Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2021 17:22 - Бойко пуска мутрите си срещу народа („Пращам симпатизанти на ГЕРБ да ви преследват като чакали“, обеща Мутрата ) https://narod.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 119 Коментари: 0 Гласове:
1



image Баце демонстративно се щракна с двама от тарториет на биячите - Даниел Илиев и Георги Валентинов ДнесМнения Бойко пуска мутрите си срещу народа („Пращам симпатизанти на ГЕРБ да ви преследват като чакали“, обеща Мутрата ) imageот admin на 04.05.2021

Бойко Борисов активира мутрите си срещу народа! Операцията по разчистване на сметките с недоворните от десетилетието грабежи на шайката ще започне уж с протест на мафията ГЕРБ срещу последните решения на Народното събрание, сред които и създаването на нова ЦИК, с което директно се бърка в раната с купуването на изборите, на което хунтата разчита вече над 10 години.

imageСтъки ще брани Мутрата с мутри

Събитието трябва да се състои пред президентството в първия работен ден след Великденските празници – сряда, от 10.30 ч. Инициатор на събитието е новото политическо недоразумение Станислав Недков – Стъки, мъжът на „жълтата“ кокона Юлияна Дончева, депутат от НДСВ.

„Нека заменим чалгата с хоро“, призова биячът от ММА съмишлениците си във фейсбук.

Narod.bg научи, че вече са вдигнати на крак анонимни е не толкова метри около Баце, които да се изсипят на площада, за да безчинстват с надеждата новият парламент да се откаже от промените, които ще разсипят мафията и ще изплашат нейните поддръжници дотам, че да обърнат „палачинката“ срещу Мутрата завинаги.

Източник на Narod.bg обясни, че са задействани и футболните агитки, чиито лидери имат завиден опит в окървавяването на площада. Съвсем наскоро Мутрата демонстративно се снима с двама от тарторите на ултрасите от „Левнки“, на които, очавадно, може да разчита в трудни за мафията моменти.

image

Тарторите от Сектор „Б“ – ММА бойците Георги Валентинов и Даниел Илиев, се гушнаха с Баце само часове след като беше изписан от болница, където предвидливо влезе за поредната операция на менискуса, за да си намери оправдание да не отиде в парламента за отчет на кражбите през последния мандат на ГЕРБ.

Двамата побойници дори бяха облечени с тениски с лика на Тиквата, който бе навлечен в генералската си униформа от последните дни. Даниел Илиев публикува снимката в профила си във фейсбук, а текстът гласеше: „Скорошно възстановяване на Премиера, победителите винаги се подкрепяме!“.

Илиев и Георги Валентинов, бивше гадже на Русата Златка, който преди няколко месеца беше обвинен в расизъм и забъркан в скандала на квалификацията България – Англия в София заради расистки жестове , бяха широко усмихнати и видимо щастливи.

Въпросът, който се върти в социалните мрежи е това ли са споменатите „чакали“ от Борисов в изборната нощ. Тогава премиерът в оставка попита в поредния си лайв: „Мили мои опененти, какво ще правите, ако симпатизантите на ГЕРБ ви подгонят като чакали?!“

 

В нощта след загубата на 4 април Баце директно заплаши народа с мутрите си.

„Нали не се съмнявате, че при този изборен резултат винаги може да имаме по 20, 30, 50 членове, млади, красиви и буйни, симпатизанти на ГЕРБ, които да ви преследват като чакали където и да сте. Кой ще надделее? Може би вие, може би ние, но както казват – на война, като на война“.

Тогава цялото общество разтълкува заплахата като директно насочена новите депутати, които се бяха зарекли да изринат ГЕРБ и нейните метастази от върховете на управлението.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702417
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031