Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2021 17:54 - Първият законопроект на Манолова обслужва банките, а не малкия бизнес и гражданите! https://otupor.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 73 Коментари: 0 Гласове:
2



Първият законопроект на Манолова обслужва банките, а не малкия бизнес и гражданите!

14 апр., 2021 | Политика | 0 |

image

“Първият законопроект, който ще внесем, ще бъде за подкрепа на обикновените хора и малкия бизнес със запазване на добавката от 50лв към всички пенсии, а не само до изборите, с пряка подкрепа за засегнатите фирми, за стартиращ бизнес, поемане на част от постоянните разходи и осигуровките.”

Това твърдение лъсна на страницата на депутата Мая Манолова и е онагледено по този начин:

image  

На пръв поглед всичко изглежда много хуманно и човечно за неразбиращите обикновени хора. Но истината е, че с подобен законопроект се обслужват единствено и само банките! Дребния бизнес не се нуждае от подаяния, а от условия за работа и освобождаване от тежката прегръдка на кредиторите. За никой не е тайна, че тези хора не работиха, защото държавата им забрани да работят! Същата тази държава обаче, не забрани на банките да си събират задълженията от неработещите фирми. За никой не е тайна, че почти 90% процента от дербния и средния бизнес е силно задлъжнял и всяка предоставена помощ ще отива не, за да се стабилизира бизнеса, а за да се обслужват задължения по кредити към банките! Сиреч паричките, които ние ще дадем от джобовете си, а не Мая Манолова и съпартийците ѝ, а ще отидат директно в банките.

Интересно защо нито един от новите борци за правда и справедливост, докопали се до депутатско място не предложи например, депутатите да не получават заплати и други плащания и да заседават само в събота и неделя, както е било по времето на Народна Република България? Защо например първия законопроект не е свързан със забрана за ползване на служебни автомобили и шофьори, което ни струва милиони левове? Припомняме на новоизлюпените депутати, че хиляди български граждани се занимават ежедневно с общественополезна дейност и не получават никакви заплати и привилегии! И ако искат наистина да спазят клетвата, която ще положат утре, депутатите е крайно време да разберат, че не са богоизбрани, а са избрани от народа, за да му служат, а не да богатеят на негов гръб!

Автор: От упор




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19839588
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930