Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2021 16:45 - Третият храм вече е построен, - МОНАХИНЯ ФОТИНИЯ, КИЛИЙНИЦА НА ЙЕРУСАЛИМСКИЯ ПАТРИАРХ ИРИНЕЙ Автор: grigorsimov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 294 Коментари: 0 Гласове:
1



Третият храм вече е построен, - МОНАХИНЯ ФОТИНИЯ, КИЛИЙНИЦА НА ЙЕРУСАЛИМСКИЯ ПАТРИАРХ ИРИНЕЙ Автор: grigorsimov
Скъпи мои братя и сестри, аз зная че народът днес е станал не внимателен: слушат, а не чуват; гледат, а не виждат. Затова ще започна от Самия първоначален наш фундамент, Господа Иисуса Христа, Когото разпънаха в Йерусалим, след което Той възкръсна и се възнесе. Христос возкресе!

  60 години след възнесението на Христа, започнало да става това, което Господ предсказал. 

  Когато учениците му го питали: - "Господи, кажи ни последни думи, докато Си още с нас! И Господ казал: Аз пак ще дойда. Преди още да е преминало това поколение, Аз ще дойда. 

  Той казал и, че "камък върху камък няма да остане тук... и ще ви разсея по целия свят. И ще събера този народ, тогава, когато дойде времето".

  60 години след възкресението на Христа, дошли римляните и разрушили град Йерусалим, така че не останало камък върху камък.  А 120 години след възкресението на Христа, евреите решили да построят Трети Храм. Построили го до покрива, но земетресение така го разрушило, че пак не останало камък върху камък. 

  Евреите не се вразумили от това, и пак след още сто години, в 260-та година, построили четвърти храм. Той бил напълно построени и покрит, само оставало да го осветят. А трябвало да се освещава 7 дни. 

  Но излязли пламъци от земята и камъните горели, като слама, и изгорели всичките строители и равини. И тогава те записали в архивите си, повече никога да не се опитват да строят нов храм, докато не унищожат всички поклонници на Христа, - докато не унищожат Христа! Ето това е тяхната задача. И от тогава те се стараели, по всички начини да унищожават всичко, останало от Христа. 

  От четвъртия храм останала само стената, от към "боклучарската порта". Храмът имал 4 стени: една към "залтната порта", една на "овчата порта",  една към центъра на Йерусалим, а четвъртата, към "боклучарската порта". Така Господ им оставил за спомен, стенета към боклучарската (помийната) порта. Т.е. - "ето ви - боклук, към боклука". Така евреите започнали да се молят пред "боклучарската порта", - т.н. "Стена на плача". 

  Минали много години, и много събития, а сега върви една грамадна лъжа, на която изобщо не трябва да се вярва. Запомнете, че те строят вече пети храм, а не трети... Те имата построен храм в Бразилия, където го строили 40 години. Той е най-великолепният храм, и него те искат да пренесат. Затова на своите въшливи деца, че казват: - "Няма да строим нов храм, а бог ще го спусне от небето, и ние ще влезем в него, и той даже ще е осветен... 

  Спомнете си, че преди около 8 години, когато освещаваха храма в Бразилия, там ходи (руският патриарх) Кирил, там бил римският папа и (патриарх) Вартоломей, и всичките тези слуги на сатаната ходиха там, за "освещаването" на този храм.  (Г.С:  Юдейското "освещаване" е крайно жестоко, ритуално жертвоприношение на животни, на невинни дечица и свети хора!!)

  Храмът в Бразилия е построен в голямо великолепие, но така, че да може да бъде пренесен в Йерусалим. 

  Преди аз много пъти разказвах на богомолците, които водех до Синай, как евреите направиха грандиозен опит, как да пренесат храма. За целта, те искаха да пренесат от Синай, какъка, който Мойсей ударил с тоягата си, и от него бликнала вода.  Там отлетял въртолет, и облечени като монаси, юдеи -професори, които размерили този камък, свързали го с вериги и искали да го пренесат. Но забравили да размерят едно, - Бога! 
  Въртолетът който долетял, бил мощен - военен, за превозване на танкове... И с този грамаден вертолет, те искали да вдигнат камъка, но забравили Бога. И когато вертолетът опънал веригите, всичките вътрешности на вертолета се изскубали и той се разбил. 

  След този случай, буквално след седмица, отидох там с руски поклонници, от които, вероятно мнозина помнят това. Когато отецът ми връчи ключовете от манастира Димитър Солунски, ме помоли, понеже с мене имаше много мъже, да разчистим многото разпръснати там железа. И тогава ми разказа тази история, която сега ви описах, за въртолета, - как искали да откраднат този камък.   Така че, мили мои, всичките тези опити са, за да пренесат храма. Затова и устройват сега тези войни, защото трябва да разрушат (да премахнат) джамията Омар. И на нейно място да пренесат бразилския храм. Всичко са подготвили, но едно забравят.  Ще има още и война, и тя ще е сериозна. И множество от нас, разбира се, ще загинат. И не дай Боже да доживеем до последния ден.

  Сега още едно ще ви подскажа, че при нас в Австралия, преди 35 години, намериха двама гестаповци, които се оказаха чисти евреи, които охранявали тези военни лагери, в които сега казват, че измряли много евреи. 

  Но нито един евреин в Германия не е умрял. Всички те са работели (в свободни еврейски общини, под еврейско управление. Г.С.), а в лагерите живеели руснаци, украинци, сърби, всички православни. Там е имало и неколко светци,в тези лагери. Там унищожавали православните, а нито един евреин не е загинал. Но всички те били номерирани, и два милиона евреи превезоха от Германия, при нас в Австралия, много от които аз познавах.

  Откривам ви тази тайна, това което зная, че два милиона откараха и в Америка и Британия. Затова, нито един  евреин, никъде не е умрял. Затова този гестаповец, когато го съдеха, нагло и откровено казваше: Ние направихме това, защото нямахме страна. Но ние победихме, и получихме своя държава. 

  1948г. признаха Израел, за независима страна, и сега сами пребройте, изминаха само 72 години и 73-тата тече. А какво е казал Христос: - "Няма да премине това поколение, и аз ще дойда". Ето ви отговора. Понеже едно поколение, по правило, е 80 години.  Така че, още не са минали 80 години, и всичко започна, - жестоко и подло. Затова бъдете готови, молете се усърдно, разкайвайте се и внимавайте, понеже лъжците събирали всякакви лъжи против Христа, и Го разпънали. 

  И ние за тях сме боклуци, и лено могат да унищожат с подобни лъжовни свидетелства.

  https://ytmp3.cc/youtube-to-mp3/
    Превод, Григор Симов



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706470
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031