Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2021 20:39 - Мафиот тормози жителите на Пирдоп, Златица, Антон, Челопеч и цялото Средногорие. Турхан Карачобан е страшилището, което търгува с гласове на поредните избори.
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 220 Коментари: 0 Гласове:
1



image ДнесМнения Мафиот тормози жителите на Пирдоп, Златица, Антон, Челопеч и цялото Средногорие. Турхан Карачобан е страшилището, което търгува с гласове на поредните избори. imageот admin на 30.06.2021

Мафиотът Турхан Карачобан тормози жителите на Средногорието – Пирдоп, Златица, Антон, Челопеч и селата в региона. Турхан Помака, както е познат мутрата, е страшилището, което търгува с гласове на всички избори, на предстоящите – в полза на ДПС и ГЕРБ, пишат читатели на Narod.bg от Средногорието.

imageМутрата не обича да го снимат, това е един от малкото кадри на Турхан Помака

Турхан Карачобан се е вживял като деребей, който е най-известният изборджия в региона. Местни са категорични, че Карачобан събира гласове на избори и в зависимост кой му даде повече пари. На вота на 11 юли мутрата щял да вдига резултата на изпадналото в институционална криза ДПС и залязващата хунта на Бойко Борисов. Много са хората, изпищели от него и живеещи в страх, защото Карачобан е местна мутра, която остава ненаказана от закона.

Още в годините на групировките бил дребна риба и се занимавал с кражба на коли, печелейки пари от луксозните возила, вземайки откуп от собствениците им. После от дребен престъпник се трансформирал в местен деребей, жалват се местните.

Няма сектор, в който Турхан да няма пръст, започвайки от лихварството, незаконен дърводобив, заграбване на земеделски земи, източване на вече приватизирани предприятия чрез охранителната си фирма, та дори посяга и на военни имоти. Целият регион е в капана на престъпника.

Реклама

Бандитът заплашва наред, като дойде време за избори. Според хората – защото не искат да си продават гласа, но нямат избор. „Страхуваме се, защото е пуснал пипала навсякъде. Дори се хвалеше, че е махнал шефа на полицията и е сложил свой. За щастие беше за кратко време и сега сложиха друг.

Видели сме се в чудо и живеем в страх. Не смеем да излезем с имената си, защото според нас този човек е безскрупулен и може не само да ни тормози чрез хората си в местната власт, но и да ни посегне физически.

Със сигурност взима много пари от партиите по избори, но най-лошото е, че гледа да ги открадне. За да може да отчете дейност, заставя мирните граждани на Средногорието да гласуваме за когото той иска. Повечето сме възрастни хора. За ромите да не говорим. Как да се борим с такъв човек, който е пуснал пипала навсякъде?!

След като успя да си назначи и шеф на полицията, представете си как се чувстваме ние?! Страх ни е да се обърнем дори към правораздавателните органи. Сега шефът на полицията на Пирдоп не е негов човек, но какво ни гарантира, че след изборите няма да си сложи отново който пожелае на негово място.

Дано прокуратурата да се самосезира и да се отървем от тази местна мафия, която тормози целия регион. Разчитаме на вас, защото засега няма на кого да се оплачем! Страх ни е!“, завършва сигналът до Narod.bg.


Narod.bg




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706376
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031