Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2021 17:30 - „Демократ” изскочи от бетона на „Смокиня”
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 106 Коментари: 0 Гласове:
0



„Демократ” изскочи от бетона на „Смокиня”   Политика 11:15 - 06 Юли 2021 4927     image image Автор: Lupa.bg

Кандидатът за депутат от „Демократична България” Димитър Найденов, който бе народен представител в мимолетното 45-о НС, изскочи в аферата с бетонирането на плаж „Смокиня-Север”. Дясната партия, обявила се за новия Месия, забранили на медиите да публикуват безобразията на техния кандидат, твърдят природозащитниците от фейсбук групата „Да спасим Корал”.

Именно там бе оповестено разследване за връзките на „демократа” с мераци за власт и бетонната грозотия на брега край Созопол.

image

Ето какво пишат гневните „зелени”:

Със сигурност г-н Найденов няма да иска и няма да се „застъпи” за казуса “Смокиня” и фондирания с незаконно строителство плаж насред защитена територия “Пясъчни дюни”. На плажа вече откри луксозен клуб-ресторант с всички данни за мощен инвестиран финансов ресурс. Бъдещ, вероятно силно печеливш бизнес.

Клубът се казва Cavo Beach. Той е търговска марка на "Вес Трейд Груп". Собственик и управител на това дружество е г-н Веселин Борисов. Той пък е собственик и управител на "Бедрум" ЕООД. Същият г-н Веселин Борисов е управител и на фирма „Колор БГ”. Няколко години по-рано в същата „Колор БГ” управител е въпросният г-н Димитър Найденов.image

Кандидат-депутатът, вече знаем, е собственик и управител и на фирма с име „Зенит Комерс”. Тази, която е обслужила сделката „Корал” срещу комисионна от 720 000 евро или над 1,4 милиона лева! (съдебно решение: 124/2009 г. на Административния съд – Бургас.)

„Зенит Комерс” и днес е съдружник с фирма „Колор БГ” с управител г-н Борисов, същият управител на „Вес Трейд”, собственик на търговската марка Cavo Beach, която се окопа на метър и половина дълбочина с около 200 бетонни пети, всяка около 150 кг – в пясъка.

Цитираните данни и факти пораждат съмнението, че този плаж ще бъде посетен, но няма да бъде защитен от г-н Димитър Найденов. Луксозният бизнес, разположен на него, е собственост на обвързани с г-н Найденов компании и лица.

image

Това е „новото” лице на политиката у нас. Въпреки че информацията за Найденов беше предадена на ръководството на партията „Демократична България”, която го издига за депутат преди последните парламентарни избори, те всички си замълчаха и той стана депутат в последното Народно събрание.

След публичните ни разкрития по темата, след назначаването на служебния кабинет едва само няколко медии отразиха казуса с Найденов, а отново партията-носител си замълча с уверението към нас, че нито една медия няма да го публикува.

Вероятно сега те управляват медийния пазар, щом могат да диктуват какво да излиза и какво не. Сега наблюдаваме тяхната безпрецедентна като бюджет рекламна кампания за новите избори, а нашите най-близки хора по идеи от Зелено движение, мълчат виновно, устремени към жаждата за власт и депутатските си места в новия парламент.

Всичко се повтаря, а очите на новите наследници на ГЕРБсветят като на обезумели, заслепени от жаждата за власт.

Димитър Найденов е управител на „Колор БГ”, след това е управител Веселин Борисов, едновременно с това Найденов е собственик на „Зенит Комерс” и е съдружник с „Колор БГ”. „Колор БГ” е основен съдружник с „Бедрум” ЕООД, наред с още няколко интересни субекта в Лозенското обкръжение – „ЛАБИРИНТ 2008“ ЕООД и „ТАРФА БИЙЧ“ ООД.

https://lupa.bg




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708210
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031