Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2021 17:36 - Пак ще убиват Борисов: Глупавият живот води до глупава смърт https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 78 Коментари: 0 Гласове:
1



Пак ще убиват Борисов: Глупавият живот води до глупава смърт

17.04.2021 admin

  image   Журналистът Иван Бакалов предположи във Фейсбук, че Борисов ще се появи в парламента и ще съобщи драматично, че са го нарочили за убиване. Когато е на зор, Борисов винаги вади тази теория. Не знам дали Бакалов има информация или борисовият психо профил го карат да мисли така, но е прав на 100%. Позволявам си да предложа няколко аргумента в тази посока. Защото и Молиер някога, и Станислав Стратиев по-късно са могли само да мечтаят за такъв персонаж. „Глупавият живот води до глупава смърт“, – е казал класикът Жан-Батист, понеже го споменах…

Във Фрог нюз писахме преди няколко месеца, че пред съдия е разпитан свидетел, който разказал как Борисов и главният прокурор Иван Гешев са поръчани за убиване. Защото били некорумпирани и неподкупни и с тях не можели да се договарят сделки. Показанията на въпросния свидетел обаче са толкова смехотворни и нелепи, че прокуратурата се възпря от шумен панаир по задържане на замесени от него известни лица.

Два месеца по-късно прокуратурата втора партитура, с втори свидетел, който повтаря казаното от първия. Новият план предвижда, когато новият парламент и евентуално ново правителство започнат за вадят кирливите ризи на управлението и топлата връзка с прокуртурта, да се разиграе покъртителната сцена, озвучена от сатирите борисови в парламента.

 

Косвено доказателство в тази посока е шефката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова. По повод настояването на болшинството в НС в сряда Борисов да обясни пред депутатите какво става с Плана за възстановяване, тя отвърна: Ще видим, има много дни дотогава.

Дали е посветена в голямата „тайна“ или изречението й е продиктувано и тя го е повтори като папагал – е без значение. Тя е посочена от Борисов за шеф на групата поради същите причини и заслуги, заради които той бе посочил за председател на Народното събрание Цвета Караянчева, наречена след това от самия него „проста кърджалийска п..ка“… Това казва много.

Така че очаквайте трагикомедията „Пак ще ме убиват“ с познати главни херои. Борисов вече е играл тази роля. Веднъж заяви, че Доган планирал убийството му, след това разкри, че Пеевски като шеф на ДАНС щял да го арестува и там да го ликвидират.

Овчарчето се готви да потрети сюжета…

Затова напомням на режисьора и актьорския състав, а също и на кибиците отстрани думите на Стратиев: „Човек може да избегне късмета си, но участта си — никога“.

Огнян Стефанов

https://frognews.bg/




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19845279
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930