Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2021 22:56 - Старата песен на нов глас
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 103 Коментари: 0 Гласове:
0



Старата песен на нов глас Стоян Николов - Торлака 13 юли 2021

Бир ферари кармазъ. Май така беше, не знам чалгарски много добре. Но по чалготеки съм  ходил, признавам си без бой. И с бой бих си признал, но за това трябва да ми дойдете повечко. И чалгари съм слушал. Налагаше ми се, когато бях по-млад и чалгарията беше завладяла цяла България.

В деня след изборите имах много работа и не можах да чуя в реално време чалгаря. Имам предвид Слави Трифонов. Нямам против да ме съди. Чалгар е. И стоя зад думите си. И неговите думи не бяха лишени от същина. Няма да крия, че харесвам няколко от министрите, които предложи. Можем да се направим, че това за езиците, които знаят, не е особено важно, но всъщност е. Особено, когато имаме предвид предишния си министър-председател и експертизата, с която разполагаше. Но, да се върнем към другия самовлюбен месия.

Слави Трифонов иска да прави правителство сам. Това е прекрасно. Мъжкарско е. Има и няколко хубави предложения за министри, които знаят по няколко езика. Супер! И тук идва дявола. А даволът е в детайлите.

Как точно ще направиш правителство на малцинството, учиндолецо? Спокойно, знам, че няма да участвам в предаването ти, няма и да съм в партийните ти листи. За мен това е изключително удоволствие. Знаеш ли защо?

Защото не искам и да знам за теб. Палачинката не се е обърнала напълно, но не е и залепена на тавана. Вие, креатурите на ДС, си заминавате. Безпрекословно сте чао. Не ви харесвам лично, но това едва ли е от значение.

От значение е, че останалата част от народа не ви харесва и, макар да си взел най-много гласове на изборите, все повече хора осъзнават, че си новия Бойко Борисов. Защо ли? Мога да се опитам да обясня.

Нищо не спомена за съдебна реформа в емоционалната си реч. Нищо не спомена и за това какво ще правим с тия, които ограбиха разни институции, раздадоха милиони на свързани лица, напълниха чекмеджета, джобове и дерибействат по места.

За на прословутия ти предшественик магистралите? За Каскета, който залавя рецидивистите с компотите? За инвеститорите, които би трябвало да влязат с мръсна газ в държавата с най-ниски данъци, работни заплати и наеми в Европейския съюз? Тц!

Големите приказки, нови месио. Нищо ново под небето, но не сме един и двама, които виждат между редовете, които ти така изразително четеш. Май са ти писани от сценаристите в ДС, а не от тези в студиото ти, ама не съм меродавен, само предполагам с твърда увереност.

Не знам с какво те държи октопода, но някое пипало се е увило и около твоя врат. За теб мога да мисля всичко друго, но не и че си толкова тъп, за да издигнеш Николай Василев за премиер. Това не е от недостатъчно мозък. На теб пипето ти сече яко и си го доказал за тия трийсетина години, откакто се нагаждаш към всяка власт и всяко течение. Справяш се отлично няма как да ти се отрече.

Но, с Ники Василев просто се опитваш да ядосаш такива като мен. Хора, които се палят лесно и се подлъгват от гредата, която си им забил в очите, без да осъзнават, че единствената ти цел е да оставиш Каскета на спокойствие, за да разбива незаконни спиртоварници, Бойко да се покрие, а има такъв народ да забрави за Пеевски, Божков, Галеви и всички други крадливи симпатяги.
Ти си продукт на един процес. Учехме го по физико-химични явления преди трийсетина години. Продуктът е клапа. Процесът е налягане. Ти си поредната клапа за изпускане на налягането. Народът много побесня от простотиите на Бойко и беше готов за радикална промяна. И ти си клапата. За да не се получи радикалната промяна. Кукловодите си знаят работата, това не може да им се отрече.

Иначе, браво! Каза си речта сравнително убедително. Повръща ми се от всичко, което правиш ти и подобните на теб и нямам представа как се търпите.

С обич!

https://bivol.bg/
 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19803646
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930