Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2021 17:27 - Доц. Милен Михов: Цветовете на дъгата се превръщат в новите свастики и петолъчки
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 170 Коментари: 0 Гласове:
0



Доц. Милен Михов: Цветовете на дъгата се превръщат в новите свастики и петолъчки Автор: vmro.bg   24.06.2021  Привържениците на джендър идеологията демонстрират опасна агресивност.


image

 

Този анализ направи водачът на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ във Велико Търново и заместник-председател на ВМРО доц. Милен Михов в сутрешния блок на БНТ „Денят започва“. Повод за коментара му е недопустимото нападение над рок легендата Милена Славова заради неин коментар във Фейсбук, в който певицата изразява мнение, че не ѝ допада демонстрацията на „различност“ и опитите за цялостна подмяна на традиционните за обществото ни ценности. Припомняме, че БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ защитиха в своя позиция Милена.

Това е нов вид политическо насилие над инакомислещите, предупреди зам.-председателят на ВМРО.

Цветовете на дъгата се превръщат в символ на политическа нетърпимост, който е почти еднакъв с фашистката свастика и червената петолъчка на болшевиките.

Привърженици на джендър идеологията, активистите на сдруженията на лесбийки, гейове, бисексуални, интерсексуални и т.н., всъщност демонстрират една агресивност, която няма нищо общо с прокламираната от тях толерантност и търпимост, заключи още историкът.

Една дама, която се слави със свободомислие и своя свободен дух, пееше песните на протестите срещу комунизма,  днес е заклеймена за това, че е казала нещо, което мисли, възмути се доц. Михов.

Той приветства УЕФА, че е отказала на кмета на Мюнхен да оцвети в цветовете на дъгата стадиона в знак на протест срещу Унгария.

Случаят с Унгария, случаят с Милена Славова, случаят с цветовете на дъгата, показват, че БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ са единствената политическа сила в България, която трайно отстоява тези принципи на една християнска Европа, обобщи заместникът на Каракачанов.

Изборите на 11 юли ще са ключови. Това ще са избори, които ще решат не само политическата конфигурация в парламента, а и бъдещето на нацията – към нормалност ли ще вървим или към нов фашизъм, заключи водачът на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ във Велико Търново доц. Милен Михов.

https://glasove.com




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19829305
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930