Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2021 17:56 - ЧОВЕКЪТ КАТО БИОМЕТРИЧНО УСТРОЙСТВО СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ.
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 82 Коментари: 0 Гласове:
0



ЧОВЕКЪТ КАТО БИОМЕТРИЧНО УСТРОЙСТВО СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ.

03.07.2021 admin

  image  

ЧОВЕКЪТ КАТО БИОМЕТРИЧНО УСТРОЙСТВО СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ.

Заочвам с патента на Ричард Ротшилд за предаване на биометрични данни, което касае директно Ковидови пациенти и дистанционно наблюдение: https://patents.google.com/patent/US20200279585A1/en

 

Дистанционно събиране на биометрични данни и жизнени показатели, може да се извърши чрез смартфон, може чрез друго устройство, стига да има достъп до мрежата. Преди месеци обявиха, че не е вярно, че патентът е от 2015 г, като нито потвърдиха, или опровергаха, че дефакто това е абсолютно пълно здравно и всякакво проследяване.

“Такова въвеждане на данните за самореализация може да се постигне чрез различни методи, включително автоматично, гласови бележки с фиксиране във времето, команди с кратка форма, или изпращане на смарт телефон, интелигентен часовник, активирана фитнес лента, или всеки друг свързан със системата метод за въвеждане, който е удобен за индивида да използва, за да не възпрепятства (или колкото е възможно по-малко) дейността и практиката на индивида в текущата му дейност. “

“Трябва да се оцени, че докато изобретението описано тук по отношение на определени биометрични данни (напр. Сърдечна честота, модели на дишане, ниво на алкохол в кръвта и т.н.), изобретението не е толкова ограничено и може да се използва заедно с всякакви биометрични и / или физически данни, включително, не само нивата на кислород, CO 2 нива, насищане с кислород, кръвно налягане, кръвна глюкоза, белодробна функция, очно налягане, телесни и околни условия (температура, влажност, нива на светлина, надморска
височина и барометрично налягане), скорост (скорост на ходене, скорост на бягане), местоположение и изминато разстояние, честота на дишане, вариация на сърдечната честота (HRV), данни за EKG, нива на изпотяване, консумирани и / или изгорени калории, кетони, съдържание и / или нива на изхвърляне на отпадъци, нива на хормони, съдържание на кръв, съдържание на слюнка, звукови нива (напр. говор, хъркане и др.) .), нива и промени в настроението, галванична реакция на кожата, мозъчни вълни и / или активност или други неврологични измервания, модели на сън, физически характеристики (например височина, тегло, цвят на очите, цвят на косата, данни за ириса, пръстови отпечатъци и др.) или реакции (напр. промени в лицето, промени в ретината, ириса (или зеницата), промени в гласа (или тона) и др.),или всяка комбинация или получена от нея.”

Тоест, чрез устройство и програма могат да се следят всичките ви жизнени показатели. Интересното е, че лично Ротшилд е патентовал изобретението, а не еди си кой си учен, или негова организация, а той самият.

Минаваме нататък: Нека предположим, или по-точно, нека изследваме как точно става организирането на интерфейса у Ковид-ваксинираните и дали може тези 12 символни кодове, които излизат на телефоните чрез Блутут функция да са реално номера на картотекирани реципиенти. (тук се приканват всички специалисти и знаещи да помагат, за да нищим как и дали има такава възможност).

Интерфейсът на едно такова приложение може да бъде интегриран с IP протокол, Това означава, че е с директна комуникация на ниво socket без възможност за рутиране- сокет е най-ниското ниво на програмиране в мрежова свързаност между устройства.

Сокет-т.е. Гнездо – един вид букса в която указваш къде да се включи кабела. Т.е. може да има много сокет-и, много връзки между две устройства. В резултат хората стават DEVICE, УРЕД, с възможност утре да бъдат включени в IT- Интернет на Нещата.

