Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2021 16:26 - Ваксинирайте се, ако искате всеки месец и се самоизолирайте доживот! https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 84 Коментари: 0 Гласове:
2



Ваксинирайте се, ако искате всеки месец и се самоизолирайте доживот!

12.04.2021 admin

  image  

Мащабната лъжа за „Ковид“, взе повече жертви и от Народният съд!

Сравнявам ги, защото и двете са базирани на жестока манипулация и дебела политическа лъжа, предавана от ухо на ухо и от поколение на поколение без да има база и основа, на която да се закрепи!

 

От близо 2100 осъдени на смърт от Народният съд, изведнъж жертвите се превърнаха в 20 000, като броят им нараства право пропорционално на проходилите седесрски синета!

Разбира се платените драскачи не пропускат да споменат, че са имали роднини (чичо, баба, чинка, вуйчо или вуйна), които са били жестоко изтезавани или убити от комунистите!

Сега се прилага същият модел и сценарии за пропаганда! Изведнъж се „излюпиха“ поколение от неграмотни драскачи и мамини синета на по 30г., кърмени до 10 годишната си възраст, а може и до 20-та, та тези с кърмата по устата, които не са прочели и една книга, тръгнаха да ни разясняват и обясняват, че не е имало Турско Робство, колко лошо сме живяли през комунизма и как КовидА е най-опасната настинка в света!

Другият отбор сополанковци, се включи в Ковид атаките, там пък ни информират, колко е вредно да дишаме, да спортуваме и да водим нормален живот, защото Ковид бил взел много жертви ( повече от двете световни войни взети заедно), следователно ни изкарват изверги, които нямат жал за починалите техни познати, приятели и роднини от този грип, от който все още няма изолиран вирус, но ваксина за него има!

Вижте сега усрьовци, аз нямам убити от комунистите роднини, нямам в семейството си и починал от Ковид близък! Моите скъпи роднини починаха от рак и в следствие на лекарска грешка!

На тези които ми казват, че отделенията били препълнени с болни от Ковид, ще кажа да отидат в Онкологията, там всеки ден се пълнят и празнят, защото хората измират, като мухи!

Няма да ме разчувствате с вашите сърцераздирателни и лъжливи истории за температура с течащ нос и липса на обоняние, защото симптомите на онкологично болните са далеч по-зловещи!!

Това, че сте страхливи, подли, слагате двойни стандарти на болните и нямате мозък е генетичено заложено и няма лечение, но поне не пречете на останалите същества с адекватно мислене да живеят нормално!

Ваксинирайте се, ако искате всеки месец и се самоизолирайте доживот! Хора, като вас са от онези 90%, за които говореше Иво Христов и действително не са нужни и не допринасят с нищо на обществото – към вас жал няма как да има, а и не трябва !

Ива Иватта




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19699252
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031