Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2021 17:01 - Дани е била само агент под прикритие, а всъщност е заслужила гербаджийка https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 88 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.03.2021 17:03


Дани е била само агент под прикритие, а всъщност е заслужила гербаджийка

01.03.2021 admin

  image   66 SHARES ShareTweet

Очакваната новина стана и официална – Дани Каназирева е водач на листата на ГЕРБ в Пловдив област. А това означава, че областният управител ще е сигурен депутат в следващото Народно събрание.

Каназирева вече пропусна един шанс да седне на депутатската банка – през 2017 година тя беше водач на две листи  – на Пловдив и областта от поредната синя формация „Нова република“ на Радан Кънев. Тогава кандидат за депутат беше и съпартиецът й Владимир Кисьов, който сега ловко се прехвърли в редиците на ВМРО и поведе патриотарската листа в Пловдивска област. Но по онова време имаше коалиционно споразумение между партиите в синята коалиция. Сега „Съюз за Пловдив“ няма нито с ГЕРБ, нито с ВМРО.

През 2010 година Каназирева беше прогонена от ГЕРБ и създаде „Съюз за Пловдив“. Тя твърди, че това е станало по настояване на Цветан Цветанов. Изглежда Борисов не е бил много съгласен, тъй като и до днес повтаря, че Дани винаги си е била от ГЕРБ, а след местните избори й подари губернаторското място. 

Така след осем – девет години говорене против ГЕРБ и влизане в коалиции, които трябваше да бутат ГЕРБ от власт, Дани се оказа заслужила гербаджийка с голямо сърце и много страст.

И така – Дани е била само агент под прикритие и създала малка рекетьорска партия, която обслужваше я ГЕРБ, я БСП, я самия Гергов, я Радан Кънев, я нечии корпоративни интереси, но с цялата си душа е обичала ГЕРБ. И в един момент партията връща любовта си към най-достойните членове.

Това стана официално днес, но отдавна подозирахме какви чувства бушуват в Дани Каназирева. Още на изборите през 2015 година тя каза, че иска да става кмет и знаела как да стане. На другия ден Иван Тотев помоли да не го разсмиват с въпроса дали е възможно той да отиде на балотаж с Каназирева. След още ден червен активист каза, че Дани демонстрира “фасадна опозиционност“ и нейното поведение е лицемерно – заиграва се с ГЕРБ или с когото трябва.

По-точно беше да се каже – никаква опозиционност. Поне в идеен план. Някой би ли посочил идеен сблъсък, който да е подпалил града от четирите му краища с участието на госпожа Каназирева. Нищо подобно. Става дума за материална опозиционност и тя е в изобилие – колко струва това нещо и кой би спечелил от него. А “фасадна опозиционност“ е само едно украшение към нищото.

Агентите под прикритие рискуват рано или късно да ги разкрият. По-посредствените, притиснати от обстоятелствата, направо излизат пред тълпата и крещят, че са били агенти. Още по-силно пищят, ако видят насреща и сергията със захарен памук.

Евелин Парасков, който се води председател на „Съюз за Пловдив“, написа драматично съобщение по повод Владимир Кисьов, отдал се на ВМРО: „Решението е взето индивидуално. Не са водени разговори с членовете на организацията и с мен, като председател. Няма решение на изпълнителния съвет на “Съюз за Пловдив“. До този момент организацията винаги е била единодушна по отношение на вземането на толкова важни решения. Гарантирам пред всички наши членове и симпатизанти, че тази практика няма да бъде нарушена.

Какво ли ще напише сега господин Парасков? Какво ще му издиктува Дани Каназирева? Дали са водени разговори с него като председател? Дали изпълнителният съвет на партията се е разплакал при тази новина?

Боже, пред каква непосилна задача е изправен горкият Парасков! Пред кои членове и симпатизанти трябва да гарантира той?  Няма нужда от гаранции, господин Парасков. Дани ги е дала където трябва, а ти само закрий партията.

https://www.zaplovdiv.bg/




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19811699
Постинги: 44997
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930