Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2021 18:43 - Доспат е първият частен град, кметът от ГЕРБ Елин Радев държи всичко – хотели, магазини, бензиностанции, транспорт (в момента строи мол – СНИМКИ + ДОКУМЕНТИ)
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 145 Коментари: 0 Гласове:
1



image Uncategorized   Доспат е първият частен град, кметът от ГЕРБ Елин Радев държи всичко – хотели, магазини, бензиностанции, транспорт (в момента строи мол – СНИМКИ + ДОКУМЕНТИ) imageот admin на 01.04.2021

Кметът на Доспат от шайката ГЕРБ Елин Радев е същински диктатор – корумпираният управник е превърнал родопския град в свое частно владение, в което се разпорежда като самодържец. Разследване на Narod.bg разкри извратената диктатура, на която герберастът е подложил местните жители – той коли, той беси, в него са и ножът, и сиренето.

Хватката на мафията ГЕРБ тук е брутална, защото е икономическа – целият бизнес в Доспат е под ботуша на Елин Радев – кметът държи хотели, къщи за гости, магазини, строителните и ремонтни дейности, транспорта, дърводобива, дори в момента негова фирма вдига първия мол в региона!

imageМолът на кмета се строи под пара

Крадливият кмет източва общината основно през фирма „Вева Груп”, която се води на съпругата му – 53-годишната Аида Китанова Радева. ЕООД-то е регистрирано в Доспат на ул. „Тракия” №1. Дружеството има клонове в с. Борино, родното място на формалния лидер на ДПС Мустафа Карадайъ с адрес…местността Саранлъка, и още един клон, регистриран в Пловдив.

Освен транспорт, строителство, търговия, хотелиерство, ремонти и куп дейности, с които наглият Елин Радев буквално е превзел Доспат и региона, „Вева Груп” се занимава и с колосалната далавера с българската природа – дърводобив.

imageСемейни врътки с фирмата, която държи целия бизнес в Доспат

Проверката на Narod.bg показа, че до средата на април 2017 г. ЕООД-то, за което работи цялата община Доспат, е управлявано от сина му – 30-годишният днес Валери Елинов Радев. Преди четири години обаче хитрецът от ГЕРБ сложил съпругата си Аида са управител.

Финансовият отчет на „Вива Груп” – https://dox.abv.bg/download?id=58fb236b45

Така стигаме до абсурдния казус в държава от ЕС да има частен град, доминиран от хунтата, в който хората са поставени под пълна зависимост и са принудени да гласуват за ГЕРБ, защото ще останат без препитание. Така мафията се мултиплицира вот след вот, докато прокуратурата и цялата правораздавателна система спи зимен сън вече повече от 10 години.

imageЕлин Радев вече има опит със съдилищата

Безмилостната хватка на ГЕРБ тук обяснява и защо вярната ПКП на Баце Даниела Дариткова е водач на листата на ГЕРБ именно тук – където 90% от хората са принудени да гласуват за хунтата – така пишман докторката от Смолян е сигурна в поредното си преизбиране за депутат.

Друга фирма от обръча на Елин Радев е строителната „Титан строй Д“ ООД, която се държи от… племенника на кмета Наско Пържанов.

imageКамионите на кмета не се прибират в гаража – работа, работа, работа

През това дружество минават голяма част от строителните дейности в целия регион, за да може герберастът да трупа милион след милион на гърба на Доспат. Финансовото си благополучие подсъдимият Радев демонстрира публично, като управлява джип мерцедес за 100 000 лева със заплата 2 хиляди. Как става това, да каже прокуратурата.

imageГерберастът има и бензиностанция

Реклама

По следите на имуществото на гербаджията спираме първо на бензиностанцията му „Сева 3”, на която неслучайно зареждат всички общински автомобили. Към обекта има автомивка, за да поддържат чисти държавните коли, естествено, срещу заплащане.

image…в автомивка

Следващата ни спирка е вилно селище „Оазис”. Кметският комплекс е съставен от 3 големи вили – „Мечта, „Орхидея” и „Афродита”, които се намират на брега на един от най- красивите язовири в България – „Доспат”.

imageКметът е и виден хотелиер

Вилите са с общ капацитет 50 човека и всяка една от тях се отдава под наем на стаи. Според местните за построяването на „Оазис” Елин Радев е похарчил над 3 милиона лева, които прокуратурата изобщо не сети да попита с какъв произход са.

image„Оазис“ е на брега на яз. „Доспат“

Към имуществото на Елин Радев спада и хотелският комплекс „Диамант”, който се намира в центъра Доспат. Построен отново в близост до язовира, хотелът целогодишно предлага прекрасни условия за семеен туризъм и почивка, гласи рекламата му.

image

Комплексът разполага с пет луксозни апартамента (хол, дневна, баня с вана) и 22 стаи(с едно, две, три легла или спалня).

imageХотел „Диамант“ е в центъра на родопския град

„Диамант” предлага още ресторант-градина, механа, веранда, игрална зала, рум сервиз, конферентна зала, детски кът, тенис на маса, джакузи, солариум, сауна и охраняем паркинг. Цена: 2 милиона лева, отново с неясен произход.

image…и магазин с плакати на шефката Даниела Дариткова

Това са само част от имотните придобивки на домораслия деребей Елин Радев, които ще станат обект на проверка още след изборите на 4 април, когато хунтата ГЕРБ ще загуби властта и ще трябва да отговаря за безобразията, които сътвориха нейните кметове през годините.

imageСъс заплата под 2000 лева герберастът кара джип мерцедес за 100 бона



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19824029
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930