Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2021 17:37 - Помните ли? Борисов е рецидивист в изборните закононарушения! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 84 Коментари: 0 Гласове:
2



Помните ли? Борисов е рецидивист в изборните закононарушения! Posted on 11.04.2021

Бойко Борисов е рецидивист в изборните измами, манипулации и закононарушения!

Не 5, а 6 пъти Борисов участва на избори за парламент и е избиран за депутат! И не за първи път има скандал след негов отказ да бъде депутат!

image

През 2005г. Бойко Борисов е избран заедно с Пеевски за депутат от НДСВ! Избран е от две листи – Благоевград и Пловдив, като той не спазва закона и не посочва в срок от коя област иска да бъде обявен за избран и ЦИК куриозно го обявява за избран и от двете области. Така парламента тогава започва работа с 239 обявени депутати. След това Борисов, който е и главен секретар на МВР в същото време, принуден от разгарящият се скандал избира да влезе, като депутат от Благоевград, като в същото време внася до Парламента и заявление, че не желае да бъде депутат! ЗАБЕЛЕЖЕТЕ – до парламента, а не до ЦИК! Точно такава е законната процедура – можеш да напуснеш органа за който си избран, като депозираш своето желание пред самият орган – парламента! Преди три дни Борисов брутално погази закона, като се отказа от депутатстването си по срамен начин, като поиска от ЦИК да го заличи от листите с кандидат депутатите от ГЕРБ! Все едно не е бил никога кандидат на тези избори и да не бъде обявен за избран депутат. Чугуненото мнозинство на мафията в ЦИК уважи желанието на Борисов и това даде основание на БОЕЦ да обжалваме решението им пред ВАС!

Борисов вече не е премиер! (документи) Незабавно да бъде свален от джипката!

През 2005г. Борисов се оправдава за своите неправомерни действия с това, че бил подведен от юристите на НДСВ. Заради своята наглост и малоумие през 2005 г. Борисов поставя ЦИК и Парламента в парадоксални ситуации. В същото време, след изборите, бидейки избран, като депутат той макар и за кратко ГУБИ ПОСТА СИ на главен секретар именно заради невъзможност да съвместява двете длъжности! Ето това е причината сега Борисов да гази закона! Защото не иска ЦИК да го обяви за избран, тъй като от този момент нататък той влиза в несъвместимост и трябва незабавно да напусне поста си, като премиер! И така би загубил свят „имунитет” – контрола върху институциите, би загубил властта си, би загубил джипката си дори!  

Давате ли си сметка какъв криминален престъпник ви управлява? За този човек няма нищо свято, ни избори, ни демокрация, ни избиратели, ни Конституция! За него единственото важно е самият ТОЙ и нищо друго! За да оцелее, за да спаси кожата си и да продължи да стиска още малко властта е готов на всичко. БОЕЦ ще продължим тази съдебна битка до край, като се надяваме върховните съдии да постановят и върховенство на закона!

Битката продължава!

Следете страницата и сайта на БОЕЦ, за да научите продължението и резултата от съдебните дела и следващите акции и действия на БОЕЦ! 

БОЕЦ обявява и фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или < PAYPAL > link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19806025
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930