Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2021 17:14 - ГЛАСЕНАТА ЗА СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР ДЕНИЦА ЗЛАТЕВА ТАЙНО НАЗНАЧЕНА ОТ ГЕРБ ЗА АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР НА БУЛГАРТРАНСГАЗ https://afera.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 70 Коментари: 0 Гласове:
1



ГЛАСЕНАТА ЗА СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР ДЕНИЦА ЗЛАТЕВА ТАЙНО НАЗНАЧЕНА ОТ ГЕРБ ЗА АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР НА БУЛГАРТРАНСГАЗ

image

Скандалната Деница Златева, която Румен Радев подготвя за служебен министър на външните работи, за което писа АФЕРА – виж тук!, е била назначена от ГЕРБ през август 2020 на поста административен директор на небезизвестното енергийно дружество –  Булгартрансгаз. Същото дружество, където изненадващо нахлу Мая Манолова, за да прави проверка на документите за Турски поток.

Припомняме, че назначената на ръководния пост в държавното дружество под опеката на ГЕРБ Златева е член на Националния съвет на БСП, където е едно от остриетата на вътрешната опозиция. Може би затова не си мърда пръста в кампанията и не дава нито едно интервю срещу управляващите от години. „Как ще даде като е назначена от тях и получва заплата от тяхното правителство. Затова тя и групичката им в Националния съвет работиха срещу БСП в кампанията. Всички се знаят по име“, споделят огорчени от предателството социалисти.

Още повече ги възмутило, че още на първото заседание след изборите наглостта на Златева се изляла с пълна сила като дръпнала едно слово срещу ръководството и кампанията. Не работиш, саботираш, а после и критикуваш.

Още по-интересно е, че Златева е протежирана от Кирил Добрев като двамата не крият добрите си отношения, но същото важи и за Мая Манолова. Според запознати, кюстендилката се съветва с него за всичко и той е човекът, който прави предизборната й кампания, реди застъпници, помага с финансиране и гради партийните й структури.

Докато Манолова атакува Булгартрансгаз, за да взима документацията, Деница Златева трябва да й я подготви, и даде. Зад сцената ръчички потрива Добрев, който едновременно с това урежда Златева за министър в договорка с Румен Радев.

Говори се, че има и още имена, които ще изскачат. Това е задкулисие в чист вид. Целта е унищожението на БСП. Центърът, който команда цялата тази отвратителна и неморална преплетка все повече се вижда, че е един.

Снежина Михайлова




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706408
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031