Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2021 18:47 - На 11 юли най-после либералното сборище ще превземе България
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 65 Коментари: 0 Гласове:
0



На 11 юли най-после либералното сборище ще превземе България

от Христина Христова в Избор на редактора · 09/07/2021 · 19:58

image

След изборите на 11 юли джендър идеологията в България ще мигрира официално от неправителствения сектор в правителствената политика и с това ще се катализира целенасочен, необратим и ускорен процес на морална и нравствена обществена деградация, подобно на останалите западни общества. И трите партии/коалиции, които се обявяват за противници на статуквото – „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“, са инструментариумът на крайния либерализъм, който се изроди в новия тоталитаризъм на 21 век.

Необходима е абсолютна мобилизация на цялата мислеща част от обществото, за да дадем последен отпор на либерал-фашизма, който не признава нито национален и държавен суверенитет, нито етнос и пол, нито каквито и да е традиционни цивилизационни ценности и устои – както на обществото като цяло, така и на отделната личност.

Безсрамното интервю на Слави Трифонов пред френския вестник Монд е последната сигнална ракета към всички наивници, които все още сънуват Дългия като поредния национален месия. „Къде си вярна ти, любов народна“ остана само на концертната сцена и пред поклонниците му лъсна циничното лице на поредния либерален слуга, зовящ за единна европейска държава, за да се спрат лидери като Орбан, които искат да защитят децата си от патологията на Западна Европа. От болестта, прояждаща не само съзнанието на съвременния човек, но и фундаменталните екзистенциални устои на човешкото съществуване.

Това, което идва, е възможно най-зловещият сценарий за България. Той е по-зловещ дори от мафиотското управление през последните години. Защото Борисов грабеше с пълни шепи, но не посмя да пипне в архетиповия фундамент на българина, усещайки инстинктивно, че това ще бъде краят му.

На идващите след него не им пука въобще. Те са умни, красиви, наднационални, космополитни, безполови модернизми, които довършват без никакъв свян останките на великата Западна цивилизация.

В Мемория са изписани и преведени тонове текстове и слова за това. Актуализирахме и обобщихме внимателно всичко преди изборите на 4 април.

Лично аз нямам какво да кажа повече. Тук можете да препрочетете всичко, ако имате нужда от размисъл или огледало преди вота на 11 юли. Нищо не се е променило от април насам, напротив – събитията през последните месеци само потвърдиха тезата и анализа, които разгърнахме в Мемория.

С днешна дата единствената парламентарно представена, читава и традиционна партия с прилична програма, противопоставяща се на безумието на либерал-фашизма, е БСП. Единствената партия с адекватна и ясна програма за социална политика и справяне с бедността. И не само. Тъжно или весело – това е положението. В текстовете си преди последните парламентарни избори мотивирано анализирах ситуацията в България и я разгледах като част от глобалните процеси. Затова наистина нямам повече какво да кажа. Изписано е и е тук, а днес продължавам да стоя зад всяка своя дума

Убедена съм също, че Възраждане трябва да влезе в парламента, за да се види какъв е нейният потенциал на реалната политическа сцена. Всяка антилиберална партия ще бъде безкрайно ценна в очертаващото се либерално сборище, което ще превземе Народното събрание и властта на 11 юли.

Това е.

Мислете днес, защото след 11-ти ще бъде късно.

Не просто късно, а за много дълго.

http://www.memoriabg.com




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19845825
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930