Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2021 17:21 - КАК ПЪК НЕ ПИТАХТЕ БЪЛГАРИТЕ КАКВО ЩЕ КАЖЕМ!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 71 Коментари: 0 Гласове:
0



КАК ПЪК НЕ ПИТАХТЕ БЪЛГАРИТЕ КАКВО ЩЕ КАЖЕМ!

01.07.2021 admin

  image  

След тридесет и две години демоНкрация, май е време да се събудим от кататоничния сън и да вземем съдбата в ръцете си. Защото да не си правим илюзии, че някой ни мисли доброто.

Политиците ни всъщност са продажници. Голямата част. Играят си на доброто и лошото ченге, а отзад в склада си делят плячката. А плячката е България!

 

Разберете, САЩ и ЕС няма да допуснат никой, който не им е удобен във властта, ако ние не се изправим и не вземем решенията в свои ръце. Не сме малки, не сме толкова слаби. Убеждават ни, че сме такива. Всеки народ има правото на съпротива срещу унищожаването.

Огромната част от политиците ни са соросоидни възпитаници. Кълнат се в ЕС и НАТО, ама някак си забравят, че първо са се клели да пазят и защитават България. Искат да се харесат на Козяк, но не и на българския народ.

За мен поредните управляващи са огромно разочарование, въпреки индикациите, че това ще се случи. Не може и не трябва първата работа на новото правителство да бъде да докладва на Козяк какво смята да прави!!!! Срамно, унизително и ибрикчийско е. Не ме интересува кой Харвард сте завършили и коя академия. Интересува ме дали за вас България е над всичко или я използвате за лична слава и облагодетелстване. Интелектът и образованието не са оправдание за ибрикчийството към силните на света! Оправдавате ми се, че такава била ситуацията! Не ситуацията е такава, вие не смеете да се изправите от поза „партер“ и да защитите Родината си!

Други пък, пънещи се за властта и жертващи се за какво ли не от министър до папа, са с приоритети да оправят неоправените. И те си имат фенове. Някои пък смятат способността да водиш шоу, за способност да управляваш държава. То, не че не сме пълен цирк, но все пак….

Сега служебното правителство подкрепя в България да се въведе еврото. Нямат топки да отстояват българските интереси. И казват: Ама какво ще каже ЕС и САЩ? Как пък веднъж не питахте какво ще каже народа, българите? Все пак се разпореждате с нашата държава!

И аз вече деля политиците не на леви и десни, а на соросоиди и българи. Вие избирате с кои България ще има бъдеще!

Елена Гунчева

https://svobodnoslovo.eu




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19797658
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930