Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2021 17:25 - ВМРО бесни: Химическа кастрация за циганите изнасилвачи! https://lupa.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 87 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.04.2021 17:38


ВМРО бесни: Химическа кастрация за циганите изнасилвачи!   Ексклузивно 16:05 - 20 Април 2021 1484     image Автор: Lupa.bg

16-годишно момиче е изнасилено от двама цигани от гето в пловдивското село Войсил. То е било жестоко пребито и насилвано часове наред от ромите. Девойката е намерена в канавка в безпомощно състояние от собствения й баща. За случая Lupa.bg научи от активисти на ВМРО, които стигат до крайности като Адолф Хитлер.

„За гаврата разбрахме от местна медия и от последвалата проверка във въпросното село. Нещо повече – в една от групите във фейсбук коментарите за гаврата и подробностите около нея са били изтривани. Защо не е дадена гласност на това поредно брутално посегателство от страна на циганския етнос? Поредната гавра, която по чудо не е довела до поредния „инцидент“ с участието на озверели цигани, който да завърши фатално“, коментират от хората на Каракачанов.

image

„Настояваме за открит за медиите процес за извършителите, както и за прилагане на внесената и наложена от нас промяна в Наказателно-процесуалния кодекс, която изключва самопризнанието при особено тежки случаи като предпоставка за съкратеното съдебно следствие и намаляване на присъдите на извършителите с до 1/3. Настоявахме за тази промяна години наред, но получихме подкрепа едва след изнасилването и последвалата смърт на 7-годишнита Кристин от Сотиря през 2018 г. А преди нея има много дълъг списък с придобилите публичност подобни нечовешки зверства:

- Вероника Здравкова във В. Търново, убита от рецидивист, който беше излязъл от затвора няколко дни преди това – съден по бързото производство за убийство със споразумение с прокуратурата и пуснат преждевременно;

- Виктория Маринова в Русе, изнасилена и убита от циганин, който сключи споразумение с прокуратурата;

- 23-годишната жена изнасилена и ограбена от алжирец до Конната база в София;

- Изнасиленото и пребито непълнолетно момиче от село Хайредин;

- Бившият учител по музика в Казанлъшко училище, който системно изнасилвал 13-годишната си дъщеря;

- Случаят с изнасиленото през 2018 г. момче в квартал „Секирово“, град Раковски. Там непълнолетни цигани се гавриха, блудстваха и изнасилиха 12-годишно дете и т.н. и т.н.“, изброяват патриотите.

Те предлагат да се извършва химическа кастарция при изнасилвания, блудства и други сексуални посегателства. „Това е тема, за която държим да бъде обект на обществено обсъждани от много години. Но за определени либерални кръгове са по-важни правата на извергите, а не сигурността и живота на българските деца, юноши и жени.

Настояваме и за отворен обществен дебат за въвеждане на доброволните отряди към МВР, които биха могли не само да бъдат в помощ на полицията за разкриване на престъпления, но и нещо много по-ценно. Те биха могли да предотвратят обири, изнасилвания, грабежи и издевателства над хората в малките населени места. Колко още невинни честни българи трябва да станат жертва на маргиналните маси, за да бъдат предприети адекватни законодателни промени по отношение на тяхната социализация?“, питат воеводите.

През 2019 г. ВМРО изготви Концепция за интеграция на маргиналните общности. „Тя, уви, изплаши мандатоносителите от ГЕРБ и до ден-днешен събира прах по нечии чиновнически бюра в Министерски съвет. Докато в същото време същият този етнос вилнее безнаказано, защото е удобна електорална маса за повечето политически „играчи“. А цената на евтиния глас се заплаща отново от обикновения българин.

От бащата, намерил изнасилената си дъщеря в канавката; от бабата, намерила изнасилената и издъхваща си внучка; от сина, намерил заклани родителите си; от дъщерята, намерила майка си, поругана и обрана; от съпругът, който трябва да разпознае тялото на изнасилената и убита по особено жесток начин своя съпруга и т.н. и т.н“, изреждат патриотите.

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19791429
Постинги: 44961
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930