Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2021 19:05 - Ето го рекетьора на Бойко – депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев (авер на Борисов в канали за дрога – РАЗКРИТИЯ)
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 717 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 10.05.2021 19:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Това одухотворено лице е Пламен Тачев Петров - авер на Бойко още от мутренските години на СИК, който сега е... депутат ДНЕСМНЕНИЯ Ето го рекетьора на Бойко – депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев (авер на Борисов в канали за дрога – РАЗКРИТИЯ)


imageОт Admin на 08.05.2021

Кой е Пламен Тачев – депутатът от ГЕРБ, на когото е трябвало да се даде подкуп от 10 000 лева на месец, за да пусне водата за напояване на изобличителя Светослав Илчовски?

Тарикатът се оказа отдавнашен ортак на Бойко Борисов от мутренските години, пише bird.bg.

ДВ бр. 106 Петък, 14 ноември 1997 г. НЕОФИЦИАЛЕН РАЗДЕЛ

Обява/Съобщение

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 4.IX.1996 г. по ф.д. № 1268/96 вписа в търговския регистър, т. 16, парт. 829, стр. 102, дружество с ограничена отговорност „Прайхим“ – ООД, със седалище и адрес на управление гр. Червен бряг, ул. Отец Паисий 6, с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска и производствена дейност, проектиране, проучване, строителство и строително предприемачество, транспортна дейност в страната и в чужбина, ремонтна и сервизна дейност, покупка и производство на стоки с цел продажба, разкриване и експлоатация на търговска мрежа в страната и в чужбина, представителство, посредничество и агентство, хотелиерство и ресторантьорство, всякаква друга дейност, съответстваща на чл. 1 ТЗ и незабранена със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е със съдружници Николай Нинов Костов, Веселин Нинов Костов, Пламен Тачев Петров, Бойко Методиев Борисов, Самир Искандер Ибрахим и Венцислав Христов Божилов и се представлява и управлява от управителя Николай Нинов Костов.20831

Георги Стоев 2007 г. Маргина, Бойко и другите

– Нормално е да изчакаме Бойко да стъпи в длъжност – с малко тържествен тон каза Бай Миле. – Все пак ние го направихме човек. Ако има милиони, то е благодарение на нас – с леко завистлив тон продължи той.

– Така че, сега ще връща услуги – удари по стената Маджо. – Още утре му се обади, Милчо, да свали разработката от теб и да разкара тия куки, така не можеш да си вършиш работата.

– Нема проблеми с него – намигна важно Бай Миле.

Замислих се, че преди около два месеца с Пехливанов се забавлявахме, като разбрахме, че Бойко Борисов е подал документи за работа в НСО и са му отказали поради факта, че е прехвърлил възрастовата граница.

Малко по-късно Стуканьов ми разказа, че Славчо и Бойко се били сближили още повече. “За какво му е този Бойко?- бях подхвърлил тогава. – Той е най-обикновена шушумига.” „Да, ама скоро ще се променят нещата – отговори ми тогава Стуканьов. – Щели да го правят главен секретар на МВР. Явно е съвсем сигурно, тъй като е ходил на среща с Маргина, Димата и Маджо и им е казал, че иска изравняване на процентите в общия им бизнес заради промяната в статута.

Маргина и Димата се ядосали от наглостта му, но Маджо ги успокоил и тримата. Обещал на Бойко да му вдигнат процентите срещу гаранции, че спокойно могат да си разчистят сметките с враговете си, без никой да им търси отговорност.”

Поли, който никога не прощаваше, измисли начин как да го унижим. По това време Бойко държеше едно двуетажно кафе в една пресечка на “Граф Игнатиев”. Казваше се “Long John”. Всяка вечер цялата бригада се събирахме там. В продължение на седмица правехме големи сметки, след което не плащахме. Все казвахме: “Утре ще оправим нещата.”

Накрая се появи един от съдружниците на Бойко, който отговаряше за кафенето – Пламен Тачев от Червен бряг. И той като приятеля си беше бивш пожарникар и каратист.

Трябваше му около половин час, за да се осмели да ни заговори. Когато все пак го направи, едва успя да смънка няколко думи. Беше пребледнял от страх. Направихме се, че не го забелязваме. По-късно разбрахме, че Бойко бе изложил проблема си пред Пашата, а той от своя страна се бе опитал да се разбере с Поли.

– Не се притеснявай, Румене! За в бъдеще няма да правят така! – изхилил се Поли. – Колкото до сметката, нека и Бойко веднъж да почерпи – приключил разговора той.

ВИЗИТКА:Пламен Тачев Петров

  • Дата на раждане : 29/03/1964 Червен бряг, България
  • Избран(а) с политическа сила: ГЕРБ-СДС 31.25%;
  • Изборен район: 15-ПЛЕВЕН;
  • Участие в предишно НС: 41 НС; 42 НС; 43 НС; 44 НС;
  • E-mail: Plamen.Tachev@parliament.bg



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39737792
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031