Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2021 23:28 - РАЗКРИТИЕ : Листата на Слави пълна с „калинки” (Мрачните му комедианти ни пробутват плагиати като Паунита Петрова https://narod.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 624 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Паунита Петрова Скандали РАЗКРИТИЕ : Листата на Слави пълна с „калинки” (Мрачните му комедианти ни пробутват плагиати като Паунита Петрова) imageот admin на 27.02.2021 1 1,928 Споделете

Листата на чалгаджията Слави Трифонов е пълна с „калинки” – мрачните му комедианти ни предлагат да гласуваме за откровени крадци на интелектуална собственост, които са плагиатствали дисертациите си в борбата за диплома.

Това разкритие направи журналистът и правозащитник Юлияна Методиева, видя Narod.bg, ето пълния текст:

Номинираните депутати в листите на „Има такъв народ” са като скапаните продукти на сергия по пътищата. Отгоре наредени умити, лъснати круши и домати, отдолу е търговска тайна какво има. Човек си напазарува и доволен вади торбата по-късно.  Какво да види? На два домата четири са скапани. На три круши  – седем вече са завъдили червеи!

Слави Трифонов представи вчера екипа си. Този такъв, онзи онакъв. В „сектор правосъдие“например е инсталирана Паунита Петрова. 

Табелката с цената й съобщава гордо, че тя е доктор по международно публично право, магистър по икономика на отбраната и сигурността, правен асистент в Софийския университет в Юридическия факултет и адвокат в Софийската адвокатска колегия. Само като си помисли човек, ами с такава визитка със сигурност ще стане министър на правосъдието! Стига само Слави да вземе властта!

Не е ясно кой е пробутал на мрачните комедианти от 7/8 тази Паунита Петрова. Хората не си дават много зор да проучат кой кой е и защо иска да влезе в политиката. Когато някой кандидатства да стане народен избранник, такова проучване направо е задължително. Иначе ставаш за смях на кокошките.

Паунита Петрова има досие на плагиат. Свидетел съм как преди  осем – девет години дойде разплакана в офиса. 

Бяхме я заловили,че в дисертацията си е взела цели пасажи от уникална книга за изтезанията. Писахме до шефката й Велина Тодорова, че тази крадла на чуждо знание се опитва да се сдобие на чужд гръб с научна степен. Случаят се разду. Излезе и дописка в един тиражен вестник. Образът на Паунита беше представен в ярко изобличителни цветове. Как съвсем невинно си чела в интернет някакви текстове, а после се вдъхновила да става учен по този въпрос. 

И понеже нямала много ум в главата си, „интегрирала“ с популярния метод copy-paste десетките авторски странички в дисертацията си! Нещо повече. Преживявала се вече като експерт и публикувала статия по въпроса за сп. Затворно дело със същите обемни цитати от непринадлежащо й знание и чужд труд. Отново ги подписвала като свои. Веднъж като тръгнеш да крадеш, може да ти стане навик за цял живот.

А защо плака Паунита в офиса е друг въпрос. Още по-друг е защо ВАК ѝ присъди въпреки всичко научна степен. А три пъти по- друг е въпросът  защо Слави Трифонов включи крадла в списъка си от депутати.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. zaw12929 - ПРИЛИЧА НА ЛЕКЕ ДА КЛЕПЕ ДАВАЙ НА...
28.02.2021 08:39
ПРИЛИЧА НА ЛЕКЕ ДА КЛЕПЕ ДАВАЙ НАТАТЪК И ПОМИСЛИ ДОКЪДЕ СТИГНАХТЕ ВИЕ ГОЛЕМИТЕ ДЕМОКРАТИ...КАКВО СТОРИХТЕ НА БЪЛГАРИЯ
НЕ Е КАЛИНКА С КУПЕНА ДИПЛОМА КАТО ВАШИТЕ КАДРИ Я СЕ СПРИ!

цитирай
2. nikikm - ПРИЛИЧА НА ЛЕКЕ ДА КЛЕПЕ ДАВАЙ НА...
28.02.2021 16:32
Аз вярвам на автора.Може би имаш някакви пристрастия,но битието ни е такова.За "наши" кадри признавам националисти идеалисти,за които освен България,друго не съществува.Не в примитивният смисъл на думата,разбира се.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19704040
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031