Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2021 17:57 - Строго секретно! С обосновани предположения! https://zapisnanews.info
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 116 Коментари: 0 Гласове:
1



Строго секретно! С обосновани предположения! 14.05.2021

14 май 2021-Нюз Фронт.

Получихме „строго секретна“ информация с „обосновани предположения“ по последните шпионски скандали и диверсии и решихме да я споделим с вас.

Открита е документацията на диверсионната операция в Чехия, извършена от руските агенти от ГРУ „Петров“ и „Баширов“.

Прилагаме фотокопие:

image

 

От записи на наши партньори, които като сериозна медия отказваме да назовем, с обосновано предположение можем да цитираме разговорът между руските агенти „Петров“ и „Баширов“ и президента Путин.

Прилагаме доказателство за твърденията си:

image

От разговора става ясно, че освен взривовете в Чехия, те се отговаряли и за отравянето на английският шпионин и бивш руски офицер Сергей Скрипал, както и за отравянето на руския опозиционер със западно финансиране – Алексей Навални. Явно в Кремъл имат остър недостиг на кадри и на двама души разчитат всички специални служби на Империята.

 

 

image

Чешкият президент Милош Земан заяви, че в отчетите на чешкото контраразузнаване не е имало доказателства за руска следа за взривовете в оръжейните складове и изказа предположение, че скандалът може да е резултат на игра на специалните служби. Това изказване, с висока степен на вероятност, можем да кажем, че е доказателство, че Земан е агент на Кремъл.

След предоставените от уличеното в корупция чешко правителство „убедителни доказателства“ за взривовете в Чехия и връзката с България, веднага беше задействан друг руски агент.

 

image

 

Бившият министър на МВР Цветан Цветанов коментирайки взривовете, многочислените опити за отравяне на „безсмъртния“Гебрев и взривовете в България заяви в интервю: „винаги се е работело по няколко различни версии“… „и дори и да не можеш да докажеш някакво въздействие, което е имало от руска страна“… Е, какво да добавим, винаги може да се предполага, но със заявлението си Цветанов направо саботира усилията на прокуратурата, заявявайки, че явно не може да се докаже..Или можем да предполагаме, че Цветанов също е агент на Путин и пречи на внезапния проблясък на органите за случаи от преди 10 години. Е, все пак Цветанов също започва с обоснованите предположения. Прокуратурата представи „обосновани предположения“ за участието на руски агенти във взривовете в България за последните 10 години. В тези внезапни, малко позакъснели разобличения няма нищо странно. И ето ново потвърждение – в деня на пресконференцията на прокуратурата – ГРУ с висока степен на вероятност демонстративно е запило още един оръжеен склад. Просто така, за да им се присмее.

 

image

Руската диверсионна дейност можете да потърсите сами в интернет, оглеждайки се за инциденти. В същия ден на конференцията можем да предположим, че руските агенти са почиствали мястото за конспиративни срещи и направо са решили да запалят хотела, в който са били, за да прикрият следите си. Можем да предположим, че са се уплашили от „детайлната и категорична“ информация от разследването.

ГРУ замита следите си!

image

 

И така, следете какво ви казват по медиите заинтересованите лица, те никога не лъжат в свой интерес.

А това, че в Чехия скандалът има икономически последствия и бе причина за отстраняването на руската компания „Росатом“ от възможността да строи нова АЕЦ там, е напълно случайно! Конкуренцията няма нищо общо!

Случайно е също, че скандалите се ползват за опити за изтласкване на Русия от енергийния пазар в Европа и доставките на газ. Случайност е, че от това искат да се възползват САЩ. Дали пък да не направим обосновано предположение, че и в България ще има икономически последствия след скандала с взривовете….Ние може и да се шегуваме, но не започваха ли твърде често да си правят „шега“ с нас…И за финал – една загадка. Открийте разликите, но и приликите!

Колко ли общо имат двете картинки като същност:

image

 

или….

image

 

Взеха да се появяват обвинения и към главния прокурор Иван Гешев, че бил другарувал с руския главен прокурор Юрий Чайка.

След като „докаже руска следа“, да не се окаже, че и той на подсъдимата скамейка. Все.. обосновани предположения…

 

Източник: https://bnppress.com/




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19805997
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930