Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2021 16:21 - «Радев не е кадър на руснаците, а на американците» https://zapisnanews.info/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 86 Коментари: 0 Гласове:
2



«Радев не е кадър на руснаците, а на американците» 12.05.2021

«Стратегическият лидер» Радев не е прокси на Решетников, а на САЩ: «Какво искаш — пари или кариера в политиката?!»

image

Президентът Румен Радев се е обучавал в СССР и САЩ. Руснаците явно са се отнесли рутинно към «вербовката» на принципа — «Братушката си е наш!». Когато Румен Радев беше избран за президент, източник от службите, свързан с партньор (Асен Бабански, «Авионамс») на Цветан Василев, заяви — «Радев не е кадър на руснаците, а на американците».

«Какво искаш — пари или кариера в политиката?», попитали спецовете от Пентагона «стратегическия лидер», коментира източникът от службите. Очевидно е отговорил — политическа кариера. Когато няколко месеци след избирането му, написахме тази версия, в медиите беше хит тезата, че Радев е прокси на ген. Леонид Решетников.

Почти цял мандат Румен Радев потвърждаваше тази версия, докато не застана зад инициативата «Триморие», за да се присъедини и към декларацията на Б9 за «саботажите на Русия и агресивните й действия в Черно море».

Според източника от службите американците са пласирали своя кандидат през БСП (Корнелия Нинова в Ракка дали не е била свързана не с руски, а с американски служби?!) и схемата с Бойко Борисов с кандидата на ГЕРБ.

«Завоят» на Румен Радев в края на втория мандат към американците съвпадна с промяната в линията на Бойко Борисов, който вече атакува руснаците.

«Борисов е свързан с ЦРУ, а Радев с военното разузнаване на САЩ. Класика е «агенти за влияние» на американците да го играят проруски у нас за прикритие», коментира източникът от службите.

Румен Радев застана на явни проамерикански позиции по време на срещата си с посланика на САЩ Херо Мустафа по време на учението «Тракийска пепелянка 2020» и одобри сделка за още осем изтребители F-16.

Преди това посланик Мустафа знаково подкрепи протеста «Мутри, вън!» под егидата на президента, в който преди срещата й с премиера, другият «агент» на американците, мощно се включи с логистика и участници групата «Сорос» и «Демократична България», свързана с «Америка за България».

«Партията» между президента Румен Радев и съпредседателя на «Демократична България» Христо Иванов за протеста в «Росенец» беше очевидна и Сарая реагира светкавично — ДПС му поиска оставката. (Президентът и Сарая обаче са «партия» по линия на проекта ИТН, който е американски партиен инженеринг и ДПС ще го подкрепи без «фанфари» за втори мандат.)

След влизането на американците в България с военен контингент за учението «Defender Europe 2021», геостратегическата ситуация се промени и връзката със САЩ на Радев и Борисов вече ярко се афишира.

«Стратегическият лидер» Румен Радев не стартира партийния проект, по който работеше съветникът му по сигурността полк. Илко Алипиев (Пеевски) заедно с офицери от ДС, но направи «партия под прикритие» в БСП на Корнелия Нинова.

Връзката на Румен Радев с американците беше осветена и с номинирането на масона ген. Стефан Янев, бивш военен аташе в САЩ, за министър-председател на служебния кабинет. (Масоните от ДС са свързани с руснаците в схема за инфилтриране в американски структури, но военните са проксита на САЩ сред «зидарите».)

Предаването на властта от Бойко Борисов на Румен Радев е проект на американците — «властова щафета».

Затова медийните спекулации за 24 часово задържане на Борисов от кабинета на Радев са това — спекулации. Борисов и ГЕРБ слизат от власт, Радев и ИТН се качват — след преходен мандат може да направят и коалиция под американски патронаж. Властта в България вече не е свързана само с ЕС и НАТО, а най-вече със САЩ, които след избирането на Джо Байдън за президент превръщат страната в геостратегически плацдарм срещу Крим.

Русия, разбира се, ще остане ключов политически и геостратегически играч заради интереси за сигурността си в региона на Черно море, но вероятно ще залага повече на опозиционни проекти като «Възраждане» и партията на Жан Виденов, отколкото на БСП, и на стратегическа агентура, а не на шпиони за прикритие и «остри мероприятия» на ГРУ.

Американците обаче ще държат властта — от Румен Радев и неговия «просараен» проект ИТН и партията му под прикритие в БСП до партията на Бойко Борисов, както й в икономиката — от Цветелина Бориславова и Кирил Домусчиев до масона Младен Михалев-Маджо и новата им «агентурна придобивка» Делян Пеевски.

Новият силен играч на САЩ обаче ще е президентът Румен Радев, който ще бъде преизбран за втори мандат въпреки политологичните тези, че щял да претърпи електорални щети заради патронажа на домакинството на «Триморие» и подписването на декларацията на Б9 за «саботажите и агресията на Русия».

България е предмостие на САЩ за геостратегическото овладяване и осигуряване на Украйна (доставките на Емилиян Гебрев на боеприпаси за Украйна е знак, както и интервенциите на ГРУ) и американците играят безцеремонно и си осветиха «стратегическия лидер».

bgsniper.com




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705515
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031