Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2021 18:46 - МНОГО ВАЖНИ НАПЪТСТВИЯ ОТ СВЕТА ГОРА, ОТ ИГУМЕНА НА МАНАСТИРА ЕСФИГМЕН Автор: grigorsimov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 97 Коментари: 0 Гласове:
1



МНОГО ВАЖНИ НАПЪТСТВИЯ ОТ СВЕТА ГОРА, ОТ ИГУМЕНА НА МАНАСТИРА ЕСФИГМЕН
Автор:
grigorsimov

22.04 18:24

Игуменът казва, че никому не е давал благословение да се "ваксинира", и няма да даде. "И ако някой от нашия Синод се "ваксинира", независимо, монах или мирянин, такъв вече няма да има никакво духовно общение с нас.

Тази година празнувахме независимостта на Гърция... Вие като християни в християнска страна, какво освобождение празнувате, от турците ли? Вие се покланяте на антихриста. Вместо да се освобождавате от греховете си, празнувате някакво освобождение антихристово.

За какво освобождение става дума? Тогавашните ръководители и сегашните управници, през цялото време се опитват да ки отклонят от Христа. Много (хора) умряха за Христа и много се отрекоха от Христа. Но каквото и да става, трябва да се избира тесният път, понеже широкият води в погибел. 

По времето на мошияха (антихриста), ще настане много силен глад, и които са му повярвали, ще идат при него да искат храна. Но той ще отговаря така: - "Какво мога да направя аз, ако Господ е заключил небето и земята (т.е. земята няма да ражда понеже няма да има дъжд). 

Световните управници ще му предадат цялата власт. Отделните държави няма да имат собствени правителства, а целия свят ще се управлява от този (еврейски) мошиях (с помощта на изкуствения интелект). Правителствата на отделните държави ще бъдат премахнати. 

Когато се възцари т.н. мошиях, в началото ще се показва добър, и пред всички, които се обръщат към него, ше се преструва, че защитава правата им. А после ще покаже зверската си същност и кучешките си зъби.  Ще се молят за мошияха, ще чакат мошияха, но той няма да е нашият Спасител Христос. И това трябва добре да помните. 

Световното правителство, по всички начини ще се старае да отвлече човека от истинските ценности, от това, което е проповядвал Христос. И по всякакви начини тези дяволи ще се стараят да унищожат кълновете на разума в хората.  И самите ръководители на държавите ще са много измамени, понеже ще им обещаят всякакви неземни блага, и те ще тръгнат след него, и ще му предадат цялата си власт, в неговите ръце.

Сега се опитват да ни пробутат тази "пандемия", та дяволът, чрез "ваксините", с тъкани на убити дечица (с наночипове и гени от дявола). Най-вероятно в тях е и печатът... и който приеме ваксина (чип, баркод или кю-ар код) на челото или ръката си, той доброволно се предава под властта на антихриста - сатана. И връщане назад, към Господа и свободата, няма да има. Затова, в никой случай не приемайте, ни "ваксини", ни печат (ни ЕГН), в каквато и да е форма (понеже това са различни форми на "белега на звяра", и последствията, - телесни и духовни, ще са едни и същи, - внезапна или отложена смърт, или тежки болести на земята, а след смъртта - запазени места в ада! А малкото останали живи, но чипирани, ще са под тотален електронен контрол и управление, - но след включване в действие на системата за 5 G интернет, който главно затова се и създава! Г.С.). 

И сега се опитват да ни накарат да приемем този белег (знак или печат), и всички които го приемат, много лошо ще се измамят. 

Дори и срещу нашия манастир (Есфигмену) натискът е голям, да се подчиним и да приемем всичко това. Но ние нямаме нужда да приемаме нищо, от тези неща (и от тези хора), защото наш лекар е Господ Бог. Само Той лекува и спасява.  Много лекари които се ваксинираха, умряха от ваксината. И даже ако не умрат, които приемат тези ваксини, ще станат неизлечимо болни от язви. Когато нарушаваш волята Божия и се намесваш в природата Божия, и приемаш такива (скрити дяволски) белези, идва Божие наказание. Ние научаваме, макар и да крият тези факти, че много хора в различни държави умират, след ваксиниране

В Гръцки старчески дом, ваксинирали 40 стари хора и всички те умряха в същия ден. Властите всякак скриват този случай,но журналисти от един канал научили и случаят стана известен. И стана голям скандал. 

От какво да се плашим. Не затова ли сме дошли на земята, да се подготвим за царството Божие. Даже и да заболеем, даже и да ни вкарат в затвора, от кого да се плашим? "Бойте се от този който може да убие, не само тялото, но и душата", от него се бойте!

Преди хората се лекуваха в Църквата, с изповед и причастие. А сега какво вършат тези черни (управляващи) хора. Най-интересното е, че всички тичат за ваксини, а никой не се сеща за Бога. 

Виждате какво става, затвориха църквите, даже не позволиха да се служат литургии, и с високоговорители (каквато гръцката традиция има) да се чува службата на свещеника извън храма. Даже камбаните не дават да звънят, за да не плашат антихриста. Да, затвориха храмовете и не дават свещениците да служат литургия, нито да се чува навън литургията. Даже не дават хората да се приближават до храма, уж, да не се заразят. А на улиците, няма ли да се заразят.  Разбирате ли какво става. Тези демони дето затвориха църквите, викат: елате при нас, ние ще ви дадем, "ваксина", която лекува. А всъщност, само при кого трябва да идем? Само при Христа. 

Ние трябва да вършим само светли дела, и като християни, трябва да показваме верния път и на другите. Да проповядваме Христа, - кому малко, кому повече, кой колкото и каквото възприеме. Ние трябва да говорим за Христа и за спасението, с Неговото име.

Който се ваксинира, монах или мирянин, ще го отлъчим от Свето Причастие.  Които се ваксинират, ще получават парите си само чрез банката. Няма да имат право да имат налични пари (а само електронни, фиктивни, в банката). Естествено, те ще подлагат лицето си или ръката (за да плащат в магазина или в транспорта...).

Свети Иполит навремето го питали: ще има ли Църква по време на антихриста? И той отговорил: да, ще има, но ще е с Антихриста, а не с Бога. И за всичко това което се случва, никой не говори. Говорят двама-трима, и всички им се призсмиват, че били ненормални. Както Антоний Велики казвал: ще дойде време, когато видят нормален човек, ще отидат при него десет бесновати и ще му кажат: Ти си ненормален, защото не си като нас.

И ето в това наше време, идват вълци и разпръскват стадото, и няма пастир, да опази овцете. А Църква, която не възразява против тези неща. които се вършат, в християнска държава, не е истинна църква на Господа наш Иисус Христос. Не трябва да отпускаме оръжието (молитвата), пред тези демони. Трябва да се молим, да стоим в истината, да проповядваме Христа. На всеки срещнат и настигнат, да говорим, че не трябва да се ваксинират, а да повярват в Христа.  Именно по такива начини да събуждаме хората. Да говорим гласно и да не мълчим. Нашата задача е да говорим на хората, та всяка душа да се спасява. 

..............

Игуменът на Есфигмену говори много тихо и едва чувам думите му, макар да настроих телефона си на максимален заук. Може би защото той е много изтощен и болен, понеже на манастира Есфигмено, отдавна не позволяват да се доставя, нито храна, нито лекарства. Той е над 80 годишен, със сигурност. 

Да ви благослови Господ, отче! Слава Богу за всичко!

  https://www.youtube.com/watch?v=iJ3G295fVI4&t=72s
    Превод, Григор Симов 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19796534
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930