Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2021 17:45 - БОЕЦ сезира гръцката прокуратура за записа #ШишиНеДава! (видео) https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 100 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.04.2021 17:46


БОЕЦ сезира гръцката прокуратура за записа #ШишиНеДава!

16.04.2021


БОЕЦ внесохме сигнал до прокуратурата на Република Гърция чрез гръцкото посолство в София. Част от действията и събитията описани в записа между Мавродиев и Ламбовски се случват на територията на гръцката държава – покупко продажба на имоти. 

image

Ахжела Адамова, Йосиф Деянов и Георги Георгиев от БОЕЦ при внасянето на сигнала.

Записа съдържа информация за уговаряна покупка на вила в Гърция за 600 000 евро, като Ламбовски продава вилата на Мавродиев. Описаните събития в записа – сделки с недвижими имоти в Посиди –  Гърция се развиват по времето, когато Мавродиев е шеф на ББР и ръководител на КФН.  При уговарянето на сделката се договаря престъпна схема за укриване на доходи и данъци, като се уговаря една официална цена за пред властите в Гърция и България и доплащане в брой на друга цена, което не се отразява в договора за покупко-продажба. Така се спестява обяснение за произхода на тези средства, както и плащането на данъци и такси при продажбата на имота, която се извършва на симулативна цена. Сделката се извършва през офшорна фирма, контролирана явно от Мавродиев, която не е ясно с какви средства разполага и какъв е техният произход. От записа става ясно, че това е втора вила в Посиди -Гърция, която Ламбовски продава на Мавродиев.

БОЕЦ сезираме Поркуратурата на Република Гърция за престъпления извършени на територията на гръцката държава – пране на пари, укриване на доходи, данъчни и финасови измами, извършване на симулативна сделка и тн.  и изискваме да бъде образувано досъдебно производство срещу Мавродиев и Ламбовски, в хода на което да бъдат събрани всички необходими данни и информация за извършените престъпления с цел установяване на обективната истина. Допълнително ще внесем сигнала и на място в гръцката полиция, специализирано  звено „Антикорупция“. 

Както вече обявихме сигнала ще бъде внесен и в международните банкови институции – СБ, ЕЦБ И ЕБВР , с искане за одит и ревизия на кредитната практика на ББР заради описаните схеми за неправомерно кредитиране на „наши“ хора в размер на милиони лева и дори стотици милиони в случая с Пеевски.

На 05.04.2021г. БОЕЦ сезирахме ЕК и европейската прокуратура на Лаура Кьовеши за записа и съдържащите се в него описания на престъпни схеми за източване на проекти с европейско финансиране. А на 14.12.сезирахме и Гешев, за да видим позорните усилия на прокуратурата в България да прикрие престъпленията на поредната марионетка на управляващата ни мафия.

БОЕЦ обявява  фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!

Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или < PAYPAL > link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19791279
Постинги: 44961
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930