Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2021 16:53 - Неизбежно! От 15 юни влизат в сила ваксинационните паспорти https://lupa.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 78 Коментари: 0 Гласове:
1



Неизбежно! От 15 юни влизат в сила ваксинационните паспорти   Коронавирусът  14 Май 2021 7010     image Автор: Lupa.bg

На 15 юни влиза в сила електронният сертификат за ваксинирани или преболедували COVID-19, но с антитела. По този начин ще се избегнат голяма част от PCR тестовете и ще можем спокойно да се движим и пътуваме по света.

По този начин ще се улесни свободното движение на гражданите в рамките на ЕС, както и в Норвегия, Исландия, Лихтенщайн и Швейцария. 

Европейските граждани ще удостоверяват с цифров зелен сертификат, че имат поставена ваксина или че са преболедували коронавируса и имат антитела.

Удостоверението ще се издава на хартиен и/или електронен носител на езика на страната член на ЕС и на английски език и ще съдържа QR код и цифров подпис от съответната издаваща институция.

Тя може да бъде болница, лаборатория, личен лекар и т.н., който разполага със собствен подпис. 

image

QR кодът ще предотвратява възможностите за фалшифициране на зеления сертификат и чрез него ще може да се проверява валидността на електронния подпис навсякъде в Европа.

Цифровите зелени сертификати ще отговарят на регламента за защита на личните данни на ЕС, документите няма да съдържат никаква друга лична или медицинска информация за своя притежател освен тази, че той е ваксиниран или е преболедувал от коронавирус. 

За да се избегнат дискриминацията и разделянето на гражданите на ваксинирани и неваксинирани, е предвидена възможността да се издава удостоверение и на хората, които са изкарали COVID-19 на крак, но след като им бъде направен тест за наличие на антитела.

Гражданите, които не са ваксинирани и не са преболедували коронавируса, ще могат да пътуват, след като докажат, че не са заразени, като представят отрицателен PСR тест, както и досега.

Според предварителното предложение на Европейската комисия тези цифрови зелени сертификати ще важат до края на пандемията. Засега се предвижда максималният им срок на валидност да е 180 дни, но това може да претърпи промени след натрупване на повече медицински данни.

***АБСОЛЮТНО ФАШИЗОИДНО ДЕЙСТВИЕ! НЕ РЕЧ,А ДЕЙСТВИЕ НА ОМРАЗА, НАРУШАВАЩО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА,ПРОТИВОПОСТАВЯЩО ХОРАТА ЕДИН НА ДРУГ, ДИСКРИМИНИРАЩ И ОТНЕМАЩ ОСНОВНИ ЧОВЕШКИ ПРАВА АКТ, СЛЕД ТОВА КОНЦЛАГЕРИ ЗА НЕЖЕЛАЕЩИТЕ И НЕВЯРВАЩИ ВЪВ ВАКСИНИТЕ ИЛИ КАКВО? ШЕПА БОГАТАШИ И ВЛАСТНИЦИ ИСКАТ ДА ПОДЧИНЯТ И ПОРОБЯТ ЧОВЕЧЕСТВОТО И ТОВА БИЛО ВИЖДАТЕ ЛИ, КОНСПИРАЦИЯ! КАКВА КОНСПИРАЦИЯ,ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА КАКВО СЕ ЗАДАВА И КОЙ ГО ПРИЧИНЯВА НА ХОРАТА! ХОРА НЕ ДОПУСКАЙТЕ ТОВА,ДОРИ И САМО ЗАРАДИ ДЕЦАТА СИ,ЗА ДА НЕ БЪДА РОБИ ЕДИН ДЕН!  Н.М.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19833234
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930