до клетките с помощта на транспортно средство - аденовирус, който има мощна система за подтискане на нашата защитна имунна система. Нашата клетка не може да не приеме новата, чужда, инструкция, и (вместо свои) започва да синтезира новите, чужди, израждащи ни, белтъци и геноми. Така цялата наша клетъчна фабрика спира да произвежда свои "резервни" части, а изработва само чужди белтъци... Така, «частите» за патогенния вирус започват да се произвеждат в огромни количества. В една доза ваксина «Спутник V» има огромно количество вируси. И това може да доведе до масово умиране на клетките, и до смърт на човека. Но най-страшното е, че вирусните частици на аденовируса, заедно с «частите» от патогенен вирус, въведени в организма, уж като "ваксини", могат да се вградят в генома на човека, вкл. в половите клетки, и да се передават на детето.  Генът е инструкция - програма за работа на клетките. И когато собствената ни генетична клетъчна програма спре да произвежда нужните за нашия организъм, геноми, има опасност масово да започнат да умират човешлките клетки. И понеже нашата имунна система ще е отслабена и блокирана от "ваксината", вече няма да може да се справя с голямото количество измиращи клетки. 

Александр В.А.


Послеслов: Неотдавна, починалият протойерей Валерий, известен от православните публикации, както «православный священник отец В.», предупреждавал хората 2020-та година, че ваксинираните, - живи ще изгарят от вътре. Православният свещеник отец М. предупреждава, че ваксинираните ще започнат масово да умират 6-8 месеца след ваксинациите. Протойерей N. през юли 2020 г. неколко дни бил в Почаевската Лавра, и два пъти, на 18 и 19 юли слушал, как бесновата жена, около 50 годишна, вървяла и говорела: "Не се ваксинирайте, не се ваксинирайте, не се ваксинирайте, моля ви. Бог ми говори, да ви кажа, че телата ви живи ще изгниват".  Думите й, слушали неколко десетки души.


ИЗТОЧНИЦИ:

1. Откровение бывшего масона об изменении ДНК человека (ВИДЕО)

2. НЕФИЛИМЫ ВОЗВРАЩАЮТСЯ //// мы на пороге Вторжения !!! 2022 !!! (посмотреть ВИДЕО) 3. ПОСТАНОВЛЕНИЕ О ВЕЧНОЙ ЖИЗНИ РЕБЕ КОРОЛЯ МОШИАХА http://www.moshiach.ru/moshiach/psak/10612.html

4. "Цадик из Ленинграда" провозгласил вечную жизнь Короля Машиаха https://archive.9tv.co.il/news/2018/01/23/253204.html

5. Антихрист уже в Израиле https://zen.yandex.ru/media/keysofknowledge/antihrist-uje-v-izraile-5f9ca415b09e797ceb479a70

6. 11.02.2021г. Конференция «Всероссийская вакцинация или угроза национальной безопасности» (гледайте след 1:05:40, нататък)   http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_23738/  

Превод (кратка извадка), Григор Симов  



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28363115
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930