Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2021 18:26 - КАК СЪРБИ ПОМАГАХА НА ТУРЦИТЕ ДА ПРЕВЗИМАТ БЪЛГАРИЯ И ДА Я ПОРОБВАТ Автор: shtaparov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 162 Коментари: 0 Гласове:
3



КАК СЪРБИ ПОМАГАХА НА ТУРЦИТЕ ДА ПРЕВЗИМАТ БЪЛГАРИЯ И ДА Я ПОРОБВАТ
Автор:
shtaparov
    КАК СЪРБИ ПОМАГАХА НА ТУРЦИТЕ ДА ПРЕВЗИМАТ БЪЛГАРИЯ И ДА Я ПОРОБВАТ


   За произхода на сърбите има две версии,които си пасват с наличните исторически извори:

1. Че те са потомци на тюркското (потурчено източноскитско) племе СЕРБИ (СЪРБИ),което обитавало Манджурия и източна Монголия преди много векове,а през VI в.било докарано от тюрките в Европа.
2. Че те са били вид Българи (древно Българско племе),докарано на Балканите от Българския владетел Крис (Барис) в края на VI век.

  Тези версии не са любими на панславистите и на заразените с остра политическа циклофрения източноевропейски псевдоисторици,но това не значи че не са верни а напротив. Преписващите от тях западноевропейски историци нямат интерес да търсят и да налагат истината,понеже това е твърде трудоемко и неблагодарно дело,което ще удари интереса на техните приятели гърците и на световната гъркомания,която е далеч по-силна от Българската. Затова истината няма да си пробие път скоро,но ние ще продължим да я отстояваме!

  В началото на VII в. съюзени с аварите Българи отблъскват тюркското нашествие срещу Европа и спасяват европейските народи от сигурно потурчване. Тогава някои тюркски племена,в това число СЕРБИ и РУСИ падат под Българска власт,след което са принудени да приемат Българския език. Така те постепенно стават част от Българските племена,но много от тях не забравят стария си произход и това им дало основания често да се отмятат от съюза с Българите и да минават на страната на нашите врагове. Бидейки част от нашите племена,сърбите са ни братя от историческа гледна точка и ние сме склонни да признаваме това. Много от обикновените сърби са на същото мнение но техните власти,насъсквани от чужбина не го споделят по никакъв начин.

  Сръбските власти за разлика от своя народ са вършили предателства срещу България много пъти,ще продължат да ги вършат и занапред. Те са станали предатели и на "славянството",но за това бих поговорил в друг удобен момент. Планувам написването на тази статия отдавна,но все изчаквах сръбските полици да покажат желание за добросъседство и да променят своето отношение към България в духа на европейските принципи. Вместо това обаче зачестиха случаите на нагло държание от страна на някои сръбски политици и функционери към България и към народа ни а това е нещо,което не бих простил на никой.

  Арогантното,безпардонно и неуважително държане на малоумни сръбски политици към народа на България е причината,която ме накара да избързам с публикуването на тези материали,без да спестявам истината на продажните ни "братя". Щом те се нахвърлят като кучета на народа ми,няма да има толеранси за тях а ще им поднесем ИСТИНАТА на тепсия,понеже нейното вечно укриване ни доведе дотук!

  Исторически факти и документи сочат,че сърбите били най-продажния народ на Балканите и постоянно търчали да донасят на турците за намеренията на техните врагове. Сърбите не били по-различни и във "византийско" време,но фактите за тогава са относително по-известни. Как обаче сърби се продавали на турците и им помагали да превзимат християнски градове,това ни го казва австрийският дипломат Стефан Герлах,който придружавал императорския военен аташе към "Високата порта" в 1584-1585 г.

  

Заб.- Статията е едва започната и се е публикувала въпреки моето нежелание,твърде изненадващо за мен в съвсем недовършен вид,но ще положа усилия до довечера да я довърша.



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19828019
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930