Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2021 18:42 - БОЕЦ сезира Парламента за „Къщата в Барселона“! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 120 Коментари: 0 Гласове:
1



БОЕЦ сезира Парламента за „Къщата в Барселона“! Posted on 05.05.2021


БОЕЦ внесе сигнал до Комисията за ревизия на управлението с председател Мая Манолова за казуса „Къщата в Барселона на Бойко Борисов“.  В сигнала се представят всички известни към момента документи, факти и обстоятелства и се посочва:

„България е парламентарна Република и БОЕЦ считаме, че Парламента трябва да се ангажира и упражни своите правомощия при всеки случай и казус, които са от национално значение и обществен интерес. Случаите на корупция и престъпления извършени от  хора по най-високите етажи на властта са точно такива теми.

БОЕЦ се обръщаме към НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ  с настояване за незабавно създаване на Парламентарна комисия, която да разследва всички данни и обстоятелства свързани с казуса „Къща в Барселона на Бойко Борисов”, включително връзките му с посочените, като замесени в пране на пари  от испанските власти Георги и Борислава Йовчеви и бащинството на Бойко Борисов на детето на Борислава Йовчева.  Изискваме  бърз отговор и реакция. Изискваме публично изслушване на премиера по темата, като се допусне присъствие и възможност за задаване на въпроси от страна на представители на неправителствени организации по време на изслушването. Както и да се инициира и внесе за гласуване в Парламента процедура за отстраняване от поста на премиера Бойко Методиев Борисов до приключване на разследването в България и Кралство Испания!

БОЕЦ сезираме и Парламентарната комисия за ревизия на управлнието за бездействието на КПКОНПИ, в която БОЕЦ сме внесли официален сигнал по казуса „Къща в Барселона на Бойко Борисов” още на 21.11.2018г. и до днес няма отговор и публично огласена информация за извършена проверка и предприети действия.

Заявяваме своята готовност да се явим пред Парламента и Комисията за ревизия на управлението, като изискваме да бъдем призовани и изслушани, за да представим и допълнителна информация по случая, както и да се включим по време на изслушването на премиера пред Парламента!

05.05.2021г.                              Председател  на УС на ГД ‘БОЕЦ” – Георги Георгиев“

image

На 25.02.2020г. БОЕЦ вече веднъж внесе подобен сигнал в предишния парламент. Очаквано всичко беше покрито и заметено. Сега, след като видяхме, че до момента този сигнал не се коментира, решихме отново да го внесем и да видим дали този парламент е по-различен с нещо от предишния. Дали има някаква промяна, или сме свидетелина поредната подмяна. Дали в тази Комисия за ревизията на управлението имат куража да разглеждат реални длавери на Борисов, или са поредните ментета, които си правят ПР на гърба на гражданите. Ако Радев не разпусне Парламента на 07.05.ще имат шанс да докажат  намеренията си. Да видим. Ще е добра картина на изпроводяк Борисов да бъде разпитан в Парламента за Къщата в Барселона, мис Бикини и разследването на испанската прокуратура по сигнала на БОЕЦ!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19830906
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930