Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2021 18:45 - НЕ АЗ МАНИПУЛИРАМ, РАДЕВ, ТИ ЛЪЖЕШ! КОЕ Е МАНИПУЛАЦИЯ И КЛЕВЕТА – ЧЕ СЕКРЕТАРЯТ ТИ СЕ СРЕЩА СЪС СКАНДАЛНО ЛИЦЕ СЛЕД НАЗНАЧЕНИЕТО НА ПЛЕМЕННИЦАТА МУ ЗА ШЕФ НА МИ
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 139 Коментари: 0 Гласове:
0



НЕ АЗ МАНИПУЛИРАМ, РАДЕВ, ТИ ЛЪЖЕШ! КОЕ Е МАНИПУЛАЦИЯ И КЛЕВЕТА – ЧЕ СЕКРЕТАРЯТ ТИ СЕ СРЕЩА СЪС СКАНДАЛНО ЛИЦЕ СЛЕД НАЗНАЧЕНИЕТО НА ПЛЕМЕННИЦАТА МУ ЗА ШЕФ НА МИТНИЦА И ПОЕМА ПЛИК?! СЕМКИ ДА ИМА В ТОЗИ ПЛИК Е НЕДОПУСТИМО!

imageНа 11.06.2021 АФЕРА публикува:

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! АНТИКОРУПЦИОННИЯТ СЕКРЕТАР НА ПРЕЗИДЕНТА, „КАДРОВИКЪТ“, ПРИБИРА ТЕЖЪК ПЛИК ОТ ТЕЖКО КОМПРОМЕТИРАН ЕКСШЕФ НА МИТНИЦИ, ИЗВЕСТЕН КАТО ЧОВЕК НА СЛАВЧО ХРИСТОВ И КОСЬО САМОКОВЕЦА

https://afera.bg/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%be-%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%be%d1%80%d1%83%d0%bf%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d1%8f/

След скандала Сашо Диков публикува отворено писмо до президента Румен Радев с поставени към него няколко въпроси, някои от тях касаещи и поведението на главния му секретар по антикорупция Пламен Узунов:

1. Отървете се най-после от Пламен Узунов! В стил „селски Джеймс Бонд“ той за пореден път злепостави Президентската институция (визирам срещата с бившия митничар).

  1. Ако по някаква причина не искате или не можете да го уволните, наредете му да даде подробна информация за случката и да се извини за малоумното си поведение. Дефилето по телевизионните студиа на неговия събеседник по маса вместо да даде отговори, постави нови, още по-неприятни въпроси. Впрочем, най-доброто решение е Узунов да си подаде оставката.
  2. Президентската институция направи пореден медиен гаф, отказвайки да коментира случката с безумната формулировка „спекулации не коментираме“. Ще си направите огромна услуга, ако веднага уволните човека, дал идеята за тази позиция. В случай че авторът сте Вие, всеки нормален и добронамерен човек ще разбере, ако признаете греха си и се извините….“

Днес „24 часа“ публикува отговора на поставените от Сашо Диков въпроси, изпратени от пресслужбата на Президента:

В отговор на въпросите във Вашето отворено писмо може да цитирате следната позиция на прессекретариата на държавния глава:

Радев отговаря на Сашо Диков: Внушенията за Пламен Узунов са манипулация

1.Манипулативните внушения по отношение на секретаря по правни въпроси и антикорупция вече бяха публично опровергани с публикуваните видеозаписи, разкриващи личния характер на неговата среща в столичен ресторант. Наказването на невинен човек и отстраняването му от работа в резултат на клевета не е в интерес нито на президентската институция, нито на обществото. Изгода от легитимацията на този сценарий биха извлекли единствено неговите автори.

  1. 2. Следва да имате предвид, че президентът е поверил кадровата политика на изпълнителната власт на Министерския съвет и на министрите в техните ресорни области и високо цени усилията им за възстановяване на държавността в труден за страната момент. Цялостна оценка за работата на служебните министри държавният глава ще даде след края на мандата на правителството.

И тъй като АФЕРА публикува разследването за главния секретар по антикорупция на Президента – Пламен Узунов, аз, Веселина Томова, питам Румен Радев от упор:

Кое, Румен Радев, от публикацията на АФЕРА е „манипулативни внушения“?

Публикуваните записи ли, които показват едно към едно какво се случва на въпросната среща, без никаква манипулация?!

Кое е „манипулативни внушения“ в публикацията?

Описаното от мен минута по минута, от най-характерното, което се вижда на видеото ли?

Кое е манипулация – описанието на двамата „герои“ от срещата ли – конкретно и ясно описани в битността им назад във времето, което е задължително, за да бъде ясно кои са лицата, които се виждат на видеото?

Кое е манипулация – описаните поредно и надлежно гафове досега на главния ти секретар ли, които са надлежно изредени?

Кое е манипулация – описаното скандално минало на бившия шеф на Митниците в София, като дори сме описали една мъничка част от него, при масивите, които има в архива за този скандално известен „герой“ от Костово време, свързан с корупционни практики, описани както от медии, така и от политически лица, и за когото има достатъчно в масивите, които би трябвало да са ти на разположение?