Дайте да видим, предположим и поражсъждаваме как може да стигне до блутут индекса на екраните на телефоните ни (където блутут е вид радиочестота на къси разстояния):
1.Вкарва се инжекционно наноинтерфейс.
2.Този интерфейс, попадайки в организма създава телесен сноп данни, обособява се device-a, който системата зарегистрира като този 12 символен код.
3.12 символен код е с регистрационен номер, IP, QR= MAC address.
4.Всеки ваксинационен производител създава свой каталог и картотекира клиентите си и започва мониторинга и събирането на данни. Това става в живо време.
По програма са заложени конекцията, сокет-гнездата. Създава се интерфейс, който е команден ред, с който задаваш начина на работа на наноинтерфейса. А може също да управлява честота и амплитуда на въздействието и модулацията.
Нервната система има специфичен адрес на всеки орган – направо към всяка клетка . Може да кажем, че нервната система е магистралата за комуникация на невроните и може да се манипулира чрез предаване на грешна, или синтетично създадена и изпратена честота. Така може да се влияе на храносмилателна система, хормонален баланс, сърдечен ритъм, жлези с вътрешна секреция. Как? Чрез наночастици, с магнитофекция. Така могат да лекуват, но могат и да вредят.
Освен вълново има разработки и реални данни, че наночастиците, контролирайки протеините контролират и жизнения ни цикъл. https://scitechdaily.com/unlocking-the-mysteries-of-the…/…

Във всяка ДНК има атоми сяра, S с валентност -6, -4, -2, +2, +4, +6 . Това е основата, това е „заварката“ в молекулата на ДНК . Това значи, че могат контролирано да преструктурират протеини, което става на база на управлението на сярата. А може и не само на сярата. Атомите, тъй като са електромагнитни , електроните, протоните и неутроните им могат да се влиаят от магнитни полета, или от магнитофектираните нанопротеини!!!

Това е хипотетична, но достоверна теория, как може 12 цифровия код, различни патенти и технологии да се навържат. Но, за да се засили тази теория има и видео относно BLUETOOTH MESH – това е съвсем нова разработка.
Резюме: Въведена е нова мрежова схема, която не зависи от Интернет. Нарича се Bluetooth Mesh Networking и позволява свързване между устройства само чрез радио. Това видео ще обясни технологията, която използва Bluetooth Low Energy като своя основа. Тази мрежова технология се рекламира като страхотна иновация. Но, дали това всъщност е активиране на платформа за наблюдение, което не може да бъде избегнато. Идеята на тази топология на мрежата е да залее околната среда с толкова много сензори, че всеки квадратен инч ще бъде проследен. В допълнение, цялата концепция на Bluetooth Mesh Networking е да се държи по различен начин въз основа на самоличността на потребителя. Така че всичко това е свързано с наличието на някакво устройство за самоличност. С други думи някакъв чип. Това е вид технология, която ВЕДНЪЖ АКТИВИРАНА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТМЕНЕНА!

Разкрива ни новия вид Блутут, BLE( Блутут Лоу-ниска, Енерджи-Енергия), който е с по-голям диапазон и е за нуждите на Интернет на Нещата, НО БЕЗ ИНТЕРНЕТ!. BLE използва същия хардуер като стандартния Блутут. Иска се само софтуерна настройка, да речем чрез нова апликация. A този режим Блутут НЯМА нужда от мрежа, от Интернет. Има или няма покритие, избралите да си внедрят rfid чипове или друг интерфейс, както и да държат в себе си мобилни телефони и уреди, ще са перманентно проследявани и наблюдавани! Перманентен контрол в стил “ ВИЕ НЯМА ДА ИМА КЪДЕ ДА СЕ СКРИЕТЕ”. А тази мрежа е вече пусната от декември 2020г. Тогава, когато официално започна инжектирането.

Ще потретим: Няма нужда от интернет! Един път поставили в себе си нано ваксината и с подходящо устройство и интерфейс, ставате като радиотранзистор. Ако е телефон, може да го оставите и спира следенето, но ако интерфейсът е вътре в кръвта ви- забравете!

ТОВА Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, ЗА ТОВА КЪДЕ НИ ВОДЯТ. НО ТАМ АЗ ИЗБРАХ, ЧЕ НЯМА ДА ОТИДА!

Светослав АТАДЖАНОВ

https://svobodnoslovo.eu/




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19695848
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031