Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2021 16:23 - ЛИБЕРАЛБЕЗУМИЕТО НА ДНЕШНИЯ СВЯТ https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 123 Коментари: 0 Гласове:
1



ЛИБЕРАЛБЕЗУМИЕТО НА ДНЕШНИЯ СВЯТ

11.04.2021 admin

  image  

Ей тази женица на снимката се явява министър на отбраната на Германия. Почти съм склонна да се гордея с Каракакачанов, поне отдалеч прилича на мъж. Та тази женица много настоявала Русия да кажела защо придвижвала войски по границата си с Украйна. Напълно изключвам възможността въпросната министърка да разбира нещо от военно дело или политика, просто изглежда много либерално и фашизоидно, та затова са я избрали. Да покажат германците на останалия свят колко са миролюбиви ……

В същото време никой от евролибералните ни съюзници не пита чий го търсят САЩ в Черно море – направо на два континнента от техния?!! И за какво изпращат два военни кораба в Черно море? Говори се и за дислоциране на 37 000 американски военни в близост до Черно море. Майка си ли търсят тук!?! Не се и съмнявам, че ще намерят, каквото търсят, и на два ката!

 

Украйна винаги е била проблемна. Фашистка държава, която по времето на ВСВ е съдействала на Хитлер. В която фашистките идеали все още съществуват. В която избиват жени и деца. Управлявана от клоун, назначен от САЩ. Всъщност нашето правителство отделя немалко пари украински изверги, убивали цивилни, да се лекуват в България и да си почиват от кланетата.
Въпросът е докъде ще стигне безумието? Байдън е ясно, че за него е триумф сутрин да си спомни как се казва. Но тези около него искат война. Защото само тя може да спаси САЩ от разпадане и фалит. Проблемите вътре в държавата им са големи и стават все по-големи с налагането на либералфашизма и толерастията. ЕС не знае как да се справи със собствената си криза и гражданите му вече усещат, че има нещо нередно в управлението.

Въпросът е кой ще спре тия идиоти да започнат нова война и то в близост до България? И кой ще спре нашите дебили да се включат, за да са угодни на господарите си. Никой от спечелилите партии не заяви, че ще ревизира външната политика, която ни прави колония на ЕС и САЩ? И която като нищо ще ни направи военен фронт.

Никой не казва най-логичното – ами Русия си размества войски НА СОБСТВЕНА територия! За разлика от САЩ, които, както посочих горе, търсят майка си през два континента. А за действията на Украйна може много да се говори. Всъщност дори само снимките на убитите деца са достатъчни……

Либералфашизмът е новата идеология на света! И не се и съмнявам, че ще ни доведе до ада.

Елена Гунчева




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19806319
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930