Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2021 18:34 - Ало, МВР и Прокуратурата, вижте какви ги върши Алф на Силистар!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 76 Коментари: 0 Гласове:
0



Ало, МВР и Прокуратурата, вижте какви ги върши Алф на Силистар!
image Ако не дадеш 5 лв. на този корпулентен мъж, известен на Флагман.БГ като Алф, колата ти ще бъде потрошена

„Собственикът“ на паркинг насред природен парк „Странджа“ Георги Георгиев е криминално проявен, вихри се тук от 7 години, но явно е намерил „вратичка“ в кметство Царево

Ако сте тръгнали към плажа Силистар, прочут със закътания си залив и кристално чистата вода, отстоящ на 88 километра от Бургас, бъдете наясно, ченяма как да преодолеете Алф, гумите ви ще бъдат нарязани, а стъклата на колата ви – потрошени. Разбира се, трудно ще докажете кой стои зад вандалския акт. Изключено е да стигнете до райското място в природния парк „Странджа“ между Синеморец и Резово, въпреки че концесионерът на плажа е обособил прекрасна зона с чадъри и шезлонзи, има капанче, а златната ивица е с над половин километър дължина и ширина над 100 метра.

Днес Флагман.БГ публикува в какво са превърнати автомобилите на туристи, спрени на място, което лицето Георги Георгиев с прякор „Алф“, е решило, че е негова частна собственост. До този момент няма данни Районната прокуратура в Царево, ОДМВР-Бургас, НАП и Община Царево да са наясно с действията на Алф. А той се разполага вече осма година в преградена от него самия зона, която може да побере 200 леки коли. В момента там са паркирани 100 автомобила и до края на деня със сигурност т.нар. „паркинг“ ще се препълни. От всеки Алф прибира по 5 лв. за денонощие.

Сигнал до Флагман.бг: На паркинга на плаж Силистар е страшно, режат гуми и чупят стъкла, ако не си платил (СНИМКИ)

 

Флагман.БГ предупреждава, че ако до броени часове не се вземат мерки, стълкновението между туристи и самия Алф може да вземе и човешки жертви, защото сред по-будните гости на Силистар има и такива, които виждат, че срещу таксата от 5 лв. не получават фискален бон. Но не дай си Боже да се направиш на разсеян и да си оставиш колата без да си дал  петте лева на бариерата.

„Аз, като законен концесионер на морски плаж Силистар, добросъвестно развивам своята дейност и съм инвестирал сериозен финансов и времеви ресурс. Изпълнявам стриктно задълженията си спрямо държавата, наел съм значителен брой персонал и съм създал удобства за туристите. Не съм очаквал, че ще се стигне до това, до което се стигна тези дни“, заяви управителят на дружеството „ММ-Груп Силистар“ ООД Кирил Йовнов. 

Дежурният ни редактор потърси Йовнов като отговорен за реда и спокойствието в района, но проблемът се оказа именно лицето на име Георги Георгиев с прякор „Алф“. 

Той е сложил бариерата върху земеделски земи, а според справка в кадастъра на Община Царево и РИОСВ-Бургас те не могат да бъдат ползвани като паркинг. 

От няколко дни там се разиграват ужасни сцени, защото хората отказват да заплащат таксата, след което обаче получават наказание – потрошаване на автомобилите им.

Днес, около 13 ч., наш репортер направи видео на място и видя, че самият Георги Георгиев-Алф контролира преминаването през т.нар. „негов паркинг“. Изглежда страховито.

Алф е криминално проявен и неведнъж Фламан.БГ е писал за него. И е крайно време да се види кой седи зад него  (Вижте ТУК)
 

В категории: Царево
https://www.flagman.bg/



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19838325
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930