И с какво „Манипулативните внушения по отношение на секретаря по правни въпроси и антикорупция вече бяха публично опровергани с публикуваните видеозаписи, разкриващи личния характер на неговата среща в столичен ресторант“,  с какво и как бяха опровергани?

С това, че подобна среща е недопустима за главен секретар по антикорупция, още повече, че племенницата на скандалния ексмитнически шеф е назначена за шеф на Митницата в Пловдив, и още повече, че никак не става ясно защо си крият телефоните и какво пише на листчетата, прибрани от Узунов?

Дори и да приемем, че в плика има пури и ром, откъде разбра за „личния характер“ на тази среща? От Узунов ли? От Петко Петков ли? А какво да ти кажат друго, а?

И нямаш ли сетива, Радев, не за плика, той е най-малкото зло, а за недопустимостта на подобна среща с прибиране на плик от лице с такава скандална репутация?

Кой, Румен Радев, ти е написал това БЕЗУМНО ИЗРЕЧЕНИЕ: „Наказването на невинен човек и отстраняването му от работа в резултат на клевета не е в интерес нито на президентската институция, нито на обществото. Изгода от легитимацията на този сценарий биха извлекли единствено неговите автори.“?

Кое е клевета? Поемането на „благодарността“ след като е назначена племенницата за шеф на Митници Пловдив? Кой е „невинният човек“ и като как го определи, Радев, ти ли вече си съда? Или Узунов винаги е „невинен“, поради неизвестни за нас ваши обвързаности и зависимости, които те карат да казваш на черното бяло?

Кое е клевета? Това, което се вижда на ачика ли?

Следва да имате предвид, че президентът е поверил кадровата политика на изпълнителната власт на Министерския съвет и на министрите в техните ресорни области и високо цени усилията им за възстановяване на държавността в труден за страната момент.“, пишеш очевидно не ти, Радев, а чиновниците ти, които още повече те давят.

Ти, ли, Радев, не знаеш, че в цялата държава в момента кадрува НЕ Министерски Съвет, особено в службите, МВР, Митници, Земеделие, а двамата ти съветника – Пламен Узунов и Николай Копринков?

Защо лъжеш, Радев?

Кьорав ли си, че не виждаш, че подобна среща е напълно недопустима за лице с такъв ранг, близо до теб? Или мракобесно най-лесно е да кажеш за довереника си – „невинен“, а журналистката и медията, публикували записа – „клевета“ и „манипулация“?

С какво, Радев, се различаваш от Боко?

Недостойно е, Радев, това, което си позволил да бъде разпространено, като „отговор“ от Президенството за скандала с Пламен Узунов.

Може и да ти е удобно сега да лъжеш и премълчаваш очевадните безумни гафове, както на Пламен Узунов, така и на Бойко Рашков, който разпитва, за да „разяснява“ при отминала давност, който хвърля нарцистични пушилки с някакви списъци, които обаче ги нямало в МВР и въобще не знае къде ги имало, може всичко това да ти е удобно и някой да те е посъветвал, че така ехалето ще бъде превъзбудено и захласнато единствено по кухите, но гръмки приказки, но ще дойде ден, когато тоя балон ще се спука.

И ще се види, че нищо реално не стои зад тия пушилки. И че вместо тези пушилки, ДРУГО И КРУТО, ПРОФЕСИОНАЛНО И С ДОКАЗАТЕЛСТВА трябваше досега да се направи срещу Хунтата. Защото това, което в момента правите, с НЕФЕЛНОСТТА СИ обслужва точно Бойко Борисов и Хунтата му.

И че така мафия не се бори. Че така Хунта не се преборва. Защото избори ще правиш, Радев, с потресаващото „кадруване“ на Пламен Узунов, което не само не промени нищо, а бетонира Схемите.

Пак ще го кажа – френетичното и фанатично защитаване на Пламен Узунов от теб, Радев, при положение, че не се спря с недопустимото си поведение, говори за зависимост. За нищо друго.

И следващия път, когато говориш за „манипулации“ и „клевета“, ясно, храбро и категорично кажи – сайта Афера, назови го!, за да те осъдя теб и институцията ти, защото нито на Боко, нито на червени, зелени, сини и пембени съм позволила да се гаврят с мен и сайта ми АФЕРА, камо ли да го позволя на теб, Радев!

Не аз манипулирам, Радев, ти лъжеш!

П.П. Някога, когато Бойко Борисов се появи на властовата сцена, развяващ кожения шлифер на главен секретар на МВР, бях единствената журналистка, която го размазваше остро, провидяла какво се задава. Тогава ме линчуваха опиянените запалянковци на Боко, а всичките журнал/к/и търчаха да му пипат мускула и получаваха оргазъм, като  подтичваха с микрофоните подире му /сега са първи антибоковист/к/и/.

Сега е същото – пак съм лошата, защото казвам истината за това, което се случва, този път с „новия“ „месия“. Ще ме изядат новите запалянковци, захласнати и още не провидели, че идва пак от същото.

Истината винаги трябва да се казва СЕГА, Радев, а не когато мандалото падне.

И ти, ако си това, което изричаш иначе в патосните си рецитации, трябва да се вслушваш в нея овреме, а не да лъжеш и да си мислиш, че това ще те спаси.

Другото е – пътя на Боко. Вече вървиш по него.

Веселина Томова

https://afera.bg




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19803523
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930