Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2021 18:40 - И ОТНОВО ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА….. https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 72 Коментари: 0 Гласове:
1



И ОТНОВО ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА…..

11.05.2021 admin

  image  

Просто шеметен фарс…..Народът си се радва, че Борисов си тръгва, тръпне в очакване на служебното правителство и между две ракии коментира качествата и недостатъците на политиците, които дефилират по медиите. С надежда да дойде някой да го оправи.

Национална доктрина България няма. Нормално за колония и васална държава. Ние нямаме национални идеали, програма и бъдеще. Имаме само продажни политици, колониална администрация и народ, който се лута объркан и заблуден в геополитиката.

Мантрите „ЕС и НАТО“ се налагат все по-силно, дотам, че да ги отричаш,, става табу. Нещо като хол…ста – а си поставил под съмнение, а са те заклеймили вовеки веков. Без аргументи и разум. Табу!!!

Като се замисля, последните 15 години, че и повече, до властта не се допускат политици и партии, които отричат „великите“ европейски и еврогейски ценности. Народът започва да вярва, че няма начин да се измъкнем от мъртвата хватка на подчинението и колониалната зависимост. И дори приема за нормално България да защитава чужди интереси, а не своите, а всяко политическо действие да се съгласува с Козяк.

Отново предстоят избори. И важните неща, отново да припомня, които са от значение за бъдещето на България, са:
– Дали да продължим с ЕС и НАТО? Народът ни не е давал съгласие за присъединяването ни към организациите, техните ценности не са наши ценности, а откакто влязохме в тях, нищо добро не сме видели, а България затъва все повече.
– Дали да продължаваме да обслужваме интересите на САЩ, дори те да противоречат на нашите? Дали да се борим за независимостта си и да провеждаме самостоятелна политика, или да се оставим на течението и да приключим с една тринадесетвековна държава сега?
– Дали да продължаваме с геополитическата истерия за пЛандемията, или да проявим здрав разум и да се противопоставим на безумието. Вирус има, но медицинските експерименти с хора не е начинът да се справим с него, а за парцалите на устата няма да коментирам.
– Дали националното ни законодателство трябва да е СЛЕД международните договори и актове, или ние да определяме сами правото си?
– Дали да имаме армия, способна да ни защити и да се съюзяваме с други държави с оглед нашите интереси, или да позволим на чужди държави да ползват небето и земята ни за своите военни цели?
– Дали да продължаваме да търпим безплатно четиритте американски военни бази в България или да им кажем да си ходят от другата страна на планетата? Или поне да си плащат?
– Дали демокрацията и толерантността не са вредни, когато трябва да се справиш с престъпността, корупцията и националното предателство?
– Дали да защитаваме традиционното семейство, ценности и култура, или да позволим правата на малцинството да надделеят над правата на мнозинството?

Едни такива въпроси ми се въртят…..всъщност не виждам никой от управляващите политици дори да повдига въпросите. И си мисля, че ненапразно всеки, който е влязъл досега в Парламента, е минал първо на одобрение през Козяк…..

Мирните и нежни революции доведоха до прайдове, национални предатели и колониална зависимост. За свободата и Родината се воюва всеки ден. Битката със злото се води ежесекундно. Когато насреща си имаме враг, който се прави на загрижен за нас и на наш приятел, не трябва да допускаме лицемерието и лъжата да ни попречат да направим най-правилното за Родината си.

Българският народ не е узрял да разбере истински важните неща за България. Обсебен от грижата за оцеляване, от отричането на реалността, от пропагандата по медиите, забравя същността на проблема. И е неспособен на съпротива, докато бавно го варят….

А всъщност, има и много по-ценни неща от живота. И това е България!!!

Елена Гунчева




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19803346
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930