Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2021 15:38 - СЛАВИ ПОЧНА ОПРАВДАНИЯТА, МАЦАНО ДУПЕ С ТИКВА. СЛАВЧО, ХУБАВО МЪЛЧЕШЕ, А СОПРИ СЕ, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ, ЧЕ АМАН!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 84 Коментари: 0 Гласове:
0



СЛАВИ ПОЧНА ОПРАВДАНИЯТА, МАЦАНО ДУПЕ С ТИКВА. СЛАВЧО, ХУБАВО МЪЛЧЕШЕ, А СОПРИ СЕ, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ, ЧЕ АМАН!

imageСлави Трифонов, къде, къде, естествено във Фейсбук:

Разбрах, че правителството, което “Има такъв народ” предложи било правителство на Доган. Не е на Доган, на Ердоган е. Не – на Байдън. Не – на Макрон. Не – на Миню Стайков. Не – на Ковачки. Не – на илюминатите. Всички анализатори пропускате много варианти.

Още вчера заявих, че “Има такъв народ” не участва в никакви задкулисни договорки и не реди министри нито в нечий зайчарник, нито в нечий сарай. И нашето предложение за правителство не е нито на Борисов, нито на Доган. Напротив. Борисов и Доган са едно неприятно минало и “Има такъв народ” ще работи никога повече да не се повтаря наложеният от тях модел. Моделът, в който някой от двамата е инструментът, разпределящ порциите. Някои не са разбрали – “Има такъв народ” не предлага порции. Съжалявам, че трябва да ви разочаровам – няма порции. Има задачи, които чакат своето изпълнение. Някои от тях ги обявих вчера.

Предложението на “Има такъв народ” гарантира, че сега никой няма да може да каже: “Властта е в моите ръце.” Всъщност, властта да е в ръцете на образовани, можещи и почтени хора, а контролът върху нея да е изцяло в ръцете на Парламента. Това предложихме вчера. Някои хора обаче са разбрали точно обратното. И много се забавлявам – представям си как отличничка от Колумбийския колеж, с магистратура от Мерилендския университет и с допълнителни квалификации от Оксфордския университет като Наталия Митева може да има нещо общо с необразован човек като Бойко Борисов. Както самият Борисов е признавал – той е прост и затова се разбира само с прости. Забавно е и как доктор по биологични науки от Кеймбридж като Велислава Петрова може да има нещо общо с хидролог като Доган.

А по повод на Николай Василев и внушенията с НДСВ 2, ще кажа следното:

След като Христо Иванов е бил министър на Бойко Борисов, това означава ли, че „Да, България” са ГЕРБ 2? След като кандидат-премиерът на ГЕРБ Даниел Митов е бил заместник-председател на партия ДСБ, която сега е част от „Демократична България”, това означава ли, че ГЕРБ са “Демократична България” 2? А Мая Манолова, след като е била заместник-председател на Парламента от БСП – какво означава? “Изправи се, Мутри, вън” са БСП 2 ли?

Предложението за министър-председател на “Има такъв народ”, а и всички наши предложения, са базирани на експертни качества. Предлагаме хора, които могат да свършат работа. А в крайна сметка, не е ли това единствената цел пред едно правителство? Да свърши работа.“

След като народа изригна потресен от правителството, което предложи Слави Трифонов, Слави започна с назидателните оправдания, а ла мацано дупе с тиква.

Назидателния тон вероятно много се харесва на феновете му.

Правителството не било на Доган, на Ердоган било, на Байдън било, тинтири минтири.

Слави, не сме толкова прости, колкото ти се иска да бъдем. Патки не пасем и знаем на кого е това е правителство.

Истината е простичка и тя в тая малка държавица няма как да бъде укрита. Знаеше се още даже преди да беше стъпил на партийната сцена „продуктово позициониране“.

Голееееемите ти „експерти“ са голеееееми „експерти“ единствено в твоята представа или на Ония, които ти редиха правителството. На тях всъщност изобщо не им пука какви „експерти“ са, важното е „потока“ да тече.

А Николай Василев е такъв „експерт“ е, че му се нагледахме. Коя от коя далавера на НДСВ да почнем да вадим и да претопляме, припомняйки великия ти „експерт“ какви ги надроби с царската си компания?!

Хубаво си мълчеше, Славчо, аре сопри се, че колкото повече говориш, толкова повече се излагаш. Аман!

П.П. Доган бил „неприятно минало“ а, Славчо, „което ще се борите да не се върне“ ?! Верно ли бе, Славчо, респективно Николай Василев?! Иначе си прав, забавлявайки се – то си е за забавление как твойта Велислава Петрова „генома“ щяла да си говори с „Хидролога“. Хахаха! Ако питаш нас, Доган ще я върже на фльонга! Ама правителството ти е „зомби – геном“ точно с гените от Сараите. В което би трябвало да няма нищо лошо, ако както ти казваш Доган е най-мъдрият човек, когото познаваш. Ето, че днес се отрече и от него. Което пък си е предателство, както и да го погледнеш. Ако не е сценичен ефект – пунта мара. И неизтребими комплекси. Щото колкото и езици да знаеш, това не означава, че ТУК, В БЪЛГАРИЯ, НА КАЛЕН ТЕРЕН, можеш да управляваш. България не е епруветка да джуркаш геноми. Анадънмо?!

afera.bg

П.П. Явор Дачков:

Слави Трифонов продължава с глупавите си статуси.

Може ли да посочи на какъв форум на „Има такъв народ“ са обсъждани и гласувани кандидатите за министри? Не може, защото няма такъв форум. Няма и такава партия. Никой не може да посочи едно явно и прозрачно колективно решение на ИТН. Един протокол от събрание или ръководен орган, който взема решения.

Сигурен съм, че всички членове на ИТН, включително и Тошко са разбрали имената на министрите от Трифонов, когато ги прочете на кюто. Хайде, Тошко може и да е чул някои от тях на срещата си с Херо Мустафа….

Няма такава партия. Имаме един Слави Трифонов, който пише във Фейсбук онова, което му наредят неговите спонсори.

Редно е пак да попитаме кой издържа телевизията на Трифонов, която работи от две години на очевидна загуба от десетки милиони.

Кой издържа партията му и организациите по места откакто е създадена и сле последните избори след като се отказаха от държавна субсидия (огромна червена лампа за задкулисна намеса).

Кой плати организацията на изборите?

Какви са доходите на Слави Трифонов и какви данъци е плащал в последните 20 години?

Целият дизайн на неговата политическа активност крещи за задкулисие и договорки на тъмно.

Дори НДСВ, което той копира, не беше толкова непрозрачно в началото.

Николай Бареков:

Слави бил избрал високо интелигентни хора с много дипломи, за да не могат да се разбират с простите, вика.

„Аз съм умен, вие сте прости и затова не ме разбирате“ е новата тактика.

Слави е прав: Неговото правителство не е нито на Доган, нито на Бойко. На един друг човек е.

image
 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707643
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031