Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2021 00:24 - НЕДОВОЛСТВА ОТ ПОСОЛСТВОТО на Република България В ДЪБЛИН https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 713 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
НЕДОВОЛСТВА ОТ ПОСОЛСТВОТО на Република България В ДЪБЛИН

17.02.2021 admin

  image   44 SHARES ShareTweet


Уважаеми дами и господа управляващи в нашата страна Република България, След многобройните и не стихващи оплаквания на наши сънародници в това число и ние (инициативния комитет) и въпреки срещата ни на 17/12/2020 в посолството с въпросните лица Посланика ни Г-жа Гергана Караджова и Консула Г-н Росен Спасов промяна няма и проблема даже ескалира.

Тъй като те твърдяха, че не на нас българските данъкоплатци(всички ние имаме имоти и семейства в България и плащаме данъците си ) са длъжни да са в услуга, а на вас работодателят им( с вас са подписали договор) от името на българите в Ирландия ви молим:

 

1. Въведете електронно записване на часовете( така работи вече всяка фризьорка в България). Недопустимо е 2021 година да имаш връзка с посолството на стационарен телефон само между 14 и 16 часа. Ние работим целодневно и е невъзможно да си запазим час или да дойдем в уречения, ако не загубим работен ден. Посолството така ще може в тези два часа да помогне на хора със спешни случай, а не да си почиват и да се създава напрежение.

 

 

 

 

2. Въведете ПОС терминално устройство за заплащане, защото в тия времена вече е смешно да ни карат да носим точно пари. Това също ще спести целия следобед(казват, че от 14 ч. до 17 ч. превеждат парите) и ще могат да ни обслужат бързо, а не да затварят в 13 ч. за да тичат до банките да внасят пари на ръка. Това са три часа загубени или „спечелени“ за наша сметка.

3. Персонала бил само посланика и двама в Консулска служба и изнемогвали по 15-20човека на ден ( ние ги обвиняваме, че само двама на ден обслужват) да обслужват и за това предложихме да ходим доброволци или да вземат на стаж студенти в случай, че не може да им отпуснете нов щат.

4. Молим ви подбора на кадри да е по-компетентен, защото служителите в посолството в момента нямат необходимата култура, красноречие и изобщо интелект на дипломати, унижават ни и ни карат да губим доверие във вас и изобщо да вярваме, че живеем в демократична държава и посолството съществува с цел да е в помощ за нас! Ако не се спре този цирк в Посолството на Република България в Ирландия по-добре да ги няма- ЗАТВОРЕТЕ ГО!( той и тя постоянно ни пращат в“ България или на ирландски адвокат за заверка щом бързаш!“ А при тези постоянно сменящи се обстоятелства и нови наредби в тази ПАНДЕМИЯ, кой не бърза? Понякога се касае за човешки живот дори.

5. Чест и почитание на всички бивши Посланици и Консули , преди тях! Винаги се включваха в обществените ни мероприятия и организираха такива. Този състав си прави частни партита на националните празници (3 ти Март) и показва наглостта си във фейсбук( на закрити врати), като плащат даже на професионален фотограф и харчат народни пари без срам! Явно за тях е „Бог високо, цар далеко!“

Прилагаме ви копие на петицията ( www.peticiq.com/302043?u=6568504&utm_source=email )и прикачваме част от коментари в групи от социалните медии и писма на нашите сънародници и моля ви , като работодател на господата да ни помогнете да живеем нормално и да бъдем горди в навечерието на 148-та годишнина от обесването на Васил Левски и ние и Апостола, че сме БЪЛГАРИ! Спомнете си , че той умря за нашата ПРАВДА И ЗА СВОБОДА! Нека да продължим делото му!

С уважение: Инициативен комитет: Марулка Дошев Вероника Тодорова Райна Георгиева Тодор Вълков Младен Георгиев Пенчо Пенчев Таня Иванова




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19803753
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930