Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2021 16:32 - МОЯТ ИЗБОР Е „ВЪЗРАЖДАНЕ“ https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 143 Коментари: 0 Гласове:
1



МОЯТ ИЗБОР Е „ВЪЗРАЖДАНЕ“

23.02.2021 admin

  image   22 SHARES ShareTweet


Приех номинацията на партия „Възраждане“ да водя листата им в Пловдив-град, от гражданска квота. След като се запознах с програмата на ПП „Възраждане“ и с действията им през последните години, установих, че споделяме общи ценности, идеи и планове как не само да се спре катастрофата от последните три десетилетия, но и затова как България да стане суверенна, независима и правова държава с достойно бъдеще.

Изцяло споделям идеите на „Възраждане“ за националната ни идентичност, българската история, семейните ценности децата. За мен семейството и децата са основна ценност, която трябва да получава подпомагане от държавата. Отстояването на българските национални интереси трябва да има приоритет пред всички останали международни договорености и договори за присъединяване.  

Здравеопазване и образование трябва да бъдат основни стълбове на държавната политика, като се осигури достъп на всеки българин до качествена здравна помощ, с приоритет профилактиката и грижата за децата и възрастните хора. Насърчаване на бизнеса чрез адекватни мерки и развитие на българската икономика, без да се разчита на чуждестранни инвеститори като приоритет. Осигуряване на достойни доходи на пенсионерите, подпомагане на младите семейства и децата да станат водещи за държавната политика.

 

 

 

 

България над всичко! Това е моят мотив да се включа в политиката. Защото осъзнавам, че наблюдението отстрани и нежеланието на качествени и образовани хора да се включат в политиката единствено допринася в нея да влизат хора, които нямат качества и морал да ръководят държавата. Политиката всеки ден взема решения за живота ни. Затова и аз вярвам, че мога да допринеса за това тя да стане по-почтена и в интерес на България.

„Възраждане“ бяха първите, които започнаха протестите през 2020 године веднага след извънредното положение. Те бяха в първите редици на стотиците дни на протестите. Те не се поддадоха на натиска и опитите за купуване. Затова и представляват най-голямата опасност за статуквото, дотолкова, че прокуратурата, която изпълнява политически поръчки, да поиска заличаването им. Без правни и фактически аргументи, с единствена цел – политически натиск над партията и симпатизантите й. „Възраждане“ доказаха, че няма да се съгласят на компромиси с управляващите и тези, които ограбват България. Те не се договарят с чужди посолства и фондации за политическа и финансова подкрепа. За „Възраждане“, както и за мен, България е над всичко!

Благодаря на ПП „Възраждане“ за доверието, което ми гласуваха. Знам, че аз също съм направила правилният избор, защото на политическата сцена има много партии и коалиции, които имат за цел махането на ГЕРБ и мутрите от властта. Но оттам нататък трябва ясна програма и цели, за да се постигне реален резултат в управлението. Трябва да се направят належащи законодателни промени, пълна промяна в управлението и ревизия на управленията досега, за да може да има справедливост. Правова държава и демокрация могат да бъдат изградени само върху основата на справедливостта, обществения интерес и свободата всеки българин да може реално да защитава правата си, да изпълнява задълженията си, а държавата стриктно да изпълнява правомощията си по обществения договор.

В листата на „Възраждане“ за изборите ще видите много достойни и качествени хора, като Румяна Ченалова, Пламен Пасков, Валери Сираков, Николай Дренчев и много други, които са се доказали като професионалисти, почтени и родолюбиви българи. Всички ние се обединихме около идеите на „Възраждане“, заради България! И сме решени да не позволим повече ограбването на Родината ни, потъпкването на българските национални интереси, подигравката с историята ни и унищожаването на българските семейни ценности.

Да живее България и успех на „Възраждане“ на предстоящите парламентарни избори!

Елена Гунчева




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706724
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